Det danske magasin i Spanien
Ewalds fødevarebutik – nemt at handle, let at lave

Ewalds fødevarebutik – nemt at handle, let at lave

Alle, som overvintrer her på kysten, har lært at elske spanske delikatesser, men indimellem længes vi dog efter vores egne traditionelle retter. Skandinaviske oste, frikadeller, brød, rullepølse, kærnemælk, mm. smager lige så godt på kølige forårsaftener i Spanien som i hjemlandet. Ewalds fødevarebutik har specialiseret sig på skandinaviske fødevarer og hos dem finder du netop de madvarer, du savner mest, samt et stort sliksortiment med masser af lækker skandinavisk chokolade og lakrids, som ikke findes i spanske butikker.
Til et godt måltid er en af hjørnestenene friskt brød, og det er den vigtigste hjælp, når du vil nyde saucen eller bouillondråberne på tallerkenen. Brød er også perfekt til både aromatiske oste og ferske grøntsager. Brødhylderne i Ewalds fødevarebutik fyldes hver morgen med friskt brød fra Lenas Bager, som specialiserer sig i skandinavisk rugbrød.
Butikken har desuden et stort sortiment af glutenfri såvel som laktosefri produkter. Glutenfrit brød, mel, grød, pasta osv. samt laktosefri mælke- og charcuteriprodukter.
Byder foråret på mange festligheder har butikken også en catering-service, der gør det let og lækkert at afholde festen eller springe hverdagsmaden over. Skinke eller gravad og varmrøget laks fås i butikken hver uge, og du kan også bestille en festmenu. Til specielle mærkedage, kan der også bestilles tærte.
Hos Ewalds fødevarebutik findes naturligvis altid aktuelle sæsonvarer. Til påsken findes et stort sortiment af sild, akvavit, lammesteg osv., samt selvfølgelig påskechokolade i alle former.
Desuden værner Ewalds fødevarebutik om god kundebetjening, så kom gerne forbi og få en snak, mens du handler og spørg os gerne, hvis der er noget, du vil vide.
Ewalds fødevarebutik på strøggaden i Los Boliches ønsker dig velkommen!

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.