Det danske magasin i Spanien
Shoptalk august 2011

Nye økonomiske muligheder for skandinaver på Kysten
Novateam i Centro Commercial La Colonia i San Pedro de Alcántara er et telemarketingfirma med fokus på salg af danske, svenske og norske klik-produkter til webshops samt annoncer til magasiner. Senere på året vil virksomheden også henvende sig til Østeuropa og England.

Hvorfor skandinavisk telemarketing i Spanien?
Virksomheder med repræsentation i Danmark, Norge, Sverige og Finland bruger som regel for mange ressourcer på organisation for at styre lokale kontorer i de pågældende lande, og ét af de få steder i verden, man med succes kan samle mange nationaliteter i et salgskontor, er Costa del Sol. Novateam har allerede kontrakter med store skandinaviske virksomheder om at skaffe kunder til deres netbutikker inden for mange brancher, samt annoncører til skandinaviske magasiner.

Investering der kan betale sig
Samtidig med ovenstående har Novateam et attraktivt tilbud til dem, der føler, de får for lidt ud af deres pensionsopsparinger og investeringer. Ved at gå uden om mellemmænd, banker og investeringsselskaber kan man nu investere direkte i enkelte oliekilder i Texas og dermed sikre sig et årelangt afkast på den olie, der kommer op af den kilde, man har anparter i. I øjeblikket giver kilderne et gennemsnitligt afkast på 24% p.a. Man kan besøge sin oliekilde og tale med sin ”partner”, operatøren af kilden, og dermed med egne øjne se, hvad der sker og samtidig blive klogere på olieindustrien.

Novateam søger på grund af stor succes flere telemarketingmedarbejdere både til mediesalg i Skandinavien og det øvrige Europa samt til at give information om direkte investeringer i aktive oliekilder i Texas. Yderligere information: Lars@novateam.dk.

Udstilling og afslutningsceremoni på Marbella Design Academy
Igen i år blev skoleåret på designskolen i Monda, Marbella, afsluttet med pomp og pragt. Over 200 gæster var inviteret til at se elevernes afsluttende projekter. Gæsterne blev budt på en velkomstdrink og kanapeer, som de kunne nyde, mens de betragtede udstillingen, der var sammensat af projekter lavet af de elever, der studerer til indretningsarkitekt, grafisk designer, modedesigner eller webdesigner. Projekternes standard var særdeles høj og kendetegnet ved stor professionalisme og kreativitet noget der virkelig imponerede gæsterne.

Efter en kort velkomsttale af Gualberto Cerron, skolens direktør, fremviste eleverne resultatet af deres arbejde på et spændende og ekstravagant modeshow. Gæsterne havde en vidunderlig aften sammen med de omkring 100 entusiastiske elever fra mere end 34 forskellige lande.

Marbella Design Academy ser frem til det nye skoleår, der starter den 14. september, men der er også forskellige kurser i løbet af sommeren, hvis man skulle have lyst til at snuse til de kreative fag. Skolen er meget international og al undervisning foregår på engelsk, hvilket betyder, at den i dag er blevet en vigtig faktor indenfor design i Málaga-provinsen og bidrager til et professionelt og avantgardistisk image til Kysten. Marbella Design Academy har eksisteret i 16 år og har siden 2008 haft til huse i en flot og moderne bygning på 2.000 kvadratmeter på en skøn naturgrund i Monda kun 15 km. nord for Marbella. Skolen er statsanerkendt af Undervisningsministeriet i Spanien, og derudover kan danske elever modtage SU fra den danske stat, mens de studerer på Marbella Design Academy.

Læs mere om uddannelserne på http://www.designschool.comeller ring på 952 45 96 77.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.