Det danske magasin i Spanien
Shoptalk april 2013

Pas godt på håret hele året
Hos frisørsalonen Petro på Calle Fiesta de la Cremá lige ved feria-pladsen i Fuengirola har personalet godt tag på skandinavisk hår. Ikke kun det fine lyse hår men også det mere uregerlige hår, som mange skandinaviske kvinder også har. Hvad enten man bestiller tid til klipning, farvning, striber eller styling, anvender Petro altid de mest innovative og anbefalede hårprodukter. Disse produkter kan i de fleste tilfælde også købes og tages med hjem, så man kanfortsætte behandlingen derhjemme. Det er klart at de mest intensive behandlinger ikke kan foretages hjemme, da de skal håndteres på en speciel måde, men både mærkerne Redken og Sebastian har serier, der passer til allehårtyper. Redken, som er meget populært blandt skandinaver, har for eksempel tre serier, der egner sig specielt til de skandinaviske hårtyper: Blonde Glam der giver mere glans til blondt hår, Extreme der giver mere styrke til håret og All Soft der gør tørt hår blødt. Samtidig har Redken en farveserie uden ammoniak, der indeholder specielle olier, der er meget sunde for håret. Også Sebastian har mange gode produkter. Hos Petro kan man købe produkterne i løssalg eller som gavepakker, der indeholder shampoo, balsam, maske og behandlingskuren Potion 9, der er meget populær for sin intensive og hurtige virkning. Fælles for disse hårprodukter er, at de prismæssigt ligger langt over, hvad man betaler for dem i de skandinaviske lande.
Foråret er en tid med mange fester, bryllupper og konfirmationer, og hos Petro tager man sig af det hele, så håret sidder perfekt til enhver anledning. Book tid hos frisørsalonen Petro på 952 467 130.

 

 

Nye biler hos Costabiler
Costabiler har netop fået leveret deres første sending af den nye peugeot 208 Hdi (diesel) 5-dørs. De nye biler er indkøbt, da mange kunder savnede en lille kompakt bil med en sparsom og kraftig dieselmotor, og det tog Costbiler selvfølgelig til efteretning.

Overfor bryggeriet San Miguel finder man Costabilers nye kontor, kun tre minutters kørsel fra lufthavnsterminalerne. Kontoret er døgnåbent 365 dage om året, og herfra pendler minibusser i fast rutefart til og fra terminalerne for at hente og bringe kunderne. Det er både de kunder, der lejer hos Costabiler, men også BlueCats parkeringskunder. Indenfor lufthavnsparkering har de tilføjet batteripleje til deres “Indendørs Sølv-abonnement”. Det vil sige, at en batterilader holder bilens batteri i top tilstand – selv ved længere ophold. Derudover har BlueCat fået en ny, forbedret hjemmeside, som tager hensyn til tablets og smartphones og dermed gør det endnu lettere at booke lufthavnsparkering. Som hvert forår anbefaler Costabiler og BlueCat Parking, at både deres parkeringskunder såvel som lejebilkunder reserverer i god tid for at sikre sig den bedste pris/ønskede bilgruppe. Tel: 34 952 105 700, www.costabiler.dk

 

Pure Water Tech – 10 års kamp mod kalk og klor
HydroFlow blev indført på kysten i 2002 og er et patenteret system uden lige. Systemet forhindrer kalkaflejringer i at blokere vandrør, og systemet beskytter vandvarmere, gasvandvarmere, varmevekslere, solpaneler, vaskemaskine og opvaskemaskine. Desuden fjerner HydroFlow gradvist eksisterende kalkaflejringer. HydroFlow arbejder døgnet rundt uanset vandforbruget. Produktet har tre års garanti og mindst 20 års funktionstid. Det er nemt at installere, og ingen rør skal skæres til, så mange gør det selv og sparer penge ved det. Installationsvejledningen medfølger, og du behøver kun en skruetrækker. HydroFlow fås i forskellige modeller og er velegnet til alle typer af bygninger og boliger.

AquaKlear et produkt til swimmingpoolen, som reducerer klorbehovet med 40-50 procent, mindsker vand- og elforbruget med 50-60 procent, samt renser vandet effektivt. AquaKlear reducerer klorforbruget, og gør at skadelige kloraminer forsvinder.

Distributionsnettet er veletableret fra Fuengirola til Barcelona samt Mallorca og Ibiza. Ingen andre produkter på markedet opnår de samme funktioner, og produktet sælges over store dele af verden.

Læs mere på: www.hydropath.com

Det keramiske vandfilter Doulton med indvendigt kulfilter monteret på køkkenbordet med sin egen hane giver altid rent vand og tager ikke mere plads end en halvanden liters flaske. Doulton sørger altid for rent vant uden slam, bakterier, parasitter, tungmetaller, pesticider og klorlugt eller -smag. Filteret holder i cirka to år ved regelmæssigt brug. Hvis filteret stopper til, kan overfladen vaskes med en børste og rindende vand. Udskiftning af filteret er så let, at du kan gøre det selv, ellers ringer man blot til Pure Water Tech for et servicebesøg. Badefilteret fjerner klor, som beskytter hud og hår mod kløe og tørhed.

Vi monterer fra Sotogrande til Motril.
Pure Water Tech, E. J. Petterson: 675 622 312

Kaas & Kirkemann – nu privat sygeforsikring uden aldersbegrænsning
Det har altid været svært at få en privat sygeforsikring, når man er kommet op i årene. Aldersgrænsen for at kunne tegne en privat sygeforsikring er ofte 65 eller 70 år. Nogle forsikringsselskaber har udviklet private sygeforsikringer, der kan tegnes for personer over 70 år, men disse forsikringer har ofte en begrænset dækning, specielt hvis man bliver indlagt på hospitalet eller skal opereres. Pernille Kaas fra Kaas & Kirkemann Forsikringsmæglere fortæller, at de samarbejder med et forsikringsselskab, der har stor erfaring med private sygeforsikringer i Spanien. Dette selskab gør det nu muligt at tegne privat sygeforsikring uanset alder. Der er samme gode dækning for nye kunder på 80 år som for nye kunder på 20 år. Helbredet er det afgørende for alle aldersgrupper. Ønsker du mere information, er du meget velkommen til at kontakte Kaas & Kirkemann Forsikringsmæglere på tlf. 952478383 eller pr. e-mail kaaskirk@kaaskirkemann.net.

 

Max Beach – nyt navn og specielt fokus på skandinaver
Forårs- og sommersæsonen på strandrestauranten Max Beach ved Riviera del Sol åbner i år med et nyt navn – Chez Max – og et specielt fokus på det skandinaviske publikum på kysten. Chez Max er et yndet spisested for mange nationaliteter, men specielt det skandinaviske publikum har altid holdt meget af stedet og den perfekte beliggenhed tæt ved havet. Derfor har skandinaverne i de seneste år udgjort en stor andel af restaurantens gæster, og årets første måneder har vist tegn på, at Chez Max er rykket ind på listen over skandinavernes foretrukne spisesteder på kysten. Chez Max, der kan klassificeres som et pænere spisested, tiltrækker både børnefamilier, familie- og vennesammenkomster, også selvom prisniveauet ligger i den højere ende. Det skyldes det udsøgte udvalg af anretninger med alt fra fisk og kød til salater. I køkkenet anvendes altid helt friske råvarer af højeste kvalitet for at kunne garantere et højt gastronomisk niveau.
Den nye sæson byder også på nye tiltag. Hver søndag serveres en lækker brunch-buffet med alt, hvad hjertet begærer, og søndag den 14. april kl. 13.00 arrangerer Chez Max en helt speciel brunch-buffet for skandinaverne, der også kan vælge mellem tre forskellige hovedretter. Prisen per person er 30 euro. Bordbestilling skal ske via hjemmesiden www.chezmaxrestaurant.com senest den 12. april inden kl. 18.00.

Ring eventuelt også på 952 932 780.

 

Bolig- og havemesse besøger Torremolinos
Skab dit drømmehjem eller din drømmehave, og få samtidig inspiration til at forny og genskabe din livsstil.

Med messen Homes, Gardens & Lifestyle show, organiseret af GM Events, er det fjerde gang, at du i Spanien kan opleve to fantastiske dage med lokale haveeksperter og en flot udstillingshave. Du kan også opleve lokale kunstnere arbejde og endda tilmelde dig kunstkonkurrencen (se: www.homesandgardens.es). Fristelserne venter i “Vintunnelen”, og der er foredrag om og demonstrationer af, hvordan du kan forbedre din livsstil her i Spanien. Vær god ved dit hjem, både inden- og udendørs med alt fra nye døre til kommoder. Personlig formuepleje er også essentiel, og en vigtig del af messen. Du kan møde eksperter, der kan rådgive dig på dette område. Der er også en sektion med helse og wellness, samt se, smage og prøve hundredvis af produkter. At skabe dit drømmehjem eller din drømmehave har aldrig før været så let og så tilgængeligt. Du kan også møde Tommy Walsh (populær håndværker fra britisk TV), og ligeledes lokale eksperter og høre hvad Nevada Naturals og Viveros Florena, bare for at nævne nogle få, har at rådgive og fortælle om. Målet med dette års messe er, at den skal være endnu bedre og sjovere før. Ud over hvad der er nævnt her, vil der være maaser af nye tiltag og udstillere, så gør dig klar til en af de bedste messer i 2013.

Messen afholdes i Palacio de Congresos Torremolinos lørdag den 27. og søndag den 28. april, begge dage fra kl. 10.00 – 19.00. Hvis du har lyst til at booke en stand og deltage i denne messe, så send en mail til office@solproductions.tv eller ring på 634 399 125 / 966 761 050. Du kan også besøge www.homesandgardens.es.

 

Unioptica lagde gaderne øde
Det var som om, at alle skandinaver, lørdag den 23. februar, havde valgt at lægge vejen forbi Unioptica for at sige tillykke til Claus Bentkjær og hans team med den nye forretning på Avda. Jesús Santos Reín i centrum af Fuengirola. Festen startede kl. 14.00, og med god nordisk punktualitet ankom de første gæster lige på slaget, og så fortsatte det store rykind ellers hele eftermiddagen. Der var en fantastisk stemning. Claus Bentkjær nød dagen, fik talt lidt med alle, tog imod de mange gaver, blomster, vin og andre sjove ting, som venner, forretningsforbindelser og de mange glade kunder havde taget med. Cateringen var lagt i hænderne på Helle Barlebo fra Chili Gourmet til stor fornøjelse for alle, og kl. 15.00 kom også julemanden på besøg. Klædt i rødt, med et rungende ho-ho-ho, overrakte han sin personlige gave til Claus Bentkjær. Det var et lidt vemodigt øjeblik, da det var julemandens, Bent Friss’, sidste optræden. I sin tale til Claus Bentkjær takkede han for den støtte, som Unioptica har givet gennem de sidste seks år til julemandens årlige besøg på børnehospitalet i Málaga.

Claus Bentkjær og hans team var meget glade for det store fremmøde og ønsker at takke alle, der mødte op til den officielle invielse af butikkens nye lokaler.

 

Cowboyhatte og fadøl
Så oprandt dagen, hvor Benalmádena kunne byde velkommen til sin helt egen og nyåbnede country saloon. Lørdag den 16. marts var der reception og officiel åbning. Der var livemusik med Jesper “Don Roberto”, og hans indslag var med til at skabe den rette stemning. Indehaverne Mette og Ernst var lutter smil dagen lang og bød velkommen til de mange gæster. Der blev serveret små tapas, skænket fadøl, snakket og hygget hele dagen, og om aftenen var der danske hotdogs. Country Saloon har allerede fået et lille stampublikum, som nyder den gode stemning og maden. Der kommer ny menu hver måned, og køkkenets specialiteter udvides løbende. Der er både grillet hamburgerryg, churros og selvfølgelig den kendte Chili con Carne. Du finder Country Saloon på Avda. Las Palmeras i Benalmádena og der er Livemusik hver lørdag.

 

 


Medstifter af Obsido Group, Håkan Tollefsen, og Joaquín Hinojosa.

Find din drømmebolig i sydens sol hos Obsido Estates
Ejendomsmæglerfirmaet Obsido Estates, der er kendt for sin brede erfaring og store kendskab til ejendomsmarkedet i Spanien, har for nylig åbnet et kontor Elviria. Bag Obsido Estates står et internationalt og meget professionelt team, der har alle de kvalifikationer det kræver at servicere de yderst kvalitetsbevidste skandinaviske kunder.
Obsido Estates er specialister i både køb og salg af boliger og forretningslokaler, samt en omfattende personlig kundeservice. Obsido Estates dækker hele kysten og har boliger og forretningslokaler i alle prisklasser, dog altid med det krav, at de boliger, der udbydes til salg, opfylder de kvalitetskrav, som Obsido Estates stiller. 
Baggrunden for at åbne det nye kontor i Elviria er den nuværende situation på boligmarkedet. Boligpriserne har nu endelig stabiliseret sig og ligger nu på et fornuftigt niveau, og efterspørgslen på boliger er stigende. Samtidig er udbuddet af lækre boliger stort.
Obsido Estates markedsfører ikke kun sine boliger her på kysten. Udenlandske medier tages også i brug. For nyligt havde Obsido Estates arrangeret et event i Norge i samarbejde med Taurus Finans, hvor fokus lå på det spanske boligmarked.

Hvis du er interesseret i at købe en bolig på Costa del Sol og få mest for pengene, så henvend dig til Obsido Estates.
Obsido Estates kan desuden tilbyde overnatning i forbindelse med besigtigelsesrejser på to af firmaets hoteller OH Marbella Inn eller OH Diana Park.
Obsido Estates slogan er ”Glade købere, glade sælgere”, så hvis du ønsker at være i samme situation, så kontakt Obsido Estates på tlf. +34 951 08 79 79 eller besøg www.obsidoestates.com.

 

Wellness Corner – tre i én
Lige ved indgangen til Feriapladsen i Fuengirola, ved siden af Café la Vida, finder du det nye Wellness center, som har alt det, du har brug for, når det gælder skønhedspleje, sundhed og velvære. Det er Flemming Lockenwitz, healingmassør, Linn Johansson fra New Body og Vesna Vukovic fra I Body, der står bag initiativet. De har hver især deres specialiteter og ekspertise, og de kompletterer hinanden godt. De kan klare alt fra skønhedsbehandlinger, healingmassage, ansigtsbehandlinger, hårfjerning, fjernelse af cellulitis, tandblegning til pedicure og manicure og meget, meget mere. Som noget nyt tilbydes der også behandling efter Elmedistraal-metoden, der har gunstig indvirkning på blodcirkulation og kroppens funktioner. Flemming, Linn og Vesna glæder sig til at tage imod jer i de nye lokaler, der er meget nemme at finde. De er i gåafstand fra midtbyen af Fuengirola, og kommer du i bil, er det altid nemt at finde en parkeringsplads. Wellness Corner, for din skønhed og helse.

 

Ægte italiensk mad midt i Fuengirola
Udbuddet af ”rigtige” italienske restauranter er begrænset, men enkelte steder værner man stadig om det traditionelle italienske køkken. Et at disse steder er Ristorante & Pizzería Baldo, som ligger på Plaza de la Hispanidad ved Feria-pladsen i Fuengirola. Indehaveren Baldo står selv i køkkenet og håndhæver de klassiske italienske madtraditioner. Baldo er oprindeligt fra Sicilien og deler med glæde de mange traditionelle opskrifter fra sin hjemegn med restaurantens besøgende. ”Alt her i huset er hjemmelavet og vi bruger kun de bedste råvarer”, garanterer den italienske kok, som hver dag serverer et stort udbud af kødretter, pizzaer, pasta, antipasti (forretter) og desserter, hvoriblandt den hjemmelavede sicilianske ”Cannoli” er blandt gæsternes favoritter.

Ristorante & Pizzería Baldo har åbent alle dage (undtagen torsdag) fra formiddag til sen aften.
Bordreservation på telefon 952 47 58 12


Rasmus og Virginia driver Spain is More fra León.

En helt anden side af Spanien
Langt fra Middelhavskystens strande, storbyernes pulveriserende liv og Spaniens millioner af turister ligger en region fyldt med spanske naturperler og kulturhistorie. En region hvor spanskheden er så udpræget i både sprog og væremåde, at man slet ikke kan undgå at holde af regionen allerede ved første øjekast. En region som kun ganske få udenlandske turister vælger at kigge nærmere på, men som ikke desto mindre, for tiden oplever et sandt boom af spanske turister, som gerne vil lære denne for Spanien så fundamenterende region at kende. Velkommen til Salamanca-provinsen, umiddelbart vest for Madrid.

Det er ikke så underligt, at mange spaniere vælger at besøge området, for listen af oplevelser er lang og yderst interessant. Byer som Ávila og Salamanca er med rette for længst er optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv og fra landdistrikterne græsser noget så spansk som de delikate sortfodsgrise og de karakteristiske tyre. Tilmed har området haft stor betydning for dannelsen af den spanske stat samt formningen af dets historie, sprog og kultur.

”Spain is More” har sammensat en oplevelsesrejse i samarbejde med lokale yderst engegagerede guider, som tager dig med gennem flere tusinde års historie, gennem enestående natur, hvor kongeørne svæver mellem klipperne, til gamle borgbyer og fæstningsværker fra krigene mod Portugal og Maurerne. Smagninger og besøg hos en af de bedste producenter af sortfodsgrise er selvfølgelig et ”must” og ikke mindst et sjældent besøg, helt tæt på de spanske tyre i deres naturlige omgivelser på smukke gårde og på store græsenge.

Det er ikke blot i historien og kulturen, at regionen er spansk helt ind i hjertet, det samme gælder gastronomien, som selvfølgelig skal smages og testes til frokost og aften. Desuden kommer du helt tæt på dybe spanske traditioner såsom vaskeægte spanske cowboys og deres beundringsværdige færdigheder. En tur i et tempo hvor alle kan være med og hvor der er plads til fordybelse, afslapning og beundring. Vi overnatter på rigtig gode hoteller og turen er inkl. helpension.

Turen starter i Madrid den 22. maj 2013 kl. 10:00. Det er således muligt at ankomme med AVE-toget fra Málaga samme morgen. Ved tilmelding af fire personer eller derover samlet, inden 20. april, ydes i alt 1.000 kr. i rabat ved oplysning af promotionskode LADANESA.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt Rasmus Pedersen på e-mail: rasmus@spainismore.com
Tel. ES: (0034) 6336 0 5445
Tel. DK: (0045) 36 98 08 63 (dansk fastnettakst)

 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.