Det danske magasin i Spanien
Sommerdag på Baviera Golf

Sommerdag på Baviera Golf

Så er sæsonen 2017 skudt i gang med årets første match på Baviera Golf med
Oasis Dental Clinic som sponsor. Sponsoren havde til alle medlemmer af Vikingos Golf en voucher på 20 euro.
Efter en kold og blæsende vinter viste vejret sig fra sin allerbedste side med dejligt solskin og en svag lun vind – som en dansk sommerdag. Banen var i særdeles god stand, flotte nyklippede fairways og hurtige greens, som var svære at læse og drillede de fleste.
Flere spillede for første gang banen, og fandt den spændende – og ville gerne spille den igen.
Mange golfere glemmer desværre at lægge tørv på plads og rette nedslagsmærker på greens. Banen var desværre ramt af uskarpe hulkanter, så selvom banen var god, var scorerne generelt lave, bortset fra vindernes.

Efter middagen var der præmieoverrækkelse og som altid var der holdkonkurrence med Simzar som sponsor. Denne gang var det de tre bedste scorer på hvert hul.
Vinderne af holdkonkurrencen blev Ingvard Poulsen, Benny Thomhav, Preben Jensen og John Jørgensen. Resultatet af stableford turneringen blev 1. Preben Jensen 36 pts, 2. John Jensen 32 pts, 3 Leif Nødskov 31 pts, 4 K.B. Kristiansen 31 pts, 5 Poul Christensen 30 pts.
Gæsterækken blev vundet af Lars Kjær 28 pts, 2. Lars Kruse 26 pts.
Næste match spilles på Santana onsdag den 5 april.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.