Bolden ruller – La Peña de Dinamarca fortsætter de store succeser på Golden Days

Bolden ruller - La Peña de Dinamarca fortsætter de store succeser på Golden Days

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Carsten Morild og Knus Aage Nielsen fik sig en snak med Kai Holm.

Der var stuvende fuldt hus, da de nye ejere på restaurant Golden Days i Fuengirola, Sara og Alex, tirsdag den 7. september åbnede dørene for La Peña de Dinamarcas populære fodbold tv-arrangementer. 70 spisende gæster og 30 gratister.

De sidste bliver der lukket for, når Danmarks fodboldlandshold fredag den 8. og tirsdag den 12. oktober fortsætter bestræbelserne på at kvalificere sig til slutrunden om europamesterskabet i fodbold i Ukraine og Polen i 2010. Da reserverer La Peña de Dinamarca, den officielle danske supporterklub af Málaga CFs La Liga-mandskab, hele Golden Days såvel inde som ude til medlemmer og de gæster, der tilmelder sig.

Per Dover mødte op med sit islandske flag, som han viste frem til TV2-fotografen Carsten Reenberg.

Foreningen regner nemlig med et stort run efter Danmarks indledende, resultatmæssige gode start med 1-0 over Island. De næste modstandere er Portugal og Cypern, og kampoplæg af så kendte skikkelser som Kai Holm, tidligere formand for Dansk Idrætsforbund og ex-medlem af den Olympiske Komite, Málaga CFs nye danske spiller, Kris Stadsgaard, og den kendte radio- og tv-kommentator Birger Peitersen, der sagde farvel til disse jobs under VM i Sydafrika. Kai og Kris kommer til Portugal-matchen den 8. oktober, hvor Birger er på lægterne i Porto for at være på Golden Days med frisk nyt den 12.

Kai Holm har sin helt egen bramfrie mening om dansk landsholdsfodbold og ikke mindst træner Morten Olsen.

Selv spillede han som ung på Viborgs divisionshold som stopper, men det blev svømningen som tog hovedparten af hans aktive tid.

Træner fyret
Disse tv-arrangementer er endvidere blevet endnu mere interessante ved resultaterne hidtil i kval-gruppe H. Sensationelt er Portugal allerede i knibe med blot uafgjort 4-4 hjemme mod Cypern og et 0-1- nederlag i Norge. Taber Portugal til Danmark, synes holdets mulighed for at kvalificere sig til EM-slutspillet i 2012 minimal

Håndboldens Jens Ole Møller (nr. to fra venstre) i godt selskab. Fra højre Claus Kielskov og Ole Kirkemann, og helt til venstre Flemming Nielsen, der havde taget turen helt fra La Herredura.

Til denne kamp møder nationen med ny træner i Paulo Bento fra Sporting Lissabon. Han afløser den fyrede Carlos Queiroz, som sad i det varme sæde, da Danmark sidst i en VM-kval-match overraskende besejrede Portugal under de sydeuropæiske himmelstrøg.

Så portugiserne har revanche til gode den 8. oktober, hvor Ronaldo givetvis på ny er med efter en skadespause.

Kendte gæster
Der møder altid kendte personer frem som gæster til La Peña-arrangementerne.

Mod Island således bl.a. den tidligere All England-mester i badminton, Knud Aage Nielsen, den tidligere landsholdsspiller i cricket Carsten Morild og Jens-Ole Møller, som fra 1980-1987 var fysioterapeut for det danske håndboldlandshold.

Endvidere glædede den islandske konsul på Costa del Sol, Per Dover, arrangørerne ved at møde frem – og bekende kulør med det islandske flag.
Per Dover fortalte, at han ikke havde været "på banen" siden VM i Spanien i 1982. På det tidspunkt samlede nu afdøde Leif Espensen temmelig mange fodboldinteresserede i en danskerklub, som drog i leding til de fire indledende VM-kampe i Málaga, den ene semifinale i Sevilla og finalen i Madrid.
Og så erindrer Dover, at de ved en anden lejlighed lod turen gå til et fodboldbrag i Cadiz, hvor danske Larsen bankede spanierne på plads i en flot landskamp.

"Det skulle senere vise sig, at hr. Larsen også hed Elkjær", bemærker Dover, der erkender, at han kun har haft sporadisk kontakt med islandsk fodbold i mange år.

Nu vil han følge lidt bedre med. Og han glædede sig i øvrigt over at møde mange gode bekendte på Golden Days.


Den danske EM-gruppe med tv-kampene
Danmark er i EM-kvalifikationsgruppe med Portugal, Norge, Island og Cypern.
De to bedste hold går videre til EM-slutrunden i Polen og Ukraine.

Det danske kval-program
2010:
Tirsdag den 7. september:
Danmark – Island i Parken 1-0.

Fredag den 8. oktober:
Portugal – Danmark på Estadio de Dragao i Porto.

Kris Stadgaard, gæst den 8. oktober.

Kai Holm, gæst den 8. oktober.

Tirsdag den 12. oktober:
Danmark – Cypern i Parken.

La Peña de Dinamarcas tv-dinner-arrangementer starter disse aftener kl. 19.00 på restaurant Golden Days, Calle Lamos de Espinosa 3 i Fuengirola (hotel Pyrgaden).

To retters EM-menu med vin og vand kun 15 euro.

2011:
Lørdag den 26. marts:
Norge-Danmark.

Lørdag den 4. juni:
Island-Danmark

Tirsdag den 6. september:
Danmark – Norge i Parken.

Fredag den 7. oktober:
Cypern – Danmark.

Tirsdag den 11. oktober:
Danmark – Portugal i Parken.

La Peña de Dinamarca byder på spil og Golden Days på overraskelser ved tv-arrangementerne.
Tilmelding og bordbestilling hos formanden for La Peña de Dinamarca,
Morten Møller, tlf. 617 700 424 moellemorten@gmail.com eller på Golden Days tlf. 667 473 169.


Billetter til koncerter og fodbold samt vin og menuer
Som sædvanlig, når La Peña de Dinamarca byder på spændende tv-arrangementer, er fine præmier på spil ved tippe-konkurrencerne.
Sydbank: Billetter til koncerter på Kysten
Gavekort a 2×50 euro fra Dansk Biludlejning.
Delikatesser fra Danish FoodSupply
Golden Days platte for to med vin
Vin fra Viggo Bjørn La Cuenta Vinos
Dress fra La Peña de Dinamarca
Fodboldbilletter fra La Peña de Dinamarca
Den nye bog om den professionelle bokser Mikkel Kessler "Skabelsen af en kriger" skrevet af Jonas Nyrup og Anders Damgaard.
I alt for 400 euro pr. arrangement.

Af Morten Møller

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa