Det danske magasin i Spanien
Golfsiden oktober 2016

Alps tour Lauro

Fantastisk efterårssæson på Lauro
Lauro har i september afholdt Alps Tour i en hel uge med 135 professionelle
golfspillere med fantastiske fairways og lynhurtige greens.
Den nye sæson er nu begyndt og Tove har planlagt mange sjove tiltag.
Der bliver holdspil, scramble, stabelford, the yellow ball og meget andet.
Der er flotte præmier fra bl. a. Simzar Estates, Nykredit, advokatfirmaet
Kurt Tofterup, Unioptica, Dicton Høreklinik, Lizzaran og Bo Concept.
Vedr. tilmeldingen til de skandinaviske matcher hver tirsdag så husk
at den skal ske lørdagen før den ønskede spilleuge senest kl. 12.
Først til mølle princippet… Tilmeldingen skal ske til tove@laurogolf.com
på engelsk med fuldt navn, skandinavisk nummer, samt hcp og om der ønskes buggy.
Man kan læse starttider dagen før matchen på www.laurogolf.com
under skandinavisk match.

____

Vinderbillede Santa Clara til La Danesa

Santa Clara i Topform
Første match efter sommerferien blev spillet på Santa Clara fredag den 16. september med Danske Bank Luxembourg som sponsor.
En fantastisk sensommermorgen på Santa Clara mødte alle spillere til start kl. 9. Kanonen bragede, og alle de ivrige spillere gik i gang med dagens udfordring. Vejret var 100%, og banen stod i pæn og ordentlig stand.
Efter 4,5 time blev scorekortene afleveret, og matchledelsen kunne konstatere, at der var nogle, der havde øvet sig meget i løbet af sommeren, og selvom der var forskel på scoren, var der mange flotte resultater. Efter runden havde alle smil på læben uanset deres præstation på banen. Der blev spillet i fire grupper A, B, C og D række, med fire præmier i hver række.

4. pladsen i D-rækken: Henriette Dideriksen. C-rækken: Janne Falkenberg. B-rækken: Dorte Bank Lauridsen. A-rækken: Tonny Gjelsted.
3. pladsen i D-rækken: Susanne Munk Madsen. C-rækken: Kenneth Bæk. B-rækken: Flemming Ernst. A-rækken: René Cetti.
2. pladsen i D-rækken: Per Svendsen. C-rækken: Jan Skovgaard. B-rækken: Bjarne Dideriksen. A-rækken: Lars Ole Bell.
1. pladsen i D-rækken: Erik Knudsen. C-rækken: Susanne Cetti. B-rækken: Finn Wissenberg. A-rækken: Per Christensen.

Dagens sponsor Danske Bank var repræsenteret af Henrik Hjerrild Hansen og Carsten Andersen. Efter en rigtig dejlig menu holdt Henrik Hjerrild en lille info-tale om, hvad Danske Bank kan og, hvad de står for. Takkede derefter matchledelsen Claus og Peer for deres arbejde med at få denne dag til at blive en dejlig oplevelse. Samtidig roste Henrik Hjerrild klubben for altid at gøre deres sponsordag til en god dag. God og effektiv planlægning fra start til slut.
Flemming takkede sponsor, medlemmer og gæster for deres deltagelse og mindede om, at kontingentbetaling for 2016/17 forfalder den 1.oktober
Næste månedsmatch spilles på Santana fredag den 14. oktober og er samtidig kvalifikation til klubmesterskabet 2016/17, som spilles lørdag den 15. oktober, også på Santana. Festmiddagen holdes på restaurant Da Bruno i Centro Idea.
Matchledelsen

__

EL PARAISO image001

El Paraiso i dårlig stand
Vikingos Golf har spillet efterårets første match på El Paraiso med DanScan Forsikring, Zafo Law og Anda Golf som sponsorer. Vejret var overskyet men lunt og således perfekt golfvejr. Det kunne man til gengæld ikke sige om El Paraiso. Vi var mange, der ikke kunne mindes at have set banen i så dårlig stand og specielt greens var elendige. El Paraiso siger, de er igang med et stort investeringsprojekt, som skal bringe banen op blandt de bedste i Andalusien, men uha der er lang vej. Den dårlige stand blev selvfølgelig påtalt og El Paraiso var selv bevidst om situationen, for de kvitterede med gratis drinks og gratis green fee, som blev udtrukket blandt spillerne. Trods alt en flot gestus!
Til trods for banens beskaffenhed var scorerne overraskende høje, idet 18 spillere ud af 32 lavede 30 pts. og derover. Stableford turneringen, som tæller med i kampen om “Årets Viking” blev vundet af John Jensen 36 pts. Nr. 2: Per Svendsen 35 pts. Nr. 3: Tonny Gjeldsted 34 pts. Nr. 4: Erik Kronborg Leth 34 pts. Nr. 5: Birger Pedersen 34 pts.
Stillingen i Årets Viking kan ses på www.vikingosgolf.dk
Gæsterækken blev vundet af Per Brink Andersen
Holdspillet med Simzar Estates som sponsor, hvor de tre bedste scorer talte, blev vundet af et hold bestående af: Tonny Gjeldsted, Paul Sauerberg, Birger Pedersen og Henri Schlosser.
Tættest flaget på hul 5 blev vundet af John Jensen – Hul 7 Lars Møller – Hul 14 Kai Holm.
Næste match i Vikingos Golf er den 17. oktober på Alcaidesa Links med Jyske Bank som sponsor, og har du lyst til at spille denne match som gæst i kystens bedste herreklub, kan du kontakte erik@vikingosgolf.dk
Pris for gæster er kun € 65,- som dækker green fee og spisning efter matchen.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.