Det danske magasin i Spanien
Shoptalk oktober 2012

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Tilbring dine bedste år i Sydspanien
Et spørgsmål, der ofte kommer frem til overfladen hos den ældre generation på Kysten, er, hvad der skal ske, den dag man ikke længere kan tage vare på sig selv. Mange vælger af tryghedsgrunde at flytte tilbage til Danmark. Det gælder også danskere, der har tilbragt størstedelen af deres liv i Spanien og egentligt ikke har lyst til at forlade deres hjem.
I hjertet af Fuengirola ligger ældrehjemmet Residencia Villa Alhamar. Trods sin centrale beliggenhed hviler der en dejlig fred og ro omkring stedet, der er populært blandt skandinaver. Ældrehjemmet drives af spanske María Alcoba, der altid sætter de ældre menneskers velvære og livsglæde i første række. ”Vi ved, at det kan være svært at forestille sig en god alderdom i Spanien, derfor lægger vi vægt på, at hver enkelt person får den hjælp, der er nødvendig for at leve et godt og lykkeligt liv”, forklarer María og fortsætter: ”Mange ældre mennesker har boet alene, før de flytter hertil, derfor sørger vi for at integrere personen i vores sammenhold og har altid mange sociale aktiviteter på kalenderen. Residencia Villa Alhamar fungererer som en privatklinik med de faciliteter, ældre personer har behov for. Professionelle læger, fysioterapeuter, psykologer og terapeuter står altid til rådighed for beboerne, der også kan nyde godt af stedets store swimmingpool, motionscenter, bibliotek, aktivitetsværksted, tre opholdsstuer, flotte haver og terrasser samt wifi og klimaanlæg.
For yderligere information om Residencia Villa Alhamar ring +34 952 66 61 14 eller besøg www.residenciavillaalhamar.com.

Lauge Jensen inviterer til åbningsfest
Som La Danesa skrev i september, åbner den danske motorcykeldesigner Lauge Jensen en afdeling i Spanien. Det projekt er man nu så langt fremme med, at Lauge Jensen España S.L. holder åbningsfest torsdag den 11. oktober fra 17.00 til 20.00. Arrangementet finder sted i virksomhedens showroom og workshop på Calle de la Amistad, El Monticulo nr. 4 i Benalmádena. Her vil du udover en hotdog og en fadøl få mulighed for med egne øjne at se de fantastiske maskiner, som Lauge Jensen bygger specielt dig. Der er frit valg på alle hylder mellem et væld af hjul, skærme, motorer og meget mere, og for en gangs skyld synes klichéen om, at kun fantasien sætter grænser, ikke at være helt ved siden af. Lauge Jensens luksusmotorcykler er dog ikke kun for dem med en bugnende bankbog. For helt ned til 150 euro per dag kan du nemlig også leje en af de heftige maskiner. Så mød op den 11. oktober eller kontakt Ernst Bülow på 616 681 123 eller eb@laugejensen.dk for mere information. Se mere til motorcyklerne på www.laugejensen.dk.

 

Norsk homøopat i Centro Idea
Norske Vivian Løekken, der er uddannet homøopat, har fra den 1. oktober åbnet praksis i Centro Sanum i Centro Idea. Vivian har mere end 20 års erfaring med homøopati og er uddannet på Skandinavisk Institut for Klassisk Homøopati i Norge og er medlem af Norges Homøopatiske Landsforbund. Samtidig er hun også uddannet indenfor medicin og psykologi.
Vivian har allerede en praksis i Nueva Andalucía men ønsker at kunne dække hele Kysten. Derfor har hun valgt at åbne sin praksis i Centro Idea, som er nem at finde for alle.
Vivian tilbyder klassisk homøopati, opretning af PH-balancen, mikroskopisk blodanalyse, mental balancering samt kost- og træningsvejledning.
Homøopati er kort fortalt en alternativ behandlingsmetode, der anvendes i det meste af verden. Behandlingsmetoden består i at behandle det syge menneske og ikke bare sygdomssymptomerne. Det er en skånsom, lægende behandlingsform, som hjælper patienten til at genvinde sit helbred ved at stimulere kroppens egne helbredende kræfter. Det gøres ved hjælp af midler, som overvejende bliver udvundet af råstoffer fra mineral- plante- og dyreriget. Det homøopatiske lægemiddel skal tilskynde genoprettelsen af helbredet og ikke blot undertrykke symptomerne.
Homøopati anvendes stort set mod alle lidelser men oftest på personer, der lider af allergi, hudsygdomme, muskel- og ledproblemer, fordøjelsesproblemer, migræne og hovedpine, problemer med klimakterie, menstruationsproblemer, mentale og følelsesbetonede problemer, søvnbesvær, graviditetsproblemer og tilbagevendende infektioner.
For yderligere information og tidsbestilling ring til Vivian på +34 952 476 943 – 649 370 962, eller send en mail på vivian@icnhealth.net.

Trendy efterårsmode
Nina B. Fashion Boutique i Nueva Andalucía kan nu præsentere efterårskollektionerne, og vil du opdateres om den nye mode, så kig ind, føl, prøv og lad dig inspirere! Her finder du nemlig alt lige fra engelskdesignede jeans til skandinavisk strik, mexikanske støvler, italienske bælter og meget mere.
Hos Nina B. forhandler en lang række upmarket designere som
Hunkydory, MiH Jeans, Gypsy05, Twenty8Twelve, Odd Molly, Custommade, AJ. 117 project, Hanky Panky, Mes Demoiselles, TCN, Cuadra boots, Custommade for ikke at glemme det nyeste skud på stammen; svenske Spira.
Du finder Nina B. Fashion Boutique på C/ Malvas 62 i Nueva Andalucía (ved Casino Marbella), der er gode parkeringsmuligheder og butikken holder åbent mandag – fredag fra 10 til 18 og lørdag fra 11 til 15.
Er du ikke lige i området, kan du shoppe online på www.ninabmarbella.com.

Fernisering hos kunstmaleren Erik Frøkjær
Den 6. og 7. oktober inviterer tidligere entreprenør og nu kunstmaler Erik Frøkjær til åbent hus i sit atelier i La Cala de Mijas. Der er åbent hus begge dage fra 12.00 – 19.00 i Casa Blanca, Urb. Los Claveles III, Avenida I, Mijas Costa.
Erik Frøkjær, også kendt for den danske kæde af tøjforretninger ”Frøkjær”, har malet, siden han var i starten af tyverne, og nu, hvor han har trukket sig tilbage, dedikerer han al sin tid til sin hobby.
Eriks store læremester og mentor var Jacob Meyer. Jacob Meyer tog Erik til sig, som var Erik hans søn, og af denne kendte danske kunstner lærte Erik at male og at opbygge et maleri.
Erik og Jacob tilbragte hvert år gennem 25 år to måneder sammen ved Gardasøen, hvor Erik udviklede en forkærlighed for det naturalistiske/impressionistiske med fokus på blomster, bondegårde og Gardasøen, hvor varme og følsomt behandlede farver dominerer. Tiden i det norditalienske var hellig for Erik. Selvom, eller måske netop fordi, han var i færd med at opbygge en større tøjkæde i Danmark, følte han, at der også i hans liv var brug for både skygge og sol.
I gennemsnit bliver det til 10 billeder om måneden, inklusiv mange små. Eriks malerier, der inkluderer mange spanske motiver, hvortil han inspireres af sine omgivelser i La Cala og af udsigten fra villaen. Her har alle nu har mulighed for at se malerierne og atelieret samt få en snak om kunst. Der er naturligvis også mulighed for at erhverve et af hans malerier.
For yderligere information om arrangementet er man velkommen til at ringe til Erik Frøkjær på +45 20 91 22 43.

MASTER Akupunktur flytter til Sydspanien
Simone og Svend Haugaard-Just er indehavere af Just Wellness, som er en danskdrevet akupunkturklinik. De har eksisteret i 12 år med klinik i Danmark. Udover traditionel kinesisk akupunktur arbejder de med MASTER Akupunktur, som består af ni andre akupunkturformer. Det hjælper mod kroniske og akutte smerter som migræne, sportsskader og øjensygdomme som grøn stær og aldersbetinget langsynethed.
”Vi behandler altid i fem dage i træk. I 85-90 % af tilfældene har vi løst problemet inden for de fem dage”, fortæller Svend Haugaard-Just.
Der behandles som udgangspunkt fem dage i træk, fordi en del af de akupunkturformer de bruger, arbejder i centralnervesystemet. ”Det skal gøres over nogle gange,” forklarer Svend Haugaard-Just, der efter de første to minutter skal opleve en smerteforskel hos klienten. Hvis vedkommende ikke reagerer, er han eller hun ikke modtagelig for nåle. Just Wellness har kun oplevet en person, de ikke kunne hjælpe.
Just Wellness klinikken på Mallorca, som parret også driver, sættes i bero, og nu satser de på at starte projektet op i Sydspanien. ”Vores børn savner et dansk netværk, og det er der jo i området omkring Málaga,” siger Svend Haugaard-Just, der sammen med sin kone i første omgang lejer et lokale hos Centro Sanum i Centro Idea.
Just Wellness fortsætter med behandlinger i Danmark, men målsætningen er at etablere klinik i Málaga-området samt at få lavet et sundhedscenter. Her vil dygtige, alternative behandlere fra Danmark komme i perioder og skiftende lave events og aktiviteter. Iblandt kan nævnes håndlæser Anne Marie Danefeldt og metamediciner Lars Mygind.
Simone og Svend har ligeledes haft ”hænderne” i flere kendisser. Her kan nævnes cykelrytteren Michael Rasmussen og danseren Mie Moltke.
Den 7. oktober kl. 11 indbyder Just Wellness til foredrag i Centro Sanum. Derefter er der gratis prøvebehandlinger, hvor folk kan komme ind, hvis de har et problem. Hvis man vil deltage, bedes man sende en mail til info@just-wellness.com.

Kromand Mini Open – skandinavisk dyst i minigolf
Søndag den 21. oktober løber Restaurant Kromands populære minigolfturnering for fjerde gang af stablen. Det sker som altid på minigolfbanerne ved indkøbscenteret Miramar i Mijas Costa.
Kromand Mini Open er en skandinavisk minigolfdyst, hvor danskere, svenskere og nordmænd har mulighed for at have det sjovt, mens der kæmpes for at blive Kystens skandinaviske mester i minigolf.
Alle deltagere mødes i baren på minigolfbanen kl.11, og kl. 11.30 sættes turneringen i gang ved gunstart. Efter turneringen mødes alle deltagerne på Restaurant Kromand til dejlig mad og drikke samt præmieoverrækkelse.
Tilmelding til turneringen skal ske hos Restaurant Kromand i Los Boliches, Fuengirola.

 

Ny dansk møbelforretning i Marbella
Til oktober åbner den nye danske møbelforretning Loft & Roomers på Golden Mile i Marbella.
Stilen er en god blanding af moderne og mere romantiske møbler. Drømme om gamle lagerbygninger med få rumadskillelser, et charmerende rum og en livsstil, der giver bymennesker følelsen af at være hjemme, er møblerne fra Loft & Roomers inspireret af.
Navnet ‘Loft’ henviser til de engelske og amerikanske loft apartments – også kendt som pakhuslejligheder med det minimalistiske look, mens ’Roomers’ indikerer, at den mere elegante og romantiske, franske stil fører dig til bylivet med varme og hygge i lækre, komfortable Chesterfield sofaer. Møblerne bærer desuden præg af en international stil, så der er lidt for enhver smag.
Loft & Roomers får produceret møbler i hele verden.
”Vi ser frem til at åbne buktikken – realisere drømmen”, lyder det fra Kenth, som er daglig leder i Loft & Roomers. Loft & Roomers er ejet af Dahl Jepsen familien, som for 31 år siden startede Actona Company. Actona er en international møbelvirksomhed med egne sofafabrikker i Kina og Ukraine. Loft & Roomers sælger ikke kun møbler, men også tæpper, madrasser, lamper, dyner og puder samt brugskunst. Alt hvad der skal til for at dekorere hjemmet.
”Vi glæder os til at byde folk velkommen til Grand Opening af butikken mellem d. 18. og 22. oktober.”

Kunst og kaffe i hyggelige omgivelser
Café Academia Picasso introducerer et helt nyt koncept, hvor kreative sjæle kan mødes til en kop kaffe samtidig med, at de kunstneriske talenter udfoldes på caféens opstillede lærreder. Caféen ligger i centrum af Fuengirola på Calle Miguel de Unamuno lige ved siden af danseskolen Fama. Selvom caféen ligger i centrum, hersker der en fred og ro, som man ikke finder mange andre steder, og kun caféens musik og gæsternes sludren ved bordene og lærrederne bryder stilheden.
Svenske Tomas Eklund og spanske Elvira Cañellas står bag ideen, hvor kunstelskere kan mødes i rolige omgivelser. ”Vi ved, at mange skandinaver har en stor forkærlighed for at male, men ofte foregår det i deres private hjem. Hos os kan man mødes, modtage undervisning og samtidig socialisere sig med andre kunstelskere. Vi tilbyder undervisning til både børn og voksne på alle niveauer. Et månedsabonnement inkluderer to timer to gange om ugen og koster 45 euro for voksne og 35 euro for børn”, fortæller Tomas og Elvira. Café Academia Picasso har også mange kunstbøger for de, der bare vil nyde en kaffe uden at deltage i undervisningen. Forskellige kunstnere får lov til på skift at udstille i caféen. I øjeblikket udstiller Oscar Prieto Gómez fra Madrid og Juan Navarro fra Málaga, men Elvira håber på også at tiltrække fotografer og andre kunstnere.
Besøg Café Academia Picasso på Calle Miguel de Unamuno 5 eller ring og hør nærmere på 699 735 704 eller 951 135 252.

Endelig billigt at ringe til udlandet
Taxameteret begynder hurtigt at tælle, når man ringer til udlandet fra sin mobiltelefon, og derfor bliver samtalerne til familie og venner i Danmark ofte korte.
Som de første i Spanien tilbyder det danskejede Kimarin nu lave samtalepriser fra Spanien til hele verden. Og det kan ske uden en masse ekstra gebyrer eller krav om at skifte mobiloperatør. Kimarin tilbyder en løsning, hvor man via firmaets hjemmeside køber et ekstra sim-kort, der sættes oven på det sim-kort, man allerede har i sin mobiltelefon. Når man ringer op til et udenlandsk nummer, fanger sim-kortet, at der er tale om et udenlandsopkald, og samtaleprisen bliver den, Kimarin tilbyder. Besparelsen kan blive helt op til 80 procent i forhold til det, man normalt ringer for til udlandet.
Det er det danske firma Zapna, der har opfundet konceptet, som de har patent på. Kimarin forhandler sim-kortet i hele Spanien, og det eneste, man behøver at gøre, er at gå ind på www.kimarin.es og registrere sig. Derefter kan man vælge, hvor meget man vil tanke på sit nye sim-kort. Der er ikke nogen bindingstid, og kortet er kompatibelt med alle mobilselskaber i Spanien. Dog skal man være opmærksom på, at der findes et specielt sim-kort til smartphones. Få dage efter man har bestilt sim-kortet, modtager man det med posten sammen med en manual til, hvordan man sætter sim-kortet i mobiltelefonen. Virksomheder kan også nyde godt af de gode samtalepriser, og hver gang man tanker op, får man tilsendt en faktura per e-mail.
Se mere på www.kimarin.es.

Nem billeje
Helle Hollis lancerede for et år siden et helt nyt og moderne hjemmesidedesign. Nu følges der så op med en modernisering og forenkling af selve bestillingsprocessen. “Internettet er i dag den vigtigste salgskanal for os”, udtaler administrende direktør Hans Hugo From, “og vi har derfor ønsket at gøre det endnu lettere at lave en reservation på www.hellehollis.com”.
Programmeringen er lavet af Helle Hollis egen IT-afdeling i tæt samarbejde med marketingafdelingen. Undevejs har firmaets kunder foretaget test-reservationer for at sikre en optimal brugervenlighed.
Reservationen laves i tre enkle trin og det bliver meget overskueligt at følge med i, hvilke rabatter og fordele den valgte bilgruppe indebærer. Der skal ikke betales forud og bilgruppen bliver automatisk bekræftet enten per email eller per sms.

Den nye bookingsprocess er blevet integreret del af selve udlejningssystemet, så hele reservationsbehandlingen sker automatisk og uden indgriben fra Helle Hollis medarbejdere. Derfor kan man nu også tilbyde en særlig web-rabat. Desuden har kunden mulighed for hele tiden selv at kunne checke sin kundekonto, sine reservationer og sine opnåede rabatter.
For de mange Home Owners Club-medlemmer er der også kommet flere nye fordele. Medlemmerne kan se deres opsparede bonusrabat på den valgte bilgruppe og kan selv bestemme, hvor megen rabat han/hun ønsker at bruge på det pågældende lejemål. Systemet gemmer desuden personlige oplysninger, sådan at disse kun skal afgives én gang.
“Vi ved alle, at det er lettest at kommunikere på sit eget sprog. Derfor har vi lavet www.hellehollis.com på hele fem sprog; nemlig dansk, engelsk, spansk, tysk, fransk og hollandsk”, fortæller Hans Hugo From, der forventer, at det nye design og den enkle bookingsproces vil få endnu flere kunder til at booke på www.hellehollis.com.

Pentti Raaste klar til efteråret
Sommerens hvileperiode er forbi, og skandinaverne er kommet tilbage. Læge Pentti Raste har benyttet sommeren til at studere.
“Som læge er det vigtigt at holde sig orienteret om nye former for behandling, og i løbet af vinteren får jeg tid til at besøge et hospital hver uge. Der gennemgår vi særlige sygdomstilfælde, og det er meget lærerigt.
Vi lytter også til foredrag om nyheder inden for de forskellige specialområder og om ny forskning, der kan hjælpe mig i mit arbejde”, fortæller Pentti Raste og fortsætter:
“Den såkaldt funktionelle medicin anser jeg for at blive fremtidens medicin. Med den behandler man mere årsagen end symptomerne.
Principperne er at behandle med sund mad, motion, kosttilskud og mindst mulige kemiske produkter.
Diabetespatienter kan få det meget bedre og endda undgå følgesygdomme og dårlig livskvalitet, når de bliver behandlet efter disse principper. Det har jeg stor erfaring med.
I min praksis har jeg ofte patienter, som er svære at diagnosticere med f.eks. parasitter, der giver besvær såsom træthed og oppustet mave. Desværre er der ikke mange laboratorier, som kan finde parasitterne, men jeg er heldig at samarbejde med en finsk dyrlæge, som er vældig dygtig, og hun finder dem ofte.
Jeg arbejder også på at videreudvikle min metode i smertebehandling. Den er unik og hjælper flere hundrede mennesker hvert år.
Et andet projekt, jeg føler meget for, er at hjælpe børn, der er blevet mishandlet fysisk og psykisk af deres forældre og nu er på børnehjem”, fortæller den aktive læge om efterårets planer.
Dr. Pentti Raaste, tlf/fax: 952 47 52 9, Feria Pladsen, Ed. Diana 1 C, Fuengirola.

Genoptræningsophold, fysioterapi og massage
Fysioterapeut Jacob Lindgreen tilbyder nu intensive genoptræningsophold samt fysioterapi og massage til private kunder. Jacobs nye firma hedder Vita Sana, som betyder ”sundt liv” og har fokus på at skabe bedre livskvalitet. Som autoriseret fysioterapeut i både Danmark og Spanien kan han tilbyde behandling med tilskud fra Sygesikringen ”Danmark”. Og er du dansk resident, kan du yderligere få ca. 40% i sygesikringstilskud med en lægehenvisning til fysioterapi.
Du vil både kunne få behandling på klinik i Centro Sanum, Mijas eller hjemme hos dig selv. Hvis du eksempelvis har været indlagt eller på anden vis har svært ved at komme ud, så kommer Jacob Lindgreen hjem til dig. Foruden fysioterapi kan du også få massage.
Massage er et glimrende supplement til genoptræning. Når du skal i gang efter en skadesperiode, er musklerne stive og ude af træning, og her løsner massage spændt muskulatur, øger blodgennemstrømningen og optimerer kroppens egen heling af skaden. Derudover virker massage afslappende og giver fornyet vitalitet, også for dem, der ikke fejler noget”, siger Jacob Lindgreen.

Han forklarer, at for at komme sig bedst muligt efter en skade, og særligt for at undgå at den kommer igen, skal det påvirkede område trænes op. Det drejer sig om at blive stærkere, så det skadede led ikke længere er det svageste led under belastning. Hvad enten det drejer sig om en lille forstuvning, en langvarig rygskade, træning og justering af dit golfslag eller ønsker du information om de intensive genoptræningshold og rejser, så er du velkommen til at kontakte Jacob Lindgreen. Tel. 638 592 498.

Niels Pagh Logistics hjælper dig godt på vej
Niels Pagh Logistics tilbyder dig og din virksomhed import- og eksporttrafik mellem Skandinavien, Nordtyskland og Spanien. De leverer miljøvenlige kvalitetstransporter til tiden og til konkurrencedygtige priser og sørger for logistikken.
Hver eneste uge bliver der kørt med godt 45 biler på det spanske marked, og Niels Pagh Logistics kører ud til hver eneste destination i Spanien, hvilket er lidt atypisk for en transportvirksomhed af den kaliber.
”Det er vigtigt, at kunderne føler sig trygge, når de vælger os. Vi løser alt fra A til Z, for at sikre et ordentligt forløb i transporten,” fortæller direktør Michael Pagh, der kan sørge for alt lige fra flytninger til transport af biler mellem Danmark og Spanien.
Det kan sagtens lade sig gøre blot at få to til tre paller bragt ud. Alle skal have mulighed for at få deres varer leveret. ”Det er billigere at få os til at levere det, frem for at køre det omkring et lager. Den nationale transport i Spanien er meget dyrere” forklarer Michael Pagh.
Det er selvfølgelig et problem med den høje dieselafgift. Derfor har virksomheden ansat miljøentusiastiske chauffører, der kører økonomisk for at sikre miljøet.
”Generelt har folk ikke noget godt øje til lastbiler, fordi de forurener, og det må vi gøre noget ved,” lyder det fra direktøren, der ser frem til at positionere sig på det spanske marked.
Niels Pagh Logistics skræddersyer løsninger for deres kunder. De er effektive og hurtige, og så er det den samme person, der følger transporten hele vejen.

 

Stort udvalg af let brugte biler til gode priser
Coches DK S.L. sælger brugte biler og varetager papirarbejdet ved omregistrering af motorkøretøjer. På brugtvognssiden forhandles biler på spanske plader, som enten er købt igennem banker og leasingfirmaer eller af privatpersoner.
Også syn af biler tager Coches DK sig af.
”Mange af vores kunder stiller simplethen bilen hos os, og så klargør vi den til syn og kører den til ITV (synshallen) i Málaga. Bagefter kan kunden så afhente en rengjort, serviceret og nysynet bil hos os. Nemmere kan det da ikke være,” siger Benny, der sammen med Claus driver firmaet.
“Vi lægger stor vægt på at levere en ordentlig vare og vi garanterer derfor, at de brugte bilers kilometerantal og servicehæfter er 100% reelle. Yderligere gives garanti på bilen i et eller to år.
Claus og Benny kan lide selv at være i direkte kontakt med deres kunder og er fuldt tilfredse med firmaet, som det er lige nu. “Det skaber en tillid mellem forhandler og kunde, at vi altid selv er der, så nej, vi har ingen ambitioner om, at skulle have medarbejdere. Vi vil være et lille hyggeligt firma, hvor vi kan klare det hele selv”. Claus og Benny har været i Spanien i henholdsvis 12 og 30 år, og har drevet bilforretning mere end halvdelen af tiden.
Coches DK S.L. finder du i Vélez-Málaga øst for Málaga.

Kunst er udtryk, der giver indtryk
Med sol og varme på væggene maler Eva Joensen glæde til dit hjem. Danskeren har siden 2003 været selvstændig kunstner, hvor hun sælger malerier til virksomheder og private. Fabelkunst®, som Eva Joensens kunst kaldes, udstiller i Spanien for første gang i år, og de mange farver står godt til den spanske livsglæde.
Eva Joensen maler nemlig fabelagtig kunst i glade og varmer farver. Symbolerne og de fantastiske farver inspirerer til, at man i billederne finder sine egne historier, budskaber og følelser.
”Da jeg var lille, kunne jeg godt lide at få fortalt historier, eventyr og den slags. Det maler jeg nu ud på lærredet. Et maleri kan ofte sige mere end 1000 ord,” siger Eva Joensen, der elsker Andalusiens bjergområder og middelhavet.
Eva Joensens ryg blev stiv efter en rygoperation, hvorefter hun blandt andet ikke kunne male. ”Jeg kom til genoptræning på Montebello i tre uger fire måneder efter operationen. Da jeg kom ind, humpede jeg af sted, men efter tre uger fik jeg håb igen. Jeg sagde til mig selv, hvis jeg kommer til at gå igen, vil jeg udstille i Spanien,” fortæller den glade kunstner, der nu har malet et smukt maleri med bevægelse til genoptræningscenteret i Montebello.
Eva Joensen sælger sine malerier gennem gallerier i Danmark, Norge og Sverige samt over resten af Europa og i USA. Offentlige institutioner, sygehuse og private virksomheder, som har nogle store flader eller moderne byggerier og som går op i kunst, køber Fabelkunst®. ”Dem, der har mine billeder hængende, , er lidt modige,” lyder det grinende fra kunstneren, der også fortæller, at målgruppen er lige fra unge nyetablerede til ældre, der har en moderne livsstil og går op i kunst.
De fremtidige planer for Fabelkunst er at få kunsten ud en masse forskellige steder. Der skal ifølge Eva Joensen noget liv og glæde ud på væggene.
Ferniseringen fandt sted den 22. september i Club Danés, og man kan se værkerne frem til udgangen af oktober måned. Vil du læse mere om kunstneren, kan du gå ind på www.fabelkunst.com.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa