Det danske magasin i Spanien
Shoptalk november 2011


Inspiration til efteråret hos Nordic Muebles
Efteråret hos Nordic Muebles byder på flere nye køkkener. Det første i sort eg kan allerede ses i showroomet i Fuengirola, og flere nye design er undervejs. Derudover vil kunderne i løbet af efteråret kunne finde mange nye badeværelser og garderober. Jan Baastrup og Conny Boa er desuden i gang med at skabe to nye elektroniske køkkenmiljøer, der vil blive fremvist på fladskærme i butikken. Samtidig kan kunderne se en elektronisk version af deres nye køkken, inden det bliver monteret.
Nordic Muebles ser frem til efterårssæsonen og forventer at have lige så meget på programmet, som de har haft hidtil. Specielt salget af køkkener til de skandinaviske lande har været stort siden årets start. Det skyldes, at mange danskere har fundet ud af, at det er væsentligt billigere at købe et snedkerlavet køkken i Spanien til deres hjem i Danmark, end det er i deres hjemland, hvor det er dyrt at få lavet specialløsninger. Nordic Muebles har allerede i år solgt seks køkkener til privatkunder i Danmark, og to store containere er på vej til Norge, hvor Nordic Muebles har et stort projekt på otte køkkener, 11 badeværelser og 70 garderobeskabe. På grund af de mange nye projekter har Nordic Muebles desværre været nødt til at udskyde deres Åbent Hus-arrangement, men datoen for arrangementet vil blive annonceret inden for kort tid.
Besøg butikken i Fuengirola for inspiration. Se også www.nordicmuebles.com

(Foto fra LD april 2010 af golfbanen samt LD september 2011 af boligerne)

Skandinavernes golfparadis
Lauro Golf Resort & Residential er en af de mest besøgte golfbaner blandt skandinaver på Kysten. Den pragtfulde natur, de omkringliggende bjerge og den rolige atmosfære tiltrækker mange golfere, der tilbringer adskillige timer på golfbanens 27 huller, og efterfølgende i Lauro Golfs hyggelige, rustikke restaurant, hvor man kan nyde en dejlig frokost i den udendørs patio.
Hver tirsdag kl. 12 afholdes der en venskabskamp, hvor danskere, svenskere og nordmænd kan mødes til en afslappet men underholdende golfdyst. Desuden anvendes golfklubben til afholdelse af mange skandinaviske golfturneringer sponsoreret af skandinaviske virksomheder på Kysten.
På grund af sit skandinaviske præg har Lauro Golf også en del skandinavisktalende personale. Mange års erfaring har nemlig vist, at de skandinaviske golfspillere føler sig bedst tilpas, når de kan gebærde sig på deres eget sprog.
For de golfere, hvor det ikke er nok at kunne besøge Lauro Golf, når der er et hul i kalenderen, kan investere i en af de mange golflejligheder eller –rækkehuse direkte til golfbanen. Boligerne er alle opført i rustik stil, der passer godt ind i miljøet men er moderne indrettet efter skandinavisk standard. Priserne ligger på et fornuftigt niveau den pragtfulde beliggenhed taget i betragtning.
Priser på greenfees, buggies mv. samt yderligere information om boligerne kan fås ved henvendelse til Lauro Golf på tlf.+34 952 41 27 67. Se også www.laurogolf.com.


Svenske Camila Pettersson, kundeservice SabadellSolbank, Calle Carmen 8 i Nerja.

SabadellSolbank – banken der forstår dig bedst
Som udenlandsk borger i Spanien er det vigtigt, at den bank, man anvender, kan kommunikere på det sprog, man taler bedst, samt at banken forstår de behov, man har. Kundeservice og kundens behov kan variere meget alt efter, hvilken nationalitet man har, og derfor stræber SabadellSolbank altid efter at tilbyde en så personaliseret service som muligt på kundens eget sprog.
Hos SabadellSolbank er man stolte over at kunne tilbyde denne specialiserede service til de udenlandske borgere i Spanien, og man arbejder hele tiden på at kunne tilbyde kunderne mere end bare den traditionelle finansieringsservice i forbindelse med køb af bolig, men samtidig supplere med mere dagligdags bankydelser.
Blandt de forskellige produkter, som de skandinaviske kunder kan nyde godt af, er:
Cuenta Prestige Care
En bankkonto der tilbyder et udvalg af finansieringsprodukter med gode betingelser samt oversættelse til kundens sprog. Formålet med dette produkt er, at kunden ikke behøver at bruge unødvendig tid, penge eller bekymringer på banksager. Kort sagt gør Cuenta Prestige Care livet i Spanien meget lettere.

Opsparingsprodukter
Det er SabadellSolbanks mål altid at servicere kunderne på bedste måde, og det gælder også ved opsparing. Banken disponerer over et udvalg af opsparingsprodukter i forskellige valutaer.
Sidst men ikke mindst har SabadellSolbank flere traditionelle produkter så som Home Banking, der gør det muligt for kunden at få adgang til sine bankkonti på en nem måde lige meget, hvor kunden befinder sig.
Hvis du endnu ikke er kunde hos SabadellSolbank, er du velkommen til at besøge en af bankens mange filialer her på Kysten. Her vil du få svar alle de spørgsmål, du måtte have og personalet vil hjælpe dig med at få det bedste ud af din bank i Spanien.
Se også www.sabadellsolbank.com eller ring til os på 902 343 999.

 

Scan Transport Nordic Services udvider medarbejderstaben
Scan Transport er i stadig vækst og byder velkommen til endnu en medarbejder i den nordiske afdeling.
Britt er ny regnskabsmedarbejder i firmaet, men har erfaring med sig fra bl.a. eksportbranchen – og så har hun været regnskabs- og sekretariatsmedarbejder i det danske udenrigsministeriums afdeling i Bruxelles. Det er altså en erfaren pige med ben i næsen, som igennem herboende venner og jævnlige besøg hos disse har et godt kendskab til Costa del Sol.
Foruden at være god til tal, holder Britt af at sejle og danse zumba. Hun taler dansk, engelsk og hollandsk, og har nu sat sig for at lære spansk. Du er velkommen til at komme forbi kontoret i Centro Idea og hilse på Britt og få en kølig Scan Transport-vand.
Husk at du indtil d. 21. november kan sende en kasse julegaver eller lign. til eller fra Danmark for 50 €. Du afleverer selv kassen hos Scan Transport og henter den på en af terminalerne i Danmark: Rødovre, Odense, Aarhus og Aalborg eller i Mijas, Spanien. Kassen må max. veje 22 kilo og kan evt. købes hos Scan Transport i Centro Idea.

 

 

Ny delejer af tandlægeklinikken Nordic Dental Centre
Christina Radics, der har været ansat som klinikassistent på Nordic Dental Centre i seks år, er nu blevet delejer af tandlægeklinikken.
Tandlæge Peter Broberg, og ejer af tandlægeklinikken, og Christina Radics har etableret anpartsselskabet Nordic Dental Centre S.L.P. og vil fremover drive klinikken sammen. Christina er uddannet på Tandlægehøjskolen i Malmø, Sverige. Hun er påskønnet af såvel patienter som kollegaer ved sin professionelle ånd og milde natur, der altid smitter af på andre og skaber et dejligt miljø på tandlægeklinikken.
I forbindelse med det nye samarbejde har Nordic Dental Clinic et fredagstilbud til både nye og ”gamle” kunder frem til årsskiftet: Få to tandblegninger, betal for én.
For yderligere information og tidsbestilling kontakt Nordic Dental Centre på 952 66 53 06 eller besøg www.nordicdentalcentre.com.

 


Gå vinteren i møde med Premier Direct Glass
Vi går en koldere tid i møde, hvor det ikke altid er muligt at sidde udenfor på terrassen eller altanen, selvom solen skinner. Men det kan der gøres noget ved. Premier Direct Glass tilbyder nemlig balkonindglasning af alle former for terrasser og altaner, så de kan anvendes hele året rundt. Derudover kan Premier Direct Glass også hjælpe med nye døre og vinduer, sikkerhedspersienner, glastage, nyt badeværelse eller glasdøre til brusebadet.
Premier Direct Glass er et engelsk firma med en meget stor skandinavisk kundegruppe. Firmaet har eksisteret i mere end 16 år og har et stort kendskab til de skandinaviske kunders behov og krav. Firmaet dækker hele Kysten både øst og vest for Málaga og påtager sig alle opgaver, store som små.
Kontakt Premier Direct Glass for et uforpligtende tilbud på 617 862 608 eller 622 130 796.

 

Julehygge på Charme Café
Nu har året snart nået sin ende, og vi går en hyggelig tid i møde med levende lys, julepynt, nissemænd og lækre, nye vinterretter på Restaurant Charme Café.
Allerede nu i november begynder duften af juleglögg og æbleskiver, og den dejlige udendørsterrasse med panoramaudsigt bliver varmet op med elegante terrassevarmere.
I år har indehaverne Charlotte og Mehdi planlagt at holde deres populære julefrokoster den 21., 22., 23. og 26. december. Julefrokosten består af forskellige sild, røget ål, rejer, gravad laks, fiskefilet, rullepølse, varm leverpostej, svensk skinke, frikadeller, flæskesteg, rødkål, sovs, kartofler og meget mere. Julefrokosterne begynder kl. 13.00, og prisen er 35 euro inklusiv IVA per person. Charlotte og Mehdi tager imod bordbestillinger allerede nu.


Det er også muligt at bestille bord til nytårsaften, hvor der serveres en lækker 5-retters gourmetmenu. Derudover vil gæsterne blive budt på Möet & Chandon Champagne, levende musik og mange små overraskelser.
Charlotte og Mehdi ser frem til julehygge med restaurantens mange gæster i de kommende måneder.
For bordbestilling ring 952 906 313 eller 647 017 743. Se også www.charmecafe.com.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.