Shoptalk november 2012

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

 


Kom til julearrangement hos Birdie Vinos

Julen er jo om noget hjerternes fest. Det handler om at give og nyde glæden ved at give. Juleknas- og julegodter, duften af gran og brændte mandler fører os gennem en måned, der bærer præg af en lang række traditioner, der varierer fra land til land. Gennemgående kan vi alle sammen nikke genkendende til børnenes krybbespil, fortællinger om julemanden, kærlighed under misteltenen, juletræet med sin pynt i grangrønne, snehvide og hjerterøde farver samt udveksling af gaver.
De bløde snekrystaller, der daler ned fra himlen, er starten på en traditionel jul i de nordiske lande. I Spanien må vi undvære puddersne og små børn på kælke. Til gengæld er danskerne på Kysten lige så forhippede på december måneds julefristelser, som de er i Danmark.
”Jeg glæder mig i denne tid, nu falder julesneen hvid, og så må julen komme”, sådan starter Peters Jul. Og over 3000 kilometer fra Danmark begynder julen så småt på Kysten her i det sydspanske. Julen starter d. 24. november hos Birdie Vinos, og fra kl. 10-17 bydes julen velkommen med et åbent hus-arrangement. Flor Valentín vil være tilstede med juledekorationer, adventskranse og juleblomster. Der vil ligeledes være kunstudstilling af Artenovum, Mugge Fischer og Ose del Sol. Har man lyst til at varme sig på en kop gløgg samt en småkage til den søde tand, kan det købes i Delikatessens stand. Intet julearrangement uden danske Hot Dogs, som kan købes ude foran på pladsen, hvor BJ Auto holder til. Der er på denne dag nøjagtig en måned til juleaften, så kig forbi Birdie Vinos, og byd julen velkommen. Se den flottejuleudstilling, nyd et glas vin, køb en adventskrans, investér i kunst, find den julegave du har brug for og bestil tilmed juleanden. Alle er velkomne på dagen.


Unioptica flytter og udvider

I hele 13 år har brilleforretningen Unioptica ligget på Avenida de Mijas i Fuengirola. I år går butikken nye tider i møde, da indehaver og optiker Claus Bentkjær, rykker staben og brillerne med til større lokaler på Avenida Jesús Santos Reín i de lokaler, der indtil for nylig tilhørte dekorationsbutikken B&B. Masser af nyheder venter kunderne, der kan forberede sig på en meget åben og lys butik, hvor alting er mere overskueligt. Og ingen behøver ny brillestyrke for at finde butikken, da den er centralt beliggende på et af Fuengirolas hovedstrøg.
Unioptica flytter, fordi butikken skal være større, og fordi det ikke er optimalt at have en butik i to plan. Claus Bentkjær vil gerne have en beliggenhed, hvor folk alligevel færdes, og mens Avenida de Mijas er ‘det spanske hjørne’, er Avenida Jesús Santos Reín meget mere internationalt. “Spaniere er ikke vores største klientel”, siger optikeren.
”En butik på 260 m2 var egentlig ikke nødvendig, men på den anden side kommer jeg aldrig til at kigge efter noget andet,” fortæller Claus Bentkjær, der på sigt vil udvide Unioptica med andre aktiviteter eller mere personale. Planerne er foreløbig at ansætte endnu en optiker.
”Alle, der har prøvet at flytte, ved, det ikke ligefrem er morsomt, mens det står på. Men denne flytning betyder en meget positiv forandring for os alle. Vi flytter til noget, der er bedre, større og som ligger det rigtige sted. En luftforandring,” lyder det fra den danske optiker, der sammen med sin kone, Benedikte Schmidt samt medarbejderne Leif Metzger og Antonio Heras, danner rammerne om forretningen.
Claus Bentkjær regner med, at lokalerne står klar om en måneds tid, så Unioptica kan foretage den endelige flytning i december. ”Hold øjnene åbne, for til den tid vil der blive inviteret til en kæmpe fest,” fastslår Claus Bentkjær.
Unioptica gør opmærksom på, at de beholder den vanlige telefonnummer samt mailadresse.


Ny lægeeksamineret fysiurgisk massør på Kysten

William Dyrholm, der er uddannet Certificeret Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør i Århus, arbejder professionelt med diverse muskel- og bindevævsproblematikker, der kan være opstået ved sygdom, ulykker, stress, overbelastning, træning eller genoptræning.
William har klinik i Benalmádena Pueblo, Fuengirola og Calahonda men tager gerne massagebriksen med hjem til dem, der ikke selv er i stand til at møde op på en af klinikkerne. Blandt de massager, han kan tilbyde, er fysiurgisk massage, bindevævsmassage, wellness-massage samt fod-, ansigts- og hovedbundmassage.
William fortæller, at massage ikke bare er massage. Det er massørens opgave at finde frem til netop det sted, hvor problemet er opstået. Det vil sige, at selvom man har ondt i nakken, kan problemet stamme fra fx ryggen. Ryggen skal derfor også behandles med massage, før problemet kan afhjælpes. Det er altså vigtigt at vælge en massør som er lægeeksamineret fysiurgisk massør for at sikre et fuldt udbytte af massagen.
William lægger stor vægt på at have et tæt forhold til sine klienter, og at de fortæller ham, hvilke problemer de har, så han kan tage specielle hensyn og ved, hvad han skal arbejde ud fra.
William tilbyder også massage på arbejdspladser og arbejder alle ugens dage både morgen og aften.
For yderligere information ring 633 470 480 eller besøg hjemmesiden www.williams-massage.dk.

4D-teknologi fra Dan Optica
Dan Optica i Fuengirola kan nu tilbyde en revolutionerende nyhed inden for progressive glas, der betyder, at brugere af glas med glidende overgang nu kan se alle vinkler og fokusere uden problemer samt undgå balanceforstyrrelse, fx når man går på trapper. Med de nye glas Varilux S 4D er det ikke længere nødvendigt at skulle gå på kompromis og vælge mellem større synsfelt eller følelse af bedre balance.
Juana María Pérez, indehaver af optikerbutikken Dan Optica, fortæller, at de nye progressive glas vil komme mange til gavn. Indtil i dag har man skullet acceptere visse begrænsninger, men Varilux-glassene gør det muligt at få et optimalt syn uden at skulle gå på kompromis.
Det er firmaet Essilor, førende inden for udviklingen af progressive glas, der står bag Varilux S 4D. Glassene er udviklet således, at balanceproblemer, fx på trapper eller ved kantsten, minimeres til en ubetydelighed, samtidig med at synsfeltet er op til 50 % større end ved andre progressive glas på markedet. Ligeledes gør 4D-teknologien i kombination med Visioffice det muligt at identificere brugerens dominerende øje, en unik visuel oplevelse og synsskarphed, der samtidig øger brugerens reaktionshastighed.
Juana anbefaler, at man opsøger en optiker, så snart man oplever at synet bliver dårligere, fx ved “gammelmandssyn” også kaldet presbyopi. Synet har stor betydning for livskvaliteten, og man bør derfor reagere, så snart man oplever, at det er nedsat eller ændret.
Ring til Dan Optica på 952 58 39 10 for yderligere information.


Dental Marbella

Tandlægeklinikken Dental Marbella har været på Kysten i 12 år, og har undervejs opbygget en bred international kundekreds. Mange af patienterne kommer helt fra USA og England for at få behandlinger hos Dental Marbella. Klinikkens ejer, svenskfødte Sorin Cristea, er en succesfuld tandlæge i Tyskland og Dubai. Han er kendt for sin ekspertise, som han får fra regelmæssige kurser og kongresser samt sine højtkvalificerede, moderne og innovative behandlinger.
Dental Marbella arbejder altid med den seneste teknik, hvilket giver bedre resultater og bekvemme behandlingsformer. Klinikken tilbyder det nyeste inden for ortodonti, lingualteknik (for dem, der ønsker usynlige bøjler), datastyrede implantatbehandling med Nobl Guide, Zoom tandblegning samt Invisalign og Restylane (for dem, der ønsker at udfylde de fine linjer omkring munden). Der gennemføres også effektive laserbehandlinger sammen med mindre operationer, cyster, tandkødsproblemer m.m.. Dental Marbella giver herunder naturligvis general tandpleje og akut tandlægehjælp.
For dem, der kender til nervøsitet og uro, tilbydes der den nyeste og sikreste form for lattergas.
Dental Marbella skiller sig ud fra mange andre tandlægeklinikker på grund af deres moderne tilgang til faget og den høje fokus på kvalitet. De giver op til hele 10 års garanti på behandlinger, behandlinger som normalt kun har to års garanti.
Tandlæge Sorin Cristea understreger, hvor vigtigt det er, at der er tid til hver patient for at opfylde de kvalitetskra, klinikken har. Han satser på kvalitet frem for kvantitet, så patienten får et holdbart resultat. Alle behandlinger sker i pæne lokaler med det allernyeste udstyr.
Læs mere på: www.dentalmarbella.com

 


Kromand Mini Open fortsat en stor succes

Søndag den 21. oktober afholdt Restaurant Kromand for fjerde gang sin populære minigolfturnering Kromand Mini Open ved indkøbscentret Miramar’s minigolfbaner. Omkring 60 danskere, svenskere og nordmænd mødte op i højt humør, og der blev spillet minigolf for alle pengene. Efter alle hullerne var spillet, mødtes minigolferne på Restaurant Kromand i Los Boliches, hvor der blev budt på en lækker buffet og levende musik samt præmieoverrækkelse.
Kromand glæder sig over den store succes minigolfturneringen er hver gang og ønsker at takke sponsorerne Electro Swede, Dan Food, Lena den Kreative, Vino Moreno, Miramar Mini Golf og La Danesa for deres bidrag til turneringen.


BoConcept – ny lampekollektion

Lys for arbejde, lys for leg, lys for stemning. De giver lys i rummet og så skaber de en god stemning og atmosfære i dit hjem. En lampe er ikke bare en lampe, og det har BoConcept bevist i den nye kollektion af lamper, som denne sæson præsenteres. Der er blevet fokuseret på design og kvalitet, som tilsammen giver en stærk lampekollektion. Designer Henrik Pedersen, som har arbejdet med BoConcept i mange år, har designet et par meget karakteristiske og fantastiske lamper til samlingen. En af dem er Flower Leaf (blomsterblad) – en skulpturel pendant i metal, der giver en god hyggebelysning og et perfekt lys over dit spisebord.
En tendens finder sine rødder i det industrielle udseende og især med fornemmelse for den tyske Bauhaus-stil. Her introducerer BoConcept den sjove Curious (nysgerrig) lampe, som både kommer som gulv- og bordlampe. Trefodslampen har en svanehals, der kan bøjes i alle retninger og den fås i klassisk hvid og sort samt en fantastisk lys gul til dem, der kan lide at twiste deres stil en smule. Altså er det en lampe med en stærk personlighed.
En anden inspirationskilde er en tilføjelse af 50’ernes og 60’ernes retrostil med modne farver og ærlige materialer. The Drop (Dråben) har fået sit navn på grund af ligheden med en dråbe vand, og så har den et retro-look med metalskygge og farvevariation i mørkegrøn, grå, sandfarvet og petroleumsblå. Disse er pendanter, du kan forestille dig at se i den populære amerikanske tv-serie Mad Men. Det samme gælder de eksklusive gulvlamper Crossroads (vejkryds). Designet er slankt og minimalistisk med en base i kobber og en sort silkeagtig skygge. Det er en stor lampe, der vil give din stue en klassisk karakter.
Er du vild med karakteristiske, retro ormer, og har din bolig brug for nyt lys, er BoConcepts klassisk designede lamper det rette for dig.
Du finder lamperne sammen med en masse andre nydesignede lamper hos din lokale BoConcept forretning.
BoConcept skaber moderne designmøbler til bymennesket.
Fra starten har BoConcept (i Danmark siden 1952) haft tradition for at skabe design af høj kvalitet af designermøbler til overkommelige priser.
BoConcepts boliginteriør er skabt til mennesker, der elsker design, energi og det hippe i alle livets aspekter. Firmaet tilbyder skræddersyet, koordineret og økonomisk design. Skræddersyet, fordi produkterne kan monteres på drømme og behov hos kunderne. Koordineret, fordi hver eneste lille detalje er nøje overvejet og økonomisk overkommelig, fordi der er fokus på at forkæle kunderne.


Clínica Dental Noruega siger tak

Clinica Dental Noruega fejrede 10 års jubilæum den 5. oktober. Tandlægeklinikkens indehavere, Catharina og Per Hvid-Hansen, bød på vin og snacks samt en fotoudstilling med billeder af Fuengirola før og nu. “Vi takker alle jer, der kom og gratulerede os. Der var masser af mennesker hele dagen og vi havde det skønt”, siger Catharina.


Din julemand på fire hjul

Scan Transport er et rigtigt flyttefirma, og med det menes, at de er et firma med gamle dyder og rigtige, professionelle flyttemænd, som er uddannede til at tage hånd om dine ting, så de når sikkert frem. De er specialister i nedpakning i kasser og indpakning af indbo og har respekt for de ting, der betyder noget for dig. Alle flytninger forberedes omhyggeligt så selve flytningen glider let. Scan Transport henter gerne dine ting i stuen i ét land og placerer møblerne i din stue i et andet land, så du med ro i maven kan koncentrere dig om andre ting.
Igen i år hjælper Scan Transport med at sende julegaverne til eller fra Danmark fra 65 € inkl. IVA for en kasse. Du skal selv aflevere og hente kassen på en af deres terminaler i DK: Rødovre, Odense, Aarhus samt Aalborg eller i Centro Idea, Mijas. Kassen må veje op til 22 kilo og kan købes hos Scan Transport. Andre mindre effekter såsom golfbags osv. kan også indgå i dette tilbud, hvor prisen sættes efter volumen. Tilbuddet gælder indtil d. 21. november så julegaverne kan være fremme inden jul.
Scan Transport kan kontaktes på tlf. 952 46 70 65 og www.scantransport.com


Liberty Seguros fortsætter med gode tilbud

Liberty Seguros, et af verdens største forsikringsselskaber med mere end 150.000 internationale kunder i Spanien, kører i øjeblikket en kampagne, hvor man, når man tegner en kasko- eller indboforsikring, får 50 euro tilbage. Tilbuddet gælder ved nytegning af kasko- eller indboforsikringer, der henholdsvis overstiger 450 og 250 euro, og når man lader Liberty Seguros trække betalingen på sin bankkonto. Tilbuddet, der gælder til og med den 31. december består i, at Liberty Seguros sætter 50 euro ind på kundens konto, så snart forsikringen er betalt.
En af grundene til, at Liberty Seguros er de udenlandske borgeres førstevalg i Spanien, er de mange gode tilbud, forsikringsselskabet altid har samt den personaliserede kundeservice på engelsk.
For yderligere information om Liberty Seguros’ brede vifte af forsikringer, samt hvor du finder din nærmeste agent ring 902 255 258 eller besøg www.libertyexpatriates.es.


Danske aviser direkte i din postkasse

Er du bosat på Costa del Sol – under korte eller længere perioder – eller som fastboende og savner danske aviser, er løsningen nu kommet. Málaga Newspaper administrerer fordelingen af alle skandinaviske aviser på Costa del Sol, fra Almuñecar i øst til Puerto la Duquesa i Manilva i vest, til alle der har tilmeldt sig som abonnenter og til omkring 90 forskellige forretninger. Hovedparten af forretningerne ligger i området omkring Torremolinos, Fuengirola og Marbella, men bor du i området mellem Almuñecar og Manilva, er det derfor en god idé at få din avis hele vejen hjem til din postkasse den dag, den udkommer. Du kan abonnere på samtlige aviser. Ønsker du blot at modtage din avis én bestemt dag om ugen, er det muligt, ligesom du selvfølgelig kan modtage avisen på alle udgivelsesdage. Du skal bare kontakte Málaga Newpaper, så vil de opfylde dine behov. De har tre-fire distributionslastbiler, der leverer aviser hver dag undtagen søndage.
Blandt de danske aviser finder du B.T., Ekstra Bladet, Jyllands-Posten, Berlingske Tidende, Nordjyske, Politiken Weekly og mange flere.
Ønsker du dig et job hos Málaga Newpaper eller hjælpe til i distributionen, vil vi gerne høre fra dig. For mere information om jobsøgning samt abonnementer kan du kontakte Johan Jansson på Málaga Newspaper på telefon: +34 689 439 751 eller sende en mail til: malaganewspapers@gmail.com.


Lauge Jensen Motorcykler i Spanien

En motorcykel er ikke bare et tohjulet køretøj drevet af en motor. Det er larm, det er landeveje og leg. Det er Lauge Jensen. Interessen for den europæiske motorcykelkultur er progressiv. Flere dæk vil blive frigivet på de sydlige asfaltveje og med god acceleration og benzin pumpende i blodet vil vi høre flere tordenstorme drøne forbi os, når de tohjulede krabater skal på tur.
I Spanien kan man nu købe og leje de danske Lauge Jensen Motorcykler, og det blev fejret over flere omgange den 11. oktober. Først var der den officielle præsentation af motorcyklerne i Club Danés, hvor grundlæggeren, Uffe Lauge Jensen, fortalte historien bag det tohjulede eventyr. Han fortalte, hvordan han allerede som 16-årig byggede sin første motorcykel, om importvirksomhed af motorcykler fra Canada og detaljer og bureaukratiske opgaver, som han gennem den lange proces skulle have på plads, inden Lauge Jensen Motorcyklen kunne godkendes. En proces som krævede tid og tålmodighed, men som i dag er lykkedes.
Tilstede ved åbningen var også ejeren af Lauge Jensen, Anders Kirk Johansen samt ejeren af Lauge Jensen España, Ernst Bülow. Det var en meget festlig indvielse med champagne og tapas.
Senere på dagen var der åbent hus i Lauge Jensens nye showroom i Benalmádena.
Ude foran showroomet var terrassen fyldt med en masse mennesker. De fleste stod og mingelerede med en fadøl i hånden, mens andre sad ned og fik sig en hotdog. Det søde personale tog straks imod dem, der stod tomhændede, og inden de fik set sig om, stod de også med noget spiseligt i hånden. En bar med fadølsanlæg, ristede løg og røde pølser var midtpunktet, indtil man trådte skridtet videre og direkte ind i showroomet. Her stod den flotteste chopper og skinnede triumferende med et udseende, der sagde: ”Jeg skal køres med stil”. Den tunge, Lauge Jensen-fætter blev studeret med misundelige blikke af de mange fremmødte.
Både danskere og skandinaver nød receptionen, og flere kiggede forbi løbende. De kolde fadøl og gammeldags hotdog hittede, og selvom der var travlt bag baren, var der alligevel tid til smil og grin. En gruppe unge, jyske mænd – der kun var på besøg på grund af interessen for motorcykler – nød forplejningen ved et af de mange borde, der var sat op til lejligheden. Der var alt fra bikertyper med moustache og store tatoveringer til det yngre publikum med sjove butterfly og høj cigarføring i bogstaveligste forstand. Det var et bevis på motorcykelbranchens brede skare af kunder, og at det ikke er nødvendigt at ligne en Bikermus Fra Mars for at synes, at motorcykler er det fedeste i verden.
Selvom solen så småt begyndte at lægge sig i Benalmádena, stod de sidste stråler stadigvæk skarpt på de flotte motorcykler, som bød folk velkommen. De jyske værdier var på deres rette plads, og den gode service var sammen med resten af omstændighederne og de fremmødte med til at skabe en uforglemmelig reception.


Restaurant Casa Danesa’s frontfigur fylder 40 år

Den danske sommer er utilregnelig, og det var den også i sommeren 2006, da Thomas Schou besluttede sig for at tage fra storbyens strabadser i København til Costa del Sol. Det der skulle have været et sabbatår blev til et nyt liv i det spanske. I dag forpagter danskeren Restaurant Casa Danesa, og har gjort det siden, at de daværende forpagtere sagde forpagtningen op for tre og et halvt år siden.
”Jeg synes, at det er enormt lækkert at være her. Jeg elsker solen, den blå himmel og den gode mad,” fortæller Thomas Schou smilende, og som kok med blod på tanden for den spanske, gastronomiske madlavning var det den primære årsag til, at han den gang blev på Kysten.
Thomas Schou, der er uddannet kok, og har drevet både værtshus og restaurant i København, er kendt blandt danske tilhængere af den hyggelige Restaurant Casa Danesa i Club Danés. Han er velkendt i de farverige skjorter og med et stort smil på læben står han bag baren i restauranten. Denne gang skal vi møde det altid positive menneske som hovedperson, da han den 29. november fylder 40 år. I den anledning inviterer han til åbent hus i restauranten, hvor der vil være live musik med engelske Rat Pack, der spiller musik af Frank Sinatra, Dean Martin og Sammy Davis Jr. Alle tre kunstnere holder Thomas Schou meget af: ”Frank Sinatra, han er sgu go’”, synes han.
”Det bedste ved at fylde 40 år er, at man stadigvæk er ung, og at man har en masse livserfaring. Jeg ser det kun som en fordel,” lyder det fra den kommende fødselar, der tager det at fylde 40 år helt køligt.
Venner, familie og kunder er mere end velkomne til åbent hus i anledningen af Thomas Schous 40 års fødselsdag. Der vil blive afholdt som åbent hus i Restaurant Casa Danesa torsdag den 29. november kl. 14-17 med blandt andet Frank Sinatra jam på terrassen.

Årets bedste investering?
Dørene er åbne for alle, når EventHuset igen i år indbyder til investeringsseminar. Vanen tro bliver seminaret indholdsrigt og dynamisk via fire meget forskellige indlæg, der alle har hver sin indgang til emnet investering.
“To af de fire deltagere er helt nye, og det er kun med til at gøre det hele mere spændende. Niveauet har altid være højt, men det skader aldrig med lidt fornyelse”, mener Henrik Andersen fra EventHuset, der ligger stor vægt på, at det aldrig må være kedeligt at deltage i et seminar.
De nye spillere på banen er bl.a. Jyske Bank, som vil præsentere deres model for formuepleje og ikke mindst fokusere på de psykologiske perspektiver, der spiller ind, når man investerer og plejer sin formue. Ny deltager på programmet er også Kris Kon, som har specialiseret sig i olie. “Vi er mange, som brokker os over de stigende oliepriser, men selskaberne og investorerne bag olieplatformene tjener jo godt på de høje priser. Derfor kan man se frem til at høre mere om, hvordan vi almindelige mennesker nu kan blive medejere af en yderst rentabel boreplatform”, fortæller Henrik Andersen og fortsætter: “Vi får også besøg af netavisen Aktieinfo, som har været fast mand på holdet de seneste år. Trods svære tider har Aktieinfo i år været dygtige til at anbefale de rigtige aktier og – vanen tro – vil de komme med deres bud på, hvilke aktier, der vil gå fremad i det nye år.
Sidste deltager bliver Finanshuset Demetra og der er store forventninger til deres indlæg. “Det er glædeligt at have Svend Jørgen Jensen fra Demetra med på programmet igen i år, for hans indlæg sidste år vakte stor interesse. Demetra har en meget historisk og analytisk indgang til markederne. Det lyder måske tørt, men det er det bestemt ikke. Tværtom er det spændende at få en analyse af den nuværende krise set i et historisk perspektiv, for det fortæller en masse om fremtiden og om hvordan der skal investeres”, slutter Henrik Andersen, der igen i år forventer fulde huse til seminarerne.
Som noget helt nyt afvikles investeringsseminaret i år i to forskellige byer; nemlig i Almuñecar den 20. november på restauranten By Larius og i Fuengirola / Mijas den 21. november på Hotel Tamisa Golf. Alle er velkomne men tilmelding nødvendig på mail henrik@eventhuset.es eller på telefon 670 63 57 86


Optikerkæden Specsavers åbner nu også i Marbella

Den engelskejede optikerkæde Specsavers, hvoraf den danske optiker Louis Nielsen er en del, har siden åbningen af forretningen i Fuengirola oplevet stor succes med en kombination af kvalitetsbriller til gode priser og en høj, personaliseret service.
Med en målsætning om at tilbyde de mange englændere på Kysten et stort udbud af kvalitetsbriller og en kundeservice, som man kender det hjemmefra, har Specsavers i dag udviklet sig til en international optikerkæde med kunder fra alle lande, og med en stadigt større skandinavisk kundegruppe. Derfor åbnes nu en butik i Marbella, så man bedre kan dække hele kysten.
Specsavers i Marbella åbner fredag den 23. november kl. 10. Der vil hele dagen blive budt på musik, underholdning og snacks. Desuden vil der være mulighed for at deltage i et lotteri til fordel for kræftforeningen AECC samt ONCE.
Butikken åbner på hovedgaden Avenida Ricardo Soriano 12 i Marbella og vil tilbyde samme kvalitetsbriller i flotte designerstel til gode priser nøjagtigt som i butikken i Fuengirola.
Specsavers i Marbella byder alle velkommen til åbningen fredag den 23. november.
For tidsbestilling til synsprøve eller yderligere information om Specsavers i Marbella ring 952 863 332 eller besøg www.specsavers.es.


Marbella Classic Golf – klassisk håndplukket sortiment

Leder du efter en golfbutik, som bærer præg af det klassiske touch, er du kommet til det rigtige sted. Marbella Classic Golf åbnede for 17 år siden som et familieforetagende. Og familien Lindbergs fokus på det nyeste golfudstyr betød succes fra starten. Fem år senere overtog Eva Gardiner butiksdriften og under hendes vinger blev butikkens beklædningskoncept udvidet, mens golfudstyret blev nedtonet, og succesen den fortsatte.
Nu 12 år senere er butikken vendt tilbage til familien Lindberg. De kunder, der kom i butikken før Eva Gardiners tid, kender allerede Ewa Lindberg, som i dag arbejder sammen med de to ansatte, Nina og Pam. De tre glade damer udgør tilsammen et forenet team med lang erfaring, et godt produktkendskab og en service, som mange drømmer om.
Udefra set er Marbella Classic Golf ganske beskedent, men lad ikke det ydre narre dig. Inden for dørene møder du en bred vifte af et nøje udvalgt sortiment, der er håndplukket af Ewa, Nina og Pam. Stilarterne skaber et imponerende udvalg, så der er noget for alle og enhver. På bøjler og hylder kan du finde alt fra hverdagsbeklædning og sko til det mest eksklusive mærker til både kvinder og mænd. Iblandt mærkerne er bl.a. kendte navne som Masters, Daily, Röhnisch, Nike, Ecco, Glenmuir, MDC, PING, FootJoy med flere.
Noget, der har vist sig at være meget populært hos både nye og gamle kunder, er de forskellige begivenheder, som Marbella Classic Golf arrangerer. Hvorfor ikke tage en tur forbi butikken og bed om at blive kontaktet, når der er et arrangement igen?
Du finder butikken på: Avda. Manolete i Nueva Andalucía, på venstre side efter Centro Plaza, når du kommer fra Puerto Banús.
www.marbellaclassicgolf.com

Udvidede åbningstider hos Anni’s Vitalshop i EuroMarket, Mijas Costa
Efter utallige opfordringer fra kunderne, har Anni’s Vitalshop besluttet sig for at imødekomme ønsket om længere åbningstider. Derfor har butikken i EuroMarket nu åbent på hverdage fra kl. 10-18 og lørdag 10-14.
Lone står med sit glade smil og imødekommende væsen parat til at betjene og vejlede dig. Om fredagen vil det være Sami, der vil gøre sit ypperste for at betjene dig. Både Lone og Sami taler dansk og behersker også spansk og engelsk, Sami tilmed finsk.
Udvalget i EuroMarket er overvejende sammensat som i de øvrige butikker. Der lægges vægt på at have et bredt sortiment indenfor kosttilskud, økologiske madvarer og personlig pleje. Anni’s Vitalshop, tidligere kaldt Helse-& Kulturcentret, så dagens lys tilbage i oktober 1990. I marts 1994 fik det sit nuværende navn, og danner i dag et firkløver med butikker i Los Boliches, Nerja, Elviria og EuroMarket. Indehaver og grundlægger Anni Dahms er stadig meget aktiv og engageret i tidens trends indenfor sundhed og livsstil. Hver måned kan du læse hendes artikel i de skandinaviske blade. Velkommen i Anni’s Vitalshop. Hold øje med de fantastiske tilbud der venter dig hver måned!

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa