Det danske magasin i Spanien
DyP Sol Properties – din ejendomsmægler i Fuengirola

DyP Sol Properties – din ejendomsmægler i Fuengirola

Sol, varme, vand, strand, sangria og siesta. Indgår disse ord i dine drømme om en feriebolig eller fast residens, så er Costa del Sol det rette område. DyP Sol Properties har mange års erfaring indenfor ejendomsbranchen, en ekspertise der kommer deres kunder tilgode, når den rette bolig skal vælges. De har et rigt portfolio med boliger af alle typer; lejligheder, villaer, penthouses, landejendomme mm, og de glæder sig til at hjælpe dig med at finde din bolig. DyP Sol properties’ team består af Diela, Per og Joana, der varetager ejendomsdelen, og imellem sig taler de spansk, engelsk, dansk, norsk, fransk og tysk.
Derudover har de et tæt samarbejde med Per Larsen Services, som er til stor glæde for deres mange kunder.
DyP Sol Properties har desuden en omfattende udlejningsafdeling, hvor de tilbyder kort- og langtidsleje samt vedligeholdelse af boliger. Så hvis du ønsker at købe en ejendom med henblik på at udleje i korte eller lange perioder, kan du roligt lade DyP Sol Properties håndtere alt det praktiske – fra håndtering af papirarbejdet, registrering af bolig, samt selvfølgelig udlejningsdelen og det praktiske forbundet hermed.

Samarbejdet med Per Larsen Services er en stor fordel for DyP Sol Properties. Per Larsen ombygger og restaurerer alle former for ejendomme, så hvis du har behov for at få renoveret dit køkken, lagt nyt gulv eller indlagt gulvvarme, kan du kontakte Per Larsen Services, som vil give dig et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.
www.dypsolproperties.com – +34 679 588 016 – calier@dypsolproperties.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.