Det danske magasin i Spanien
Særpræget farvel til feriaen i Málaga

Særpræget farvel til feriaen i Málaga

WEB Puente Alemanes

En stærkt beruset englænder valgte at tage sin nattesøvn på byfestens sidste aften på et yderst særpræget sted. På overlæggeren på broen “Puente de los Alemanes”, som går over den store flod i Málaga by, lagde han sig til rette lørdag nat. Klokken 02.10 blev politiet tilkaldt, men de kunne ikke få den 40-årige englænder vækket. Derfor blev brandvæsenet tilkaldt. Problemet var ikke, at få manden ned fra broen, men derimod at få ham vækket. Og da det lykkedes, var kommunikationen ikke den bedste grundet englænderens tilstand. Politi- og brandfolk fik dog hjulpet den berusede englænder hjem til sit hotel Málaga Centro, som blot ligger to minutter fra broen, hvor han ellers havde lagt sig godt til rette.
 
Ønsker du at læse flere nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, der sendes ud til vores læsere hver fredag formiddag. Tilmeld dig ved at klikke på banneret nedenfor.
 
LD Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.