Det danske magasin i Spanien
Tre venner samlet under ét tag

Tre venner samlet under ét tag

Fra den 1. marts kan du udover Claus Bentkjær og hans optikerteam også finde Nana Norrbom og Bo Rosenkilde i Uniopticas lokaler i Fuengirolas midtby.
Både kosmetolog Nana Norrbom og kirurg Bo Rosenkilde havde igennem et stykke tid ledt efter lokaler i Fuengirola til deres aktiviteter. Og selv om udvalget umiddelbart kan virke uendeligt, så var dette ikke tilfældet, når kvaliteten af lokalerne, beliggenheden, parkeringsforholdene etc. tages med i betragtning. Men hvor der er vilje, er der vej, og det lykkedes til sidst. De tre venner, Claus, Nana og Bo, var til en festlig sammenkomst og kom ind på emnet om egnede lokaler. Og Claus så straks en mulighed for, at Nana og Bo kunne være hos ham, og sådan blev det 1+1+1 = 3 professioner samlet under samme tag.
Nana Norrbom vil i sit lokale lave permanent makeup samt specielle ansigtbehandlinger fra det eksklusive amerikanske mærke IS Clinical. Bo Rosenkilde har stadig konsultation på hospital Santa Helena, men lokalet hos Unioptica vil han dedikere til åreknudebehandlinger, principielt den moderne skumbehandling.
Fototekst: Bo Rosenkilde, Nana Norrbom og Claus Bentkjær

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.