Det danske magasin i Spanien
Korte nyheder – Flodhest født i Fuengirola

Korte nyheder - Flodhest født i Fuengirola

Flodhest født i Fuengirola

En lille flodhest er kommet til verden i Fuengirolas zoologiske have, BioParc. Siden indvielsen i 2001 har BioParc taget del i et internationalt program, som skal sikre truede dyrearter. Derfor er det en stor succes, at en flodhest, som har været erklæret en truet dyreart, er kommet til verden i parken. Den unge flodhest vil blive i BioParc med sin moder i mindst ét år.

Pinterest – Hold øje med Pinterest på vores web

Hos Norrbom Marketing leder vi konstant efter måder, at give vores læsere mere værdi på. Derfor kan du nu finde et lille pinterest-område i slutningen af nogle af vores artikler med fotos og inspiration til emnet. Pinterest kan bedst beskrives som en digital opslagstavle. Det betyder, at du frem for et par få billeder til hver artikel vil få tilbudt et helt galleri af inspirerende fotos. Vi håber, at du vil tage godt imod det og lade dig inspirere!

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.