Det danske magasin i Spanien
Shoptalk marts 2014

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
God hørelse giver bedre livskvalitet
Lyd er en stor del af vores liv. Takket være lyde kan vi modtage information, nyde naturen, være på vagt i en anspændt situation eller forstå, hvad de siger i fjernsynet. Men vigtigst af alt kan vi kommunikere med andre mennesker. Med andre ord: At kunne høre giver et rigere liv.
Døvhed, øretraumer og tinnitus (konstante lyde i øret, som ikke er forårsaget af omgivelserne red.) er i dag udbredte problemer. Nedsat hørelse er ikke kun noget, der kommer med alderen, men kan være medfødt eller komme som følge af en ulykke, sygdom eller en helt tredje ting. Og som en konsekvens af de høje, skadelige støjniveauer, der findes i vores samfund, kan høreskader også opstå i en tidlig alder, hvis man dagligt udsættes for høje lyde.
 
Høreapparaterne forbedres konstant
I nogle tilfælde kan en læge eller kirurg genskabe den tabte hørelse, men i de fleste tilfælde er et høreapparat den eneste løsning. I dag findes der et hav af høreapparater, alle med forskellige funktioner, så de kan tilpasses til de enkelte patienter. Høreapparaterne udvikles hele tiden, så de bliver bedre, mindre og mere naturlige at bruge. Den teknologiske udvikling har revolutioneret høreapparaterne, så de nu er små mirakler.
Den danske høreapparatproducent Widex er pioner inden for sit felt og
har mere end 50 års erfaring i at give svagt hørende den mest naturlige hørelse, således at de igen kan tale i mobiltelefon, se fjernsyn eller gå til koncerter.
 
Tilvænning tager tid
På Centro Auditivo Laza tilbydes patienterne avancerede og godt designede høreapparater fra Widex. Omgangstonen er professionel og naturlig, og der bliver altid taget højde for, at tilvænningsprocessen er vigtig for dem, som har mistet hørelsen og derfor søger en god løsning.
Enhver, der ønsker sin hørelse testet, kan få lavet en gratis høreundersøgelse uden forpligtelse hos Centro Auditivo Laza, Calahonda. Tlf.: 952 935 172. CC Los Cipreses (ved siden af apoteket og ca. 500 meter fra den norske Sømandskirken).
 
 
 
Foto Burbujas Shoptalk LD marts 2014
 
Første mobile hundesalon på kysten
Mangel på tid hos hundeejere betyder ofte, at hunden ikke bliver passet og plejet, som man kunne ønske sig. Det er der nu en løsning på. Hundesalonen Burbujas, der er ejet af spanske Carlos og Charo, er et helt nyt koncept på kysten. Burbujas er nemlig en mobil hundesalon, hvor alt udstyr til pleje af hunden er installeret i en stor varevogn. I stedet for at bringe hunden til en hundesalon, så kommer varevognen fra Burbujas og henter hunden, ordner den, og leverer den tilbage til ejeren efter to timer. Prismæssigt er Burbujas kun to til tre euro dyrere end en almindelig hundesalon. Badning med rensning af ører, klipning af negle, børstning og føn koster fra 18 euro, og klipning med badning, føn og frisure koster fra 23 euro.
Carlos og Charo er begge professionelle frisører og har i flere år arbejdet i hundesaloner i Málaga. Det mobile koncept har de fået fra Madrid og Barcelona, hvor mobile hundesaloner er almindelige. “Varevognen er professionelt udstyret ligesom en stationær hundesalon”, fortæller Carlos. Bag i varevognen er en stor vandtank på 300 liter vand, der opvarmes af en stor generator, der også anvendes til hårtørreren. Sakse, kamme og trimmere renses og desinficeres mellem hver hund, så alt er fri for bakterier.
Burbujas dækker området fra Guadalmar til El Rosario, men Carlos regner med at kunne udvide med to varevogne i den nærmeste fremtid og dermed dække et endnu større område af kysten.
Bestil tid til din hunds næste klipning eller badning på 628 813 164 (engelsk).
 
 
 
Hans Schimmelmann foto Sydkorset
 
Informationsmøde i Frimurerlogen
Frimurelogen Sydkorset i Fuengirola afholder et orienterende møde lørdag d. 29. marts kl. 11.00 for alle interesserede nordiske mænd, der gerne vil høre om, hvad frimureriet går ud på.
Mødet er naturligvis også møntet på herboende frimurere, som vil vide noget om Sydkorset.
Sydkorset betragter sig som en nordisk loge og har i dag medlemmer fra Danmark, Norge, Sverige, Finland og Spanien. Det er det danske sprog, der primært benyttes i logen.
Engang var frimureriet kun for de få indviede. Det var det højere borgerskab og de royale, men i dag er logerne for alle samfundslag, og i højere og højere grad også for de unge.
I Norden er der øget tilgang af mænd mellem 25 og 35 år – unge i loge-sammenhæng, hvor aldersgennemsnittet ligger på 60 år og derover, men det viser sig, at mange unge mænd søger stabilitet, fællesskab og et frirum i en kaotisk hverdag.
Det er en interessant udvikling, for netop frimureriet kan indfri dette ønske. Derudover opstår der et generationsfællesskab i logerne på grund af den større aldersspredning og det ser man ikke ret mange andre steder, hvor hver generation har sine egne gøremål og interesser. Frimureriet er således noget, der går på tværs af dette, og det er en værdi i sig selv. Frimureriet giver integration mellem aldersgrupper og samfundslag, som ellers har en tendens til at isolere sig i forhold til hinanden.
Dertil kommer, at frimureriet ikke indoktrinerer medlemmerne en bestemt lære, tværtimod. Hver enkelt person står frit i sin udlægning af symboler og ritualer, Derfor tager oplevelser, inspiration og udvikling i frimureriet sit udgangspunkt i det enkelte menneskes egen forudsætninger.
Nogle ting er dog faste regler, nemlig hemmeligholdelsen af ritualerne og kønsopdelingen, der har været uændret i over 100 år. Ritualerne kunne gå hen og uddø med den ældre generation. Derfor er det positivt, at unge mænd nu søger mod logerne, og at de emner, man diskuterer efter logemøderne, forandrer sig med input fra de yngre og “det holder gløden ved lige”.
Logen Sydkorset blev stiftet i 1985 og er underlagt konstitutionen for Gran Logia de España. En tilladelse herfra har imidlertid gjort det muligt, at der arbejdes efter de samme regler, som i Den Danske Frimurerorden, og da alle de nordiske lande arbejder efter de samme ritualer, kan Sydkorset indfri alle nordiske frimureres forventninger.
Skulle et medlem ønske at flytte tilbage til Norden, er Sydkorset klar til at hjælpe med affiliering til en nordisk loge, så man kan fortsætte med frimureriet.
I enhver frimurerloge er miljø, orden og struktur i fastlagte rammer, der er præget af stil og højtidelighed, og det medvirker derved til at løfte en ganske almindelig hverdag ud af den daglige rutine. Derfor er påklædningen i frimureriet kjolesæt, så alle ser ens ud i det ydre, og desuden er denne påklædning med til at skabe en højtidelig ramme.
Orienteringsmødet afholdes i logens lokaler i The Mason Centre, der ligger i Los Boliches, Fuengirola ved floden mellem Avenida de Los Boliches og Paseo Marítimo. Efter mødet vil Sydkorset være vært ved et beskedent traktement.
Tilmelding til informationsmødet lørdag d. 29, marts kl. 11.00 kan ske på nedenstående telefonnr. eller på mail tilmelding@sydkorset.com
Er du i tvivl om beliggenheden af lokalerne, så angiv, hvordan vi kan kontakte dig.
Frimurerlogen Sydkorset
Kontakt +34 952 667 212 – Dansk
 
 
 
DSCF8725
 
Ewalds dagligvarebutik – altid en dejlig indkøbsoplevelse
Selvom vi elsker de spanske delikatesser, længes vi ofte efter de traditionelle madvarer som ost, frikadeller, pølser, rullepølse, kernemælk og akvavit fra de skandinaviske lande.
Hos Ewalds dagligvarebutik har man specialiseret sig i netop skandinaviske fødevarer. Udover Janssons fristelse, kåldolmere, skinke samt gravad og røget laks har butikken også et stort udvalg af slik, specielt skandinavisk chokolade og salmiaklakrids, som ikke kan købes i de spanske supermarkeder.
Frisk, nybagt brød er en hjørnesten i et godt måltid, og er en yndet spise blandt skandinaver både til at få den sidste sauce søbet af tallerkenen, eller sammen med en god stærk ost eller friske grøntsager. Hos Ewalds dagligvarebutik fyldes hylderne hver morgen med frisk, nybagt brød fra brødfabrikken i Antequera, et bageri der er specialiseret i skandinavisk rugbrød. La Panera leverer også ægte spandauer og andet lækkert skandinavisk bagværk.
Desuden har butikken mange laktose- og glutenfri produkter, bl.a. glutenfrit brød, grød, pasta samt laktosefri mælk og charcuterivarer.
Ewalds dagligvarebutik kan også stå for catering, hvis man ikke lige har lyst til selv at lave mad derhjemme. Kager og festmenuer kan forudbestilles.
Påsken nærmer sig, og derfor vil Ewalds dagligvarebutik have et ekstra stort udvalg af sild, akvavit, lammekølle og selvfølgelig også påskechokolade.
Har du forespørgsler om madvarer eller andet, så spørg endelig i butikken.
Velkommen til Ewalds dagligvarebutik i Los Boliches.
 
 
 
1190201317 Shell Dining Chair
 
Smart spisebordstol til fornuftig pris
Står du og mangler et par moderne spisebordstole til din spisestue, så har møbelbutikken LOFT & Roomers et specielt godt tilbud på deres Shell spisebordstol. Stolen har et elegant look lavet af stærkt plastik og med ben i egetræ. Designet er flot og innovativt og meget holdbart. Stolens ryg og det behagelige sæde gør stolen både ergonomisk men også meget behagelig samtidig med at den har et flot design.
Stolen er nedsat fra 219 euro pr. styk til nu kun 139 euro.
Læs mere her: http://www.loftroomers.com/shell-dining-chair_10_3.aspx.
Spisebordstolen kan fås i LOFT & Roomers i Marbella samt i Mijas.
 
 
 
VITASANA IMG 1869
 
Fysioterapeut Jacob Lindgreen og Vitasana tilbage i Centro Sanum
Du kan nu igen finde et kendt ansigt i Centro Sanum. Aut. fysioterapeut Jacob Lindgreen og Vita Sana har nu fast lejet sig ind i Centro Sanums faciliteter. Vita Sana er et genoptræningstilbud til danskere, der ønsker et intensivt genoptræningsophold i Spanien og med de samme danske tilskudsmuligheder, som hvis de modtog behandlingen i Danmark. Foruden intensive genoptræningsophold kan man konsultere Jacob om fysioterapi og massagebehandling, så kom ind og hils på eller kontakt Jacob på 638 592 498.
Se mere om intensive genoptræningsophold på www.vitasana.dk.
 
 
 
Roche Bobois Shoptalk LD  ES marts 2014 A copy
Nyheder og ombygning hos Roche Bobois
I år kan Roche Bobois fejre 30 års jubilæum i Marbella. At være en af kystens førende forretninger indenfor moderne boligindretning og kvalitetsmøbler, bliver Roche Bobois ved med, men de flotte møbeludstillinger får nye omgivelserne i form af ombygning af showroom.
Nicolas Roche (direktør for de contemporære kollektioner) siger: “Vores kunder er et mysterium for os. Vi undersøger og studerer dem og leder efter dem. De finder os, vi mødes … og alligeveloverrasker de os til stadighed. Selvom vi måske ikke helt vil være i stand til at definere præcis, hvem de er og hvad de laver, kan vi i det mindste prøve at forestille os, hvor de bor, hvordan den type hjem, devælger, måske påvirker dets indretning og indhold, og hvordan deres omgivelser ubevidst påvirker deres valg af møbler .”
Der er intet statisk, når det gælder Roche Bobois. Design og udvikling er dagligdag i dette internationale firma, og derfor er det også vigtigt, at Roche Bobois’ 1200 m2 store showroom altid er ud-to-date, så møblerne, udstillingen, stemningen kan inspirere og reflektere tiden. Derfor har Roche Bobois endnu engang haft gang i en større ombygning i en af fløjene i deres3-delte butik i Marbella. Denne gang i bygningen, hvor man kan se kollektionen Nouveaux Classiques. Hele 1. salen er lavet om til en form for loft, med glasvægge, med et mere åbent design. Roche Bobois har specialdesignet ekslusive tapeter på væggene, neo-industrielle miljøer og fusion mellem det klassiske og moderne. Farverige møbler og lyse træsorter, mixet med glas, jern, stål og skiffer. Moderne møbelstoffer brugt på klassisk inspirerede sofaer og stole, som f.eks. Jean Paul Gaultiers specieldesignede tartan (skotsternede) stof. Den nye afdeling i Roche Bobois har det hele, og her kan du føle det sus og den stemning, der gør og altid har gjort Roche Bobois til noget helt specielt.
Kig ind til Roche Bobois for inspiration og hjælp til din boligindretning. Cecile Peyrard og hendes team af professionelle indretningseksperter er klar til at hjælpe dig. Ctra. Cádiz-Málaga, Km. 185, 29603 Marbella, tel.: 952 77 78 58
 
 
 
aula juventud
Spanskundervisning på spansk fra første undervisningstime
På den lille sprogskole MBA Centro de Formación i Torrox Costa tilbydes spanskundervisning til danskere i alle aldersgrupper. Skolen fokuserer på, at alle kursusdeltagerne får så meget som muligt ud af undervisningen fra allerførste dag. Derfor er alle hold små, og undervisningen foregår kun på spansk.
“Vores lærere er spaniere, så kursusdeltagerne kommer til at tale spansk fra den allerførste time. De skal lære at lytte til og læse spansk fra begyndelsen, og det, tror jeg, er en god måde at lære et sprog på,” forklarer Ángela Prados fra MBA Centro de Formación i Torrox Costa.
Skolen tilbyder undervisning på forskellige niveauer, så alle har en mulighed for at lære sproget og forbedre sig ud fra den enkelte persons kvalifikationer. En undervisningstime er på 90 minutter, der omfatter grammatik, samtale og spørgsmål.
Før man begynder på sprogskolen, tager alle deltagere en test for at finde ud af, hvilket niveau de er på, og derefter kan de vælge at tage det antal timer, der passer deres hverdag bedst. Skolen tilbyder alt fra kurser, hvor kursusdeltageren har 12 timer om måneden til kurser med seks timers spanskundervisning om dagen. Er der ikke et kursus, der passer, tilbydes også privat undervisning såvel som undervisning af børn. “Vi gør vores bedste for, at undervisningen er interaktiv gennem brug af videoer, musik og samtaleemner om historie og aktuelle ting,” siger Ángela Prados.
Når spansktimerne slutter, kan kursusdeltagerne forsætte deres kontakt med det spanske ved at udnytte alle de aktiviteter, Torrox byder på som eksempelvis vandsport, dans og trekking. Sprogskolen arrangerer også ekskursioner til steder, hvor deltagerne kan lære om spansk kultur.
Se mere på MBA Centro de Formacións hjemmeside, www.spanishcoursesmba.com eller ring på tlf. 952 531 523.
 
 
 
Middelhavskøkken på gammeldags manér
I Los Boliches på Avenida Las Salinas ligger den familieejede Restaurante Girol, hvor finere madlavning i hyggelige, moderne omgivelser udfolder sig på bedste vis. Restauranten åbnede for seks år siden og har gennem årene opbygget et koncept, der i høj grad appellerer til det skandinaviske publikum. Restauranten har flere gange dannet rammerne om bryllupper og andre festligheder for sine skandinaviske kunder, fortæller restaurantens ejer Antonio L. Carmona Arena som sammen med konen Josefina sørger for servering og betjening af restaurantens gæster på gammeldags maner.
Menukortet tager udgangspunkt i det finere middelhavskøkken med et ungdommeligt spansk touch. Teamet bag de mange lækre retter er brødrene Juan José og Antonio, der til trods for deres unge alder har mange års erfaring inden for kokkefaget. Sammen med den stilrene og moderne indretning adskiller restauranten sig fra mængden og ligger uden tvivl blandt de fineste restauranter i området. Restauranten anbefales i flere anerkendte guider så som Michelin og Repsols guider over restauranter.
På menuen finder man mange lækre retter som grøntsagssuppe med kastanjer og marineret laks, snegle med foie gras og græskarkerner, dampede rejer i tør sherry, ris med hummer, pattegris med grøntsager og svampe samt iberisk svinefilet med marinerede peberfrugter, koriander, kommen og små saltkogte kartofler. Restauranten byder også på flere prøvemenuer (menú degustación), hvor gæsterne kan nyde to forretter, to hovedretter (fisk og kød) og to desserter til 48 euro eller en forret, to hovedretter (fisk og kød) samt en dessert til 32,50 euro.
For bordbestilling ring +34 952 66 02 68.
 
 
 
Club Danés byder velkommen til forårsmessedage
For fjerde gang åbner Club Danés dørene til forårsmessen, der bliver holdt en gang om året. Det sker lørdag den 29. og søndag den 30. marts 2014. Der er stadig ledige stande, derfor vil det være en god idé at være hurtigt ude. Forårsmessen sker i samarbejde med forskellige erhvervsdrivende i Fuengirola, Mijas og omegn og alle skandinaviske firmaer er velkomne.
Man kan ligesom sidste år vælge, om man vil have en stand ude eller inde. Prisen for en stand er 75 € og den vil måle ca. 2 x 2,50 meter. Hver stand vil blive adskilt med en plade på ca. 1,20 meter i højden. Messen er åben begge dage fra kl. 12.00 til kl. 16.00. Når Club Danés har modtaget tilmeldingen, vil man løbende blive orienteret om arrangementet.
Ønsker man yderlige information, kan man kontakte Bent Flindt på mail: bentflindt3@gmail.com eller på telefon: 693 816 731.
 
 
 
Foto.ShopTalk.Marb.Class.Golf.DNM.feb-14.ES-LD.mars-14
 
Nyheder hos Marbella Classic
Marbella Classic kan nu endelig præsentere årets nyheder og kommende events.
Første begivenhed er en Ecco-demodag den 3. marts kl. 11.00-15.00. Her kommer repræsentanter fra Ecco og fremviser årets nye modeller. Der er noget for enhver smag. Klassiske, moderne, farverige, neutrale og altid komfortable sko. Så benyt lejligheden til at erhverve dine personlige favoritter denne dag – før alle andre. Udvalgte modeller er naturligvis altid at finde i butikkens sortiment.
Blot to uger senere, den 17. marts, er det igen tid til Marbella Classics meget populære Coffee Morning med hyggeligt samvær og gode tilbud blandt nyhederne. For mere information om denne dag besøg Marbella Classics hjemmeside, se nedenfor.
Disse arrangementer er blot et par af mange kommende begivenheder, så hold dig opdateret på hjemmesiden for seneste nyt.
Desuden sker der rigtig meget i butikken lige nu. Næsten alt forårstøjet er kommet, og det inkluderer naturligvis også nyheder fra populære mærker som Masters, Daily, Röhnisch og Ping. Kollektionerne er typisk for sæsonen med lyse farver og varme toner, og tøjet er perfekt til en tur på golfbanen eller en spadseretur på Paseo’en, ligesom også de bekvemme Ecco-sko vil gøre det godt her.
Hvis du ikke allerede har besøgt Marbella Classic, så gør det! Du vil blive overrasket over butikkens store udvalg – vi har endda golftøj til børn.
Marbella Classic: Åbent mandag til fredag kl. 10.00 til 14.00 samt fra 16.30 til 19.00. Lørdag kl. 10.00 til 14.00.
Vi ligger på Avda. Manolete i Nueva Andalucía, på venstre side lige efter Centro Plaza når man kommer fra Puerto Banús.
www.marbellaclassicgolf.com
 
 
 
mona Davidsen 004
 
Advokat Mona Davidsen flytter til Fuengirola
En stigende efterspørgsel efter kontorets ydelser indenfor ejendomshandel, ikke-residentskat samt arv og skifte betyder, at kontoret i Marbella mangler plads til to nye medarbejdere, oplyser advokat Mona Davidsen.
Fra d. 15. marts knyttes tillige en ny advokat samt en ny sagsbehandler til kontoret, som herefter vil have seks tilknyttede medarbejdere. Kontoret har hidtil haft domicil i forbindelse med privatboligen i Marbella, men flytter nu til
Avenida Condes de San Isidro, 13, Edificio Ofisol Centro 2º A-B-C i Fuengirola, der er valgt, fordi det er centralt beliggende for alle klienter på Kysten.
Telefon 952 83 83 14 og fax 952 83 82 47 forbliver uændret.
Telefon- og åbningstider: mand. – tors. 09:00-16:00 / fred. 09:00-14:00.
 
 
 
Innenpanorama Mit Kunden
 
Persiske tæpper til ekstraordinær god pris
Høj kvalitet og et fint håndværk kendetegner persiske tæpper, og nu har du muligheden for at få et flot, håndvævet persisk tæppe med en kæmpe rabat, når Galeria Pazyryk holder lagersalg af persiske tæpper i Fuengirola på Hotel IPV Beatriz Palace & Spa tæt på motorvejen og Castillo de Sohail. Tæpperne har en værdi af flere millioner euro, men de sælges med op til 75 procent rabat.
“Tæpperne kommer fra et konkurssalg i Hamburg, og de skal sælges videre så hurtigt som muligt. Derfor kan vi give en unik pris og et godt tilbud,” fortæller Hamid Jankouk, der er firmaets repræsentant i Spanien.
Der er omkring 20.000 tæpper til salg, og de er i den bedste kvalitet, understreger Hamid Jankouk.
“De har alle ægthedscertifikat, der garanterer, at tæpperne er håndlavede, orientalske tæpper fra Persien.”
Det er muligt at købe tæpper i alle størrelser og farver, så der er med garanti ét, der passer til hjemmet. Galeria Pazyryk har også en tæppeforretning i Denia nær Alicante, men Hamid Jankouk nævner, at der har været episoder, hvor sigøjnere har forsøgt at sælge falske tæpper, og “det er derfor meget vigtigt at påpege, at Galeria Pazyryk, aldrig ville opsøge fra folk fra dør til dør eller ringe for at sælge tæpper. Pas på overfor folk, der prøver at udgive sig for at være os,” advarer Hamid Jankouk.
Lagersalget af tæpper varer til d. 27. marts på Hotel IPV Beatriz Palaca & Spa. Kontakt Hamid Jankouk på 660 394 917 for information (taler engelsk).
 
 
 
Helaftensarrangement med Sanne
Når Sanne Salomonsen gæster Costa del Sol lørdag den 17. maj, venter der ikke bare publikum en god koncert men et spændende helaftensarrangement.
Dørene åbnes kl. 19.00 og i samme øjeblik vil der være dansk inspireret live-musik på spillestedet, som er den gamle Middelalderborg, Castillo Sohail, i Fuengirola. Kl. 20.30 indtager Sanne Salomonsen scenen med sit band, som inkluderer så kendte musikere som Nikolaj Steen, Annika Askman og Morten Woods.
Afbrudt af en mindre pause vil de i to timer levere de største af Sannes bedste sange i en intim koncert, med tæt kontakt mellem artisten og publikum.
Lige efter koncerten bliver der stort 80´er After Party med al den bedste danske og internationale musik leveret af byens bedste DJ og hér bliver der mulighed for at møde Sanne Salomonsen, som har lovet at afsætte god tid til autografer og fotos med de danske fans på Costa del Sol.
Billetsalget til koncerten er allerede startet i de vanlige butikker langs Costa del Sol. Billetter kan også bestilles via mail henrik@eventhuset.es
Prisen er 45 euro og billetten bliver en kombineret stå/siddeplads.
Mere info: www.eventhuset.es / telefon 670 63 57 86

 
 
AquapoolSpas
Aquapool Spas igen kåret til årets spaforhandler i Sydeuropa
For lidt over ti år siden åbnede Anja og Claus Kielskov det store Aquapool Spas showroom i San Pedro de Alcantará. Efter en del bump på vejen og en svær krise lykkedes det parret at få vendt skuden og skabe en profitgivende virksomhed. Med hjælp fra den amerikanske samarbejdspartner og producent af spabadene, Hot Spring Spas, plus en stor vilje til at sadle om fik Anja og Claus på kort tid omstruktureret Aquapool Spas, da krisen for alvor kradsede. Salget begyndte igen at tage fart, og i perioden 2011-2012 steg omsætningen med 30 procent, en stigning der ligger tæt op af de gode tider i 2007.
Aquapool Spas blev i 2012 kåret til Årets Spaforhandler i Sydeuropa af Hot Spring Spas i USA. Prisen udloddes til forhandlere, der har udmærket sig mest og skabt de bedste resultater.
Derfor var overraskelsen stor, da Aquapool Spas igen i 2013 blev kåret til Årets Spaforhandler i Sydeuropa. “Det er langt fra normalt, at den samme forhandler kåres to år i træk,” forklarer Anja. “Størstedelen af forhandlerne i Sydeuropa er i Frankrig, hvor væksten er større end her i Spanien, og derfor var sandsynligheden for, at en fransk forhandler vandt, meget stor”, forsætter Anja, der er stolt over at modtage titlen ud af 90 mulige Hot Spring Spas-forhandlere i Sydeuropa.
Udviklingen fortsætter hos Aquapool, der fra juni måned i år udvider sortimentet med en række mindre spabade også fra Hot Springs Spas. Prismæssigt kommer disse spabade til at ligge på 2.999 euro.
Besøg Aquapool Spas showroom i San Pedro de Alcántara eller ring på 952 92 78 11 for yderligere information. Se også www.aquapool.es
 

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa