Det danske magasin i Spanien
Dansk mand anholdt for brutalt drab i Marbella – Stort doping-laboratorium beslaglagt i Arroyo de la Miel – Lidt mere stimuli til spansk økonomi

Dansk mand anholdt for brutalt drab i Marbella - Stort doping-laboratorium beslaglagt i Arroyo de la Miel - Lidt mere stimuli til spansk økonomi

Dansk mand anholdt for brutalt drab i Marbella

En dansk mand er angiveligt blevet anholdt i Fuengirola for et brutalt drab i Marbella tilbage i midten af marts. Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter, at en dansk mand netop er blevet anholdt, men kan ikke sige mere grundet tavshedspligt.
Den 15. marts fandt en forbipasserende en mand liggende død i en grøft ved siden af en motorcykel i et villakvarter mellem Marbella og Puerto Banús. Politiets teori går på, at offeret forlod en restaurant i de sene aftentimer sammen med den anholdte dansker på offerets motorcykel. Og da de kom til en stille gade uden så meget lys, skød danskeren sit offer i hovedet med en pistol.
Spansk politi oplyser, at drabet sættes i forbindelse med en narkohandel. Den anholdte dansker nægter sig skyldig.
 
{loadposition landingpage}

Stort doping-laboratorium beslaglagt i Arroyo de la Miel

Sagen om den kendte bodybuilder og ejer af et fitness center i Fuengirola ruller nu for alvor. For godt en måneds tid siden anholdte spansk politi en håndfuld personer, som blev tiltalt for organiseret import og distribution af ulovlige doping præparater. Men først på ugen lokaliserede politiet en lejlighed i Arroyo de la Miel, som var omdannet til laboratorium. Her har de anklagede tilsyneladende selv fabrikeret eller færdigfabrikeret primært vækstfremmende hormoner til salg og distribution over hele Spanien. Politiet antager, at de anklagede, som alle er bodybuildere og en enkelt læge, de sidste par år af solgt 3.340 doser og omsat for rundt en halv million euro.
 

Lidt mere stimuli til spansk økonomi

Selvom økonomien er kommet bedre på skinner i både Spanien og de øvrige EU-lande agter chefen for den europæiske centralbank, Mario Draghi, ikke at reducere de økonomiske stimuli, han de sidste år har taget initiativ til. Således garanterer Draghi, at de spanske banker fortsat kan låne rentefrit i den europæiske centralbank, omend får de strafrente på 0,4 procent, hvis deres lån ikke viderelånes til erhvervsdrivende og private for den vej rundt at stimulere økonomien. Chefen for den europæiske centralbank garanterer også, at han året ud vil købe offentlig gæld for 60.000 millioner euro om måneden, for at stimulere økonomien. Ud over mere vækst har Mario Draghi et ønske om at få den årlige inflation op på to procent.
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.