Det danske magasin i Spanien
Shoptalk juni 2011

Nykredit i Marbella: Jesper takker af og Christel vender tilbage
Efter 7 måneders barselsorlov vender repræsentationschef Christel Mark Hansen tilbage til Nykredits kontor på Centro Plaza i starten af juni. Christel har nydt tiden med sin lille datter, men glæder sig nu til at komme tilbage til arbejdet, til kunderne og samarbejdspartnerne.
Jesper Friis Kjeldal, som har været konstitueret repræsentationschef under Christels barsel, vil ved samme lejlighed forlade Nykredit i Marbella og rejse tilbage til sin stilling som partnerchef i Nykredit International i København. Jesper har fået en stor personlig og arbejdsmæssig oplevelse ud af sit ophold i Marbella, og vil gerne benytte lejligheden til at takke kunder og forretningsforbindelser for den meget positive modtagelse, han har fået i alle sammenhænge her i Spanien.

 

Få din spanske elregning på dansk
Det er næsten ikke til at tro, men det er sandt. Evergreen Eléctrica er et danskejet elselskab, der nu tager konkurrencen op med de spanske ditto. Det sker blandt andet på baggrund af den store utilfredshed, der findes med de eksisterende elselskaber i Spanien, der er svære at kommunikere med, hvis man ikke taler spansk. Samtidig er der næsten ingen danskere, der forstår den spanske elregning, først og fremmest fordi den er meget teknisk, og selvfølgelig fordi den er på spansk.
”Vi tilbyder den service, man kender fra Danmark, på det sprog, man føler sig sikker på. Derfor er elregningen på dansk. Samtidig er den sat nemt op med nøjagtig anførelse af forbrug og pris. Vores hjemmeside er meget brugervenlig, og her kan man altid følge med i sit forbrug, se statistikker for de sidste mange måneder, samt ændre sine data, hvis det skulle blive nødvendigt. Vi arbejder desuden på at kunne tilbyde betaling via betalingsservice samt, at personer med en NemKonto, kan anvende denne hos os. Hvis man foretrækker personlig service, kan man altid ringe til vores kontor, hvor vi betjener kunden på dansk. En anden fordel er, at kunden selv kan afmåle sit forbrug. På den måde er man hele tiden ajour med sit forbrug og risikerer ikke en stor overraskelse i form af en ekstraregning, som ofte det ofte sker hos andre elselskaber, fordi der ikke er blevet foretaget en måling i en længere periode,” fortæller Gert Uth fra Evergreen Eléctrica.
For yderligere information se www.evergreen-electrica.com eller ring på 951 773 477.

 

Restaurant Charme Café holder 1-års fødselsdag
Tiden flyver af sted, og lørdag den 18. juni er det et år siden, at Charme Café åbnede. I den anledning inviterer ejerne, Charlotte og Mehdi, til reception på restauranten i Centro Plaza, Nueva Andalucía, hvor der vil blive budt på lækre kanapeer og champagne. Alle er velkomne til receptionen, der bliver holdt fra kl. 19.00 til kl. 21.30. Aftenen vil også byde på god musik og professionel orientalsk mavedans.
Samtidig ønsker Charlotte og Mehdi at takke alle gæster og venner for deres opbakning samt de mange firmaer og privatpersoner, der har benyttet restauranten til afholdelse af fester. De håber begge, at det kommende år vil byde på lige så mange gæster og arrangementer, så Charlotte kan fortsætte med at udfolde sine kreative evner, når det angår dekoration og sammensætning af menukort, bordkort og andre små, lækre detaljer, mens Mehdi, med sin store forkærlighed for gastronomi, ser frem til at kunne fortsætte med at tilberede lækre retter samt at udvælge de vine, der hver især passer bedst til den enkelte ret.
Charlotte og Mehdi er også meget glade for den gode respons, de har fået på restaurantens service, kvalitet, menu samt udvalg af vine. Parrets lille søn, Anders, fylder også et år i juni, og det vil ligeledes blive fejret. Han har sammen med restauranten modtaget mange gaver fra gæsterne, og det sætter Charlotte og Mehdi stor pris på.
Restauranten har desuden fået en ny, lækker hjemmeside www.charmecafe.com, hvor man kan se menuen og de arrangementer, der afholdes i løbet af året. Charme Café er også på Facebook.

 

Så er det grill-tid
Aquapool Spas har nu de sidste sæsoner solgt Napoleon Gas-griller med stor succes. I showroomet i San Pedro kan man se et bredt udvalg af griller i alle prislag fra 699 euros. ”Vi er meget tilfredse med kvaliteten af gasgrillerne. De har et lækkert, tidsløst design og er skabt af de bedste materialer. De er produceret i rustfrit stål med side-borde, der kan afmonteres, hvis der er et pladsproblem”.
Napoleon griller er kendte for deres unikke ”Sizzle-zone”. Det er en zone i grillen som er infra-rød, og som i løbet af to minutter opvarmes til 950 grader. Denne ”sizzle-zone” er helt fantastisk, hvis man godt kan lide sprøde bøffer eller andet kød, hvor man ønsker at lukke porerne og bevarer saft og smag. Napoleon er et canadisk mærke, som i USA og Canada er lige så kendt, som Weber er her i Europa.
Som en del af Aquapool Spas service leveres grillerne monteret, hvis dette ønskes. Det sparer kunden for nogle timers arbejde.
Kig forbi Aquapool Spas showroom i Pol. de San Pedro de Alcántara for at se et udvalg af Napoleons griller, samt for råd og vejledning.

Internet skræddersyet til dine behov
Konkurrencen blandt internetudbydere på Kysten er kraftigt stigende. Derfor er parametre som god service og et stabilt produkt, der holder, hvad det lover, essentielt for at overleve i junglen af internetudbydere.
WIFI Blue, et spanskejet firma med skandinavisk personale, har taget kampen op med de mange udbydere.
Med mange års erfaring i udbud af internet til skandinaver på Kysten samt erhvervelsen af allerede eksisterende antenner i området fra Torremolinos til Calahonda kan WIFI Blue tilbyde trådløst internet af en høj kvalitet. I modsætning til mange andre udbydere skal man hverken tegne kontrakt eller binde sig for en bestemt periode for at kunne anvende WIFI Blue’s trådløse internet. Via firmaets startside www.wifi-blue.com kan man bestemme, hvor længe man ønsker at anvende internettet – det er muligt at betale for så lidt som én time, man bestemmer selv, hvor længe man ønsker afgang til internettet og betaler kun for sit forbrug.
Løsningen er derfor ideel til skandinaver, der er bosat på Kysten i kortere perioder. Når man først er logget ind på startsiden, som man får adgang til, så snart man er tilkoblet WIFI Blue’s trådløse internet, kan man købe den pakke, der bedst dækker ens behov, og derefter betale for den tid, man ønsker at have adgang til internettet. Som førstegangsbruger af ydelsen sender WIFI Blue en tekniker hjem til kunden for at tjekke, at modtagelsen er i orden samt sørge for at konfigurere brugerens computer, hvis det er nødvendigt. Hvis man bor i et område, hvor modtagelsen er ustabil, kan man investere i en antenne. Hvis man vælger at tegne sig for 18 måneder, er denne antenne gratis.
WIFI Blue tilbyder to hastigheder: 1 MB og 3 MB. Betaling af 1 MB skal ske enten på WIFI Blue’s kontor i Fuengirola eller med betalingsservice, hvorimod de 3M kan betales via PayPal på firmaets startside.
For yderligere information ring Sandra på 952 47 77 33 eller besøg www.wifi-blue.com.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.