Det danske magasin i Spanien
Få hjælp til flytningen

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Advokat med stor erfaring med danskeres bolighandel
Javier García León, der er indehaver af Advokatkontoret.es, har på grund af mange rejser til Danmark et stort kendskab til det danske samfund, kultur og sprog, og via et nært forhold til mange spaniensdanskere har han gennem årene høstet bred erfaring med at rådgive danskere i forbindelse med køb af bolig.
Hans danske medarbejdernes viden om erhvervslivet og administrative forhold gør desuden, at Advokatkontoret.es er helt ajour med ejendomsmarkedets udvikling på Costa del Sol.
Læs mere på www.advokatkontoret.es.


Imperial Estates satser på Fuengirola, Mijas og Benalmádena
Ejendomsmæglerfirmaet Imperial Estates har kontor i det centrale Fuengriola og har stor kompetence i denne populære by samt nærliggende Mijas og Benalmádena.
Firmaet ledes af Fabiola Lozano Ríos (billedet), og hun og hendes danske medarbejder hjælper ikke blot med køb og salg af ejendomme, men tilbyder også juridisk rådgivning, ligesom de forbereder alle dokumenter, inkl. ansøgning om boliglån, når der er behov for dette. I alle tilfælde vil de foretage alle de nødvendige skridt for at sikre, at ejendomshandlen bliver gennemført korrekt.
Læs mere på www.imperialestates.com.


Et pålideligt transportfirma
Thermo Transit er en virksomhed, som sætter kvalitet og service højt. Firmaet specialiserer sig i transporter, som stiller krav ud over det sædvanlige. Der rådes over topmoderne materiel og engagerede og kompetente medarbejdere, som gør det muligt at leve op til kundernes krav om hurtig og pålidelig transport.
Med mange års erfaring, solidt lokalkendskab og repræsentationskontor på Costa del Sol, er Thermo Transit et godt bud til såvel store som små opgaver. Man har ugentlige afgange mellem Danmark og Spanien.


Spainmmäklarna dækker hele Kysten

Spainmmäklarna er danske, svenske og norske ejendomsmæglere med mange års erfaring på Costa del Sol, og er den skandinaviske ejendomsmægler, der dækker hele Costa del Sol, fra Nerja til Sotogrande.
Firmaet har indgået samarbejde med Mäklarringen i Sverige, så kunder kan få hjælp, også inden de kommer til Spanien. Firmaet yder en god service og arbejder kun med partnere, som har mange års erfaring i ejendomshandel i Spanien. De hjælper med at finde den bolig, som du vil have, ligesom de hjælper med alt det praktiske, f.eks. bestilling af fly og hotel, kontakt til advokat og bank etc.
 


Felipe Martínez del Mármol, manager for boligafdelingen, og Vicente Morató, administrerende direktør, for advokatfirmaet Martínez Echevarría.

Martínez Echevarría Abogados – førende advokatkontor i Andalusien
Martínez-Echevarría Pérez y Ferrero Abogados blev etableret på Costa del Sol for 25 år siden, og er i dag et veletableret advokatfirma på markedet. Udbuddet af specialiserede ydelser indenfor juridisk rådgivning af virksomheder og privatpersoner er mere end fordoblet siden starten. Vægten ligger på udenlandske klienter, køb og salg af bolig i Spanien og andre procedurer med tilknytning hertil. Man tilbydes en skræddersyet, personaliseret service, der dækker den enkeltes behov på klientens eget sprog. På hovedkontoret i Marbella tager advokat María Rubiño sig af alle de danske klienter, og besvarer gerne spørgsmål i forbindelse med boligkøb i Spanien.

For yderligere information se www.martinezechevarria.com eller ring +34 952 76 50 00.


Scan Transport flytter til og fra Danmark
Flyttefirmaet Scan Transport er nu et søsterselskab til Danmarks største flyttefirma Møbeltransport Danmark. Firmaet uddanner eget personale og sørger for kvalitetssikker flytning i egne, luftaffjedrede flyttebiler mellem Danmark, Spanien, Portugal og Sydfrankrig. Scan Transport flytter også lokalt i Spanien.
På hovedkontoret i Mijas, Málaga, tilbyder Maria Luisa Fernandez og Gitte Madsen professionel, uforpligtende rådgivning på dansk. I forbindelse med større flytninger aflægger de gerne kunderne et besøg for en nøjagtig beregning af flyttemængden.
Scan Transport er certificeret under FIDIs internationale kvalitetsprogram.

Ring for yderligere information på + 34 952 46 70 65 eller + 45 98 18 00 78.
Læs mere om vores tilbud på www.scantransport.com

 

Mangeårig boligerfaring på Costa del Sol
Åsa Pettersson flyttede til Sydspanien fra Sverige i 1982 og har siden boet og arbejdet på Costa del Sol. Hun er uddannet autoriseret ejendomsmægler i henhold til EUs normer, og i 1996 startede huns sit eget ejendomsmæglerfirma, som bærer hendes navn. Efter mere end 25 år på kysten har Åsa Pettersson stort kendskab og erfaring, hvad angår samfundsforhold og specielt boligmarkedet på Costa del Sol. Åsa og hendes ansatte prioriterer at kunne tilbyde danskere en god, personlig service gennem hele forløbet i forbindelse med køb af drømmeboligen i Sydspanien. Takket være et stort udbud af boliger på Costa del Sol, findes der villa, rækkehuse og lejligheder for enhver smag. Åsa Pettersson dækker som sagt hele Costa del Sol, men har sin ekspertise indenfor området fra Fuengirola til Benalmádena og Mijas.

For yderligere information om din fremtidige drømmebolig kontakt Åsa Pettersson +34 609 30 32 82 eller se www.asapettersson.com.


Advokatkontoret Velasco Lawyers dækker alle områder

Hos Velasco bestræber man sig på at tilbyde en professionel, partnerbaseret service til sine kunder indenfor alle kategorier af den spanske lovgivning. Et hurtigt og kompetent svar, personlig kontakt og god kommunikation på kundernes eget sprog er en af milepælene for advokatkontorets målsætning. Det overordnede mål er via omhyggelig og langvarig kontakt med kunderne at skabe fortrolighed og kontinuitet, som gør det nemmere at forstå hver enkelt klients individuelle behov.
Siden opstarten i 1993 har Velasco Lawyers hurtigt vundet et rigtig godt omdømme for sine kvalitetsydelser i forbindelse med handel med fast ejendom. Advokatkontoret står for den juridiske sikkerhed ved køb af ejendom og sikrer, at de lovmæssige forhold bliver overholdt, at ejendommen bliver købt fri af tidligere gæld og at alle licenser, regninger, og lokale skatter og afgifter er betalte og ført ajour. Velasco Lawyers deltager i hele købsprocessen, fra køberen beslutter sig for en ejendom. Teamet kontakter ejendomsmægleren for at indhente den fornødne dokumentation til godkendelse af ejerskabet af ejendommen (salgskontrakten), og anden relevant dokumentation, såsom kvitteringer og takster for forbrugsafgifter.

For yderligere information ring +34 958 63 01 14 eller besøg www.velascolawyers.com


Silkeborg Flytteforretning
Flyttefirmaet Scan Transport er nu et søsterselskab til Danmarks største flyttefirma Møbeltransport Danmark. Firmaet uddanner eget personale og sørger for kvalitetssikker flytning i egne, luftaffjedrede flyttebiler mellem Danmark, Spanien, Portugal og Sydfrankrig. Scan Transport flytter også lokalt i Spanien.
På hovedkontoret i Mijas, Málaga, tilbyder Maria Luisa Fernandez og Gitte Madsen professionel, uforpligtende rådgivning på dansk. I forbindelse med større flytninger aflægger de gerne kunderne et besøg for en nøjagtig beregning af flyttemængden.
Scan Transport er certificeret under FIDIs internationale kvalitetsprogram.

Ring for yderligere information på + 34 952 46 70 65 eller + 45 98 18 00 78.
Læs mere om vores tilbud på www.scantransport.com


Luksusboliger i Marbella-området til fornuftige priser
Villa Marketing, der har kontor i Nueva Andalucía, er specialiseret i ejendomsmarkedet på Costa del Sol med speciel fokus på områderne Marbella, Puerto Banús og Nueva Andalucía. Firmaet blev etableret i 1983 og har de sidste 26 år oplevet stor succes indenfor branchen. Priserne på lejligheder i nævnte områder ligger på omkring 200.000 euros, og priserne på villaer ligger fra 600.000 euros og opefter.
Det er i øjeblikket et rigtigt godt tidspunkt at investere i en ejendom i Marbella, da priserne er faldet med ca. 30% i løbet af det sidste år. Et eksempel herpå er viste luksusvilla (se billedet), der i løbet af det forgangne år er blevet nedsat fra 4.500.000 euros til 2.950.000 euros.
Villa Marketing tilbyder desuden kort- og langstidleje samt ejendomsservice.
Besøg Villa Marketings website www.villamarketing.com og se flere billeder og yderligere information af det store udbud af boliger, der tilbydes på Costa del Sol.

For yderligere information ring +34 952 810 695.


Billeje med særlige fordele
Helle Hollis er et dansk biludlejningsfirma med serviceminded, dansktalende personale. Helle Hollis er et af de førende biludlejningsfirmaer med over 27 år på Costa del Sol, og har en bilflåde på 1000 nye biler. Helle Hollis har hovedkontor ved Málaga lufthavn og tilbyder 24 timers service alle ugens 7 dage.
Er du ferieboligejer eller fastboende på Costa del Sol?, så bliv medlem af Helle Hollis Home Owners´ Club. Få 15% rabat på billejen til dig selv og dine besøgende, og opspar samtidig med en bonusrabat på 10% til næste års brug. Gratis annoncering af din feriebolig på vor hjemmeside. Læs mere om Home Owners Club og tilmeld dig GRATIS på www.hellehollis.com eller send en e-mail til bookings@hellehollis.com
 

Erfaring og ærlighed kendetegner Simzar Estates
Sammenlagt har de to indehavere af ejendomsmæglerfirmaet Simzar Estates, Dorthe Olesen og Tom Sørensen, boet på Costa del Sol i 37 år. Deres kendskab til området er derfor uovertruffent, de kender så godt som hvert eneste byggeri her, ligesom de har et enormt netværk.
Dorthe og Tom mener selv, at årsagen, til at netop de er kommet helskindede gennem krisen, er, at de ikke kun hjælper kunden med at finde den rigtige bolig og assisterer med papirarbejdet, men også hjælper efter købet med alt fra tilladelser til ombygning til installation af telefon m.v.
Derudover tror de på, at man kommer længst med ærlighed, og har derfor ingen problemer med at fortælle en kunde, der ønsker at sælge, at der skal sættes en realistisk pris, og heller ikke at fortælle en kunde, at denne er på gal vej, hvis vedkommende overvejer at købe en bolig, som de med deres erfaring føler, er en dårlig investering.
Det er sikkert også derfor, at udover investorer, og danskere, der ønsker at købe en sommerbolig her, er mange af deres kunder herboende danskere, der vende tilbage igen og igen.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa