Alhaurín Golf byder på en ny og anderledes golfoplevelse

Alhaurín Golf byder på en ny og anderledes golfoplevelse

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Med åbning af vejen fra La Cala de Mijas og Mijas Costa til Alhaurín Golf og Hotel Resort tager det nu kun 15 minutter at komme fra kysten til golfklubben. Fra man ankommer til golfbanen, overvældes man af den fantastiske natur, den uforstyrrede udsigt til bjergene, golfbanen og den charmerende bebyggelse. Desuden er servicen er altid god, og der bliver taget godt imod alle gæster, nye som faste. Desuden er der altid mange gode tilbud på green fees og hotelovernatninger.
Udover den flotte 18-hullers bane har Alhaurín Golf også en 9-hullers par 3-bane, der rangerer som den sværeste i Andalusien. Derudover har Alhaurín Golf en bane til nærspilstræning, driving range, putting green, pitching green og en træningsbunker. Og hvis man har lyst til en times golf pro kan man bestille tid i proshoppen samme dag.
”18-hullers banen, der er designet af Seve Ballesteros, er en stor oplevelse med mange udfordrende huller både fra back tee/gul tee eller rød tee,” fortæller Lisbet og Jan Lie. ”Men alle golfere uanset spillefærdighed kan nyde en dejlig dag på banen. Og så er der en vidunderlig udsigt fra tee’en på signaturhullet, hul 6, til Middelhavet,” fortsætter Lisbeth og Jan, der specielt nyder udsigten fra hul 6 samt front nine, der er kuperet, og back nine der er mere som en typisk parkbane.
”Allerede første gang vi spillede på Alhaurín Golf, blev vi utroligt fascinerede af banen og omgivelserne, og dagen efter købte vi en lejlighed i området. Vi har aldrig fortrudt beslutningen, og vi tilbringer så meget tid som muligt på banen eller i klubben,” afslutter Lisbet og Jan. For yderligere information om de mange tilbud se klubbens hjemmeside www.alhauringolf.com eller kontakt klubhuset eller salgskontoret.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa