Det danske magasin i Spanien
Wedding4you sørger for det perfekte bryllup – nu også i Sydspanien!

Wedding4you sørger for det perfekte bryllup - nu også i Sydspanien!

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

alt

Ifølge den amerikanske filmindustri er brylluppet det, kvinder ser mest frem til i livet. I modsætning til i Danmark eller Spanien er det i USA almindeligt at hyre en bryllupsarrangør, og nu kommer konceptet også her til, hvor det danske firma Wedding4you, der i mange år har arrangeret bryllupper i Danmark, nu tilbyder at arrangere et drømmebryllup i de romantiske og dejlige rammer, som Kysten tilbyder.

Stor succes i Danmark
Christel Winther etablerede Wedding4you i Danmark for syv år siden, og mærker, at flere og flere søger hjælp til planlægning af livets store fest. ”Det bliver stadigt mere almindeligt, at parret ønsker at overlade planlægningen til en professionel, så de har tid til at nyde hinanden”, fortæller Christel. ”Før i tiden var danskerne meget kan selv, vil selv, men nu ser man, hvordan parrene prioriterer anderledes og helst vil undgå stress i forbindelse med planlægningen af brylluppet. Jeg kan sørge for alt fra booking af kirke, selskabslokale til kok, blomster, musik og meget mere. Jeg har et kæmpe netværk af faste leverandører, og det betyder, at jeg kan booke de mest populære kokke, kirker, selskabslokaler, slotte, eller musikbands i rigtig god tid.

Traditionelt kontra alternativt bryllup
Historisk set er danske bryllupper meget traditionelle og holdt helt i hvidt med liljer og bryllupsceremoni en dag i august. Men ifølge Christel er der en stigende interesse for at prøve noget nyt. Der er fx mange, der gerne vil giftes i udlandet, og derfor har Christel valgt Sydspanien, der med sit fantastiske klima, sin smukke natur og Middelhavet byder på utallige muligheder for et alternativt og romantisk bryllup.

Auktionsbryllupper
”Som bryllupsarrangør er det essentielt at kunne give det kommende ægtepar ideer til, hvordan brylluppet kan tage sig ud”, forklarer Christel. Med dette i mente fandt Christel for nyligt på et helt nyt koncept med navnet ”auktionsbryllupper”. Sammen med sine leverandører vendte hun traditionerne på hovedet. Resultatet blev adskillige alternative bryllupper. Et af disse auktionsbryllupper blev holdt på følgende måde: Sent på selve bryllupsdagen blev den nærmeste familie og venner til brudeparret inviteret til buffet, hvor bruden og gommen mødte op i almindeligt, afslappet tøj og havde tid til at hygge sig og snakke med de fremmødte. Ved ni-tiden om aftenen startede vielsen, der fandt sted ved springvandet i Slotsparken. Brylluppet foregik i skumringen og da mørket brød frem, tændtes de udendørs lysekroner på terrassen i Slotsparken, hvor brudeparret skar bryllupskagen og festen begyndte.Navnet ”auktionsbryllupper” skyldes, at bryllupperne sættes på auktion hos www.lauritz.com. Christel fortæller med et smil, at første gang, de satte et bryllup på auktion, var det første bud på 300 DKK. Det sidste og afgørende bud lød på 125.000 DKK, og den heldige køber havde et helt fantastisk bryllup, der overskyggede alle de ideer, parret selv havde om drømmebryllupet. I nær fremtid vil Wedding4you sætte et alternativt bryllup i Spanien på auktion. Der er mulighed for at læse mere detaljeret om det på www.wedding4you.dk .

Dansk bryllup i spanske kulisser
Christel har allerede mange ideer til, hvordan man kan holde sit bryllup i Sydspanien og vil meget gerne være behjælpelig med planlægningen af disse danske men anderledes bryllupper. En af Christels mange drømme er at arrangere et bryllup i en gammel spansk klosteragtig restaurant, hvor klosterkonceptet er implementeret i alle aspekter af brylluppet lige fra servicen til lysestagerne og musikken, hvor både danske og spanske bryllupstraditioner finder sted.En anden drøm er at arrangere brylluppet på en gammel vingård eller finca ude på landet, hvor vielsen og festen foregår udenfor under vinrankerne, mens der serveres tapas og kølig vin fra ”gamle” vinflasker, mens andalusisk musik spilles i baggrunden.Christel har også en perfekt idé til at romantisk strandbryllup. Det skal være afslappet, og både bruden og gommen skal være klædt i “casual” hvidt tøj, der blafrer i Middelhavsvinden samtidig med, at både brudeparret og gæsterne har bare fødder i det lune sand. Brylluppet skal foregå ved solnedgang, så farverne fra solen og havet skaber en romantisk kulisse.

Fra stewardesse til bryllupsarrangør
Christel begyndte med at udleje personale til restauranter og barer. Udover mange henvendelser på personale, kom der også forespørgsler fra par, der spurgte om hun også kunne arrangere bryllupper. Christel var på det tidspunkt ansat som stewardesse og havde svært ved at administrere to jobs. Derfor besluttede hun for 3 år siden at droppe flyvningen, og koncentrere sig 100% om Wedding4you. I dag arrangerer firmaet ca. 15 bryllupper om året, og Christel er i stand til at leve af sin forretning. ”En af grundene til, at jeg har succes, er, at jeg selv har stået i situationen. Jeg begik den fejl selv at arrangere mit bryllup, og det endte med, at jeg blev helt besat af det, og det var kun det, jeg selv besluttede, der var godt nok.”

Kærligheden er det mest essentielle
Man kan undre sig over alle de ressourcer, der bruges på store bryllupper, når statistikkerne viser, at hvert andet ægteskab ikke holder. Ifølge Christel har det intet med hinanden at gøre. ”Som med alle andre ting i livet kan man ikke være sikker på, at ægteskabet varer evigt. Man skal tro på et liv sammen, når man gifter sig. Kærligheden skal være til stede, når man siger ja til et liv sammen. Desuden er det jo ofte en kvindes største håb at kunne realisere det drømmebryllup, hun har fantaseret om, siden hun var en lille pige. Derfor vil bryllupsdagen altid være speciel. For ikke nok med at barndomsdrømmen opfyldes, er bryllupsdagen den dag, hvor man siger ja til at tilbringe resten af livet med et andet menneske, simpelthen fordi man ikke er i stand til at leve uden ham eller hende,” afslutter Christel.

Christel kan kontaktes på tlf.nr. +45 40 21 51 11 eller cw@wedding4you.dk, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan dit drømmebryllup kan arrangeres her i det dejlige Sydspanien.

Længe leve kærligheden!

Bryllupsarrangør Christel WintherWedding4 you
Tlf. +45 40 21 51 11
www.wedding4you.dk

Fotos af Joe Mortensen
www.joemortensen.dk

Af Louise Kathrine Pedersen

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa