Det danske magasin i Spanien
“Den lille Nicolás” stiller op til valget

"Den lille Nicolás" stiller op til valget

WEB Den-lille-Nicolás
“Jeg bliver senatets vagthund, for der sløses fortsat alt for meget med de offentlige midler,” siger “Den lille Nicolás”.

Han blev kendt for at mænge sig med de kendte. Men kun de færreste ved, hvem han er, og hvad han kan. Francisco Nicolás Gómez er hans navn, men i alle kredse kaldes han “El Pequeño Nicolás” (Den lille Nicolás). På bedste vis har han sneget sig ind til alverdens konferencer, gallamiddage og andre sammenkomster, og han har samtidig formået at mænge sig med betydningsfulde spanske politikere og erhvervsfolk. Alt sammen i en alder af blot 18-20 år. Adskillige fotos er de sidste par år blevet publiceret i de spanske ugeblade. Alt gik fint, indtil den unge mand i starten af året fik flere injuriesager på halsen for at have offentliggjort fortrolige oplysninger bl.a. i et tv-program. Sagerne kører stadig, men det har ikke afholdt “Den lille Nicolás” fra at opstille til senatet som løsgænger, når der er folketingsvalg til december. “Jeg vil være historiens yngste medlem af senatet. Nogle griner af mig, men det gør politikerne ikke. Tværtimod er de bange for mig,” har “Den lille Nicolás” netop udtalt til nyhedsbureauet Colpisa i Madrid.

 

 
Ønsker du at læse flere nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, der sendes ud til vores læsere hver fredag formiddag. Tilmeld dig ved at klikke på banneret nedenfor.
 
LD Tilmed-nyhedsbrev 1140x180

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.