Det danske magasin i Spanien
Mere rod i Juntaen
WEB cio-mijas
Restauranten i CIO de Mijas er åben, men uddannelsesaktiviteterne har været lukket ned siden begyndelsen af 2014.
Sagerne om forsvundne midler og/eller dårlig administration af uddannelsesbudgetterne i Junta de Andalucía fortsætter med at hobe sig op. Seneste tilfælde er kulturcentret CIO de Mijas, som primært består af uddannelsescenter, hotel- og restaurantskole og et kollegium med plads til 116 studerende. Centret kostede 21 millioner euro i opførelse, som blev finansieret af Junta de Andalucía og EU-støtte. I perioden fra 2002 til 2013 modtog centret yderligere 48 millioner i støtte fra Junta de Andalucía og EU, men i over et år har der ingen aktivitet været i uddannelses- og kulturcentret. Sagen bliver nu inkluderet i den omfattende efterforskning af forsvundne uddannelsesmidler i Junta de Andalucía.
 
Ønsker du at læse flere nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, der sendes ud til vores læsere hver fredag formiddag. Tilmeld dig ved at klikke på banneret nedenfor.
 
LD Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.