Det danske magasin i Spanien
Udvidelse af Hospital Costa del Sol fremskyndes

Udvidelse af Hospital Costa del Sol fremskyndes

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Junta de Andalucía vil hastebehandle kontrakterne for de længe ventede arbejde for at færdiggøre udvidelsen af ​​Costa del Sol hospitalet i Marbella. 

Budgettet til færdiggørelse af arbejdet, der har stået stille i de sidste ti år, vil være 75 millioner euro. Summen vil også gå til totalrenovering af den eksisterende del af hospitalet.

Ombygningen omfatter renovering af ambulantklinikkerne, ombygning af de kirurgiske blokke samt udvidelse af udbuddet af tjenester og forøgelse af antallet af senge og konsulentrum. 

”Vi vil bringe et hospital på randen af ​​sammenbrud og gøre det til centrum for det 21. århundrede,” siger Juanma Moreno, præsiden for Junta de Andalucía.

”Vi mener, at det en gang for alle er vigtigt at påtage sig dette engagement for et område, der har set en stor befolkningstilvækst og med en enorm tilstedeværelse af udenlandske beboere og en stor turismepåvirkning,” sagde han. 

Arbejdet med at udvide Costa del Sol-hospitalet startede i 2007. Tre år senere stoppede en konflikt med byggefirmaet arbejdet.

Kilde: Diario SUR

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa