Det danske magasin i Spanien
Shoptalk juli 2011

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Fuldt hus til 1-års jubilæum på Charme Café
Der var fuldt hus på Centro Plaza i Nueva Andalucía lørdag den 18. juni til fejringen af Charme Cafés 1-års fødselsdag. Det dejlige sommervejr tiltrak gæster fra hele Kysten, der ønskede at fejre dagen sammen med indehaverne Charlotte og Mehdi og deres lille søn Anders. Hele dagen strømmede der mennesker til, og om aften var alle borde booket til spisning og live underholdning, der bestod af orientalsk dans til gæsternes store fornøjelse.
Charlotte, Mehdi og Anders var alle meget glade for, at så mange gæster valgte at fejre dagen sammen med dem, og de ønsker at takke alle for deres støtte ikke kun til jubilæet men gennem hele det forgangne år.

 

Nordic Muebles Algarrobo Costa lukker
Den danske køkkenbutik Nordic Muebels har valgt at lukke afdelingen i Algarrobo Costa. “Den fremgang, vi registrerer, sker vest for Málaga, så det er her, vi vil koncentrere vores kræfter”, siger indehaver Tonny Marchmann, hvis forretning ligger centralt placeret på Feria-pladsen i Fuengirola.
Butikken i Algarrobo Costa holder åbent hele juli måned, og der er store rabatter på køkkener, garderobeskabe og badeværelsesmiljøer.
Jan Baastrup, som mange kender og som til daglig var i Algarrobo, vender tilbage til forretningen i Fuengirola fra d. 1 september efter en velfortjent ferie. “Nordic Muebles i Fuengirola vil fortsat servicere kunderne øst for Málaga, og selvfølgelig overtage alle forpligtelser overfor de kunder, der har handlet i Algarrobo”, forklarer Jan, der glæder sig til igen at blive en del af Fuengirola-teamet, som foruden fire snedkere også tæller Conny Boa og Tonny Marchmann. Tonny fortæller, at firmaet har oplevet en stor vækst, siden man introducerede eget mærke og selv er begyndt at producere køkkener.
“Vi introducerer indenfor de næste par måneder hele fem nye udstillingskøkkener med alle de nyeste trends indenfor køkken, bad og garderobe – og det fejrer vi med et åbent-hus-arrangement i oktober – men det kommer vi tilbage til senere”.

 


Teamet bag SBT Skandinavisk Byggtjänst, Frederick Zelmanovits og Antonio Curylo.

Skandinavisk byggefirma tager sig af sommerens mange renoveringer
Det er mange skandinavers mening, at sommeren i Spanien er en død periode, hvor varmen sætter en bremser for al aktivitet, men det er ikke sandt. Mange skandinaver, der ejer en sommerbolig på Kysten, kommer nemlig kun til hertil i sommermånederne, og det er under ferien, at alt skal ordnes, det samme gælder renovation af boligen. Det skandinaviske byggefirma SBT Skandinavisk Byggtjänst fokuserer ikke kun på de fastboende skandinaver på Kysten men i lige så stor grad på de mange skandinaver, der gæster Kysten om sommeren. Ligeledes er der mange fastboende skandinaver, der tilbringer sommeren nordpå, men som foretrækker, at renoveringen foregår, mens de ikke bor i boligen. Derfor gør SBT Skandinavisk Byggtjänst en ekstra indsats for at være synlige hele året rundt, således at kunderne ved, at deres bolig kan blive renoveret uafhængigt af årstiden. Kunden modtager løbende opdateringer på arbejdet, så der aldrig hersker tvivl om, hvor langt opgaven er fremskredet. Desuden er der mange udendørsopgaver, hvor det er nødvendigt, at vejret er godt og stabilt for at byggeopgaven kan udføres.
SBT Skandinavisk Byggtjänst står til rådighed hele sommeren, og alle er velkomne til at kontakte dem for et uforpligtende tilbud. Ring +34 664 471 237 eller se www.skandbygg.com for yderligere information.

 

Max Beach – Sommerens ideelle strandrestaurant
Max Beach er et af Kystens få smørhuller med strand, så langt øjet rækker både mod øst og vest og anses af mange som det perfekte sted at tilbringe de lange dovne sommerdage, hvor ønsket om en lækker frokost, en kølig flaske vin og en frisk brise i skyggen er det vigtigste på dagsordenen. Med sin beliggenhed i Mijas Costa er stranden ved restauranten normalt ikke overfyldt, og der hviler derfor en dejlig afslappet atmosfære over stedet.
Når sulten for alvor melder sig, anbefales det at bestille en af de dejlige retter tilberedt på restaurantens store grill. Udvalget er yderst lækkert og spænder fra forskellige middelhavsfisk til spareribs og store saftige bøffer, der altid serveres med en dejlig let salat. Udover grillen kan man til frokost vælge mellem flere forskellige forretter som salater, gazpacho og carpaccio, fiskeretter som dampede muslinger og pandestegt søtunge, og kødretter som tatarbøf og kylling i karry. Og så er der pizza og pasta til de små eller dem, der bare vil spise let for hurtigt at kunne vende tilbage til stranden.
Mens terrasserne på Max Beach om dagen er indrettet til, at man skal kunne spise frokost iført sarong eller T-shirt og sand mellem tæerne, er der om aften dækket fint op til middag. Menuen omfatter de mange frokostretter, men derudover er der nogle eventyrligt lækre middagsspecialiteter som chateaubriand a la sal, helstegt lam og and a la orange.
Disse delikatesser bør nydes i aftenbrisen efter mørkets frembrud, mens stjernerne glimter i det fjerne, og man nyder, at sommeren endnu en gang har valgt at lægge sin vej forbi Kysten.
For bordbestilling ring 952 932 780.

 

Cirque du Soleil – verdens mest betagende cirkus besøger Kysten
Cirque du Soleil fra Canada med ikke mindre end 55 artister fra 17 forskellige lande gæster i perioden fra den 1. – 4. december Málaga med forestillingen Alegría.
Alegría er en af Cirque du Soleils klassiske forestillinger, og mere end 10 millioner verden over har allerede set eller genset det fantastiske, historiefortællende show, der byder på de bedste artister i verden. Det mest imponerende ved Cirque du Soleils shows er den detaljerede koreografi, den eventyrlige, levende musik og den altid store aktivitet på hele scenen, hvor åben mund og klapsalver bedst kendetegner publikums reaktioner under showet.
Cirque du Soleil har tidligere besøgt Kysten, hver gang med stor succes og altid med fuldt udsolgte shows. Men nu er der mulighed for endelig at se eller gense verdens bedste akrobater udfolde sig på de mest ekstravagante og absurde måder.
Showet Alegría byder blandt andet på akrobatiske øvelser på dobbelttrapez, samt spring fra trapez til trapez i hele 12 meters højde samt en forestilling af høj koreografisk karakter på trampoliner gemt under scenen. Derudover bydes der også på balancegang og saltomortaler på stave holdt af akrobater.
Udover showets intensitet må man ikke glemme akrobaternes flotte, håndsyede kostumer og den spektakulære make-up og kunstneriske masker, der alt sammen er lavet specielt til hver akrobat.
Kort sagt er Cirque du Soleil ikke bare cirkus. Det er som at træde ind i en drømmeverden, hvor ikke en gang fantasien forstår at sætte grænser. Det er uden tvivl en oplevelse, man ikke kan tillade sig at gå glip af.
Billetter til forestillingen Alegría kan køber på www.livenation.com, www.ticketmaster.com, www.servicaixa.com eller på www.corteingles.es/entradas.
Læs mere om Cirque du Soleil på www.cirquedusoleil.com

 


Niels Bach med sit nordiske personale, Maria, María Luisa og Gabrielle.

Scan Transport udvider
Selvom det nye nordiske kontor havde været åbnet i nogle måneder, var det først mandag den 30. maj, at den officielle indvielse fandt sted. Flot klædt i Scan Transports farver, rødt og hvidt, tog Maria, María Luisa og Gabrielle sammen med den øverste chef fra Danmark, Niels Bach, imod de mange kunder, venner og forretningsforbindelser, der var mødt op for at sige tillykke og nyde nogle gode timer sammen på en solrig dag. Scan Transports nye nordiske kontor ligger i Centro Idea på Mijas-vejen. www.scantransport.com

Af Norrbom

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa