Det danske magasin i Spanien
Golfnyheder maj 2013

AHN på Lauro

Søndag d. 24 marts afholdt AHN invitationsmatch for medlemmer på Lauro Golf. Dagen bød på blandet vejr; sol, skyer og et par regnbyger. Selvom vejret i marts har været usædvanligt koldt og regnfuldt, ødelagde det ikke humøret på de ca. 100 spillere, der var mødt op.
Der var gunstart kl. 9.30 og man spillede den gamle bane fra hul 1-8. Nordea ved Jesper Hertz var hovedsponsor. Præmieoverrækkelsen og den store skandinaviske buffet foregik i den hyggelige patio. Præsidenten for Lauro Golf overrakte dagens lotteripræmie, som var en uges ophold i lejlighed for fire personer med fri golf.
Mæglerforeningen var medsponsor med 12 flasker vin, der blev udloddet som klappepræmier. Ligeledes blev golfhæftet Trophy 2013 udloddet som klappepræmie til tre heldige vindere. Ejerne af golfhæftet kan spille over 400 golfbaner til halv pris i flere lande.

Resultaterne blev:

Junior rækken
1. Theres Tellefen 35 point

Damerækken:
1. Margreta Andersen 35 point
2. Kerstin Nilsson 33 point
3. Ellen Frøland 33 point
4. Marit Kølsted 32 point
5. Wenecke Waage 32 point

Herrerækken:
1. Thomas Cromer 37 point
2. Ridar Halvorsen 37 point
3. Stefan Gustafsson 35 point
4. Geir Frøland 35 point
5. Kalle Theoren 33 point

 

 

Klubmesterskab for Golf i Solen

Santana Golf var vært for det årlige klubmesterskab i Golf i Solen. Det så længe ud til, at der var overlegne vindere i både dame- og herrerækken, men det gik helt anderledes.
I herrerækken havde Ulf Ekström og Terje Jensen begge 85 slag. Ulf vandt på det sidste afgørende hul. I damerækken vandt Eva Schöllin på 95 slag efterfulgt af Ulla Sallnäs på 96 slag.
I ægtepar/samboklassen vandt Eva og Ulf med 69 point efterfulgt af Marie Austvoll og Terje Jensen på 61 point.

 

 

Los Vikingos på Higueral

Årets første match blev spillet d. 25. marts på kystens absolut bedste 9 hullers bane. Banen blev spillet to gange og matchledelsen Kai Friberg og Erik Leth havde præmier til de bedste på for 9 og bag 9 samt tættest på par 3 hullerne samt længste drive banens signatur hul, det flotte hul 4.
Efter matchen var der hygge og fremragende mad på Golden Wok i Marbella. Hver deltager betalte kun 50 euro, hvilket er halv pris for hele arrangementet. Los Vikingos har offervillige sponsorer i Nordea, Costa Biler og Dan Scan Forsikring. Vikingerne har fået flotte nye trøjer som bl.a. er sponseret af Nordea ved Jesper Hertz.
Resultaterne blev: Rene Cetti med 30 point foran Jesper Wiberg og Mogens Bütow, der også havde 30 point men med højere handicap. Flagpræmierne gik til Kai Friberg og Erik Damgaard. Jesper Wiberg havde længste drive.

 

 

Fest og farver på Lauro

Den årlige grundlovsmatch bliver afholdt søndag d. 2. juni 2013 med gunstart kl. 9.30. Der spilles på den gamle parkbane hul 1-18.
Der er som sædvanlig pyntet op i den gamle hyggelige gårdhave i røde/hvide farver. Tove står klar som professionel og populær matchleder. Der bliver fest, musik og underholdning med super dansk/spansk buffet, som serveres fra kl. 15.00.
Hovedsponsor er som sædvanlig Nordea, Daily Sport, Scan Transport, Lauro Golf samt mange flere. Pris pr. deltager er 45 euro for golf samt buffet, gæster til buffet er 17 euro.
Der er præmier i mange kategorier samt flagpræmier og længste drive for både damer og herrer.
Der er stor tradition for at man tager familie og venner med til denne hyggelige søndag.

Af Stig Wiberg

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.