Det danske magasin i Spanien
Tre nye danske restaurationer i Fuengirola

Tre nye danske restaurationer i Fuengirola

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Der er godt nyt til de madglade i Fuengirola omegn. Den danske restauratør Peder Rathleff åbner nu tre spisesteder i Fuengirola. ”Jeg har længe haft tanken – nu skal det være. Aldrig før har jeg set så gode lokaler til så gode priser som nu. Så det er bare med at slå til,” fortæller den danske iværksætter.

”Daddy” bliver titlen på hans nye restaurationer. De ligger alle i Fuengirola, men det er også eneste fællestræk. ”Daddys Not a lot” bliver dansk frokostrestaurant krydret med spanske tapas. ”Daddys Sportsbar” åbner som irsk pub med live music og sport på storskærme mens ”Daddys Gastro” er international fine dining. På Gastro baren var der under åbningen i sidste måned stuvende fuldt. ”Det bliver virkelig spændende det her. Det kribler og krabler i mig og det plejer at være et godt tegn,” fortæller Peder Rathleff.

Den danske restauratør tror på en rigtig god fremtid for Costa del Sols restaurationer.

”Jeg er sikker på, vi hurtigt kommer godt i gang igen. Folk higer jo efter at komme tilbage under sydens sol. Og Costa del Sol som brand står stærk,” mener Peder Rathleff, som gør sit for at få gang i byens restaurationsliv igen. ”Vi vil gøre alt for, at folk får en god aften hos os. Vores gæste skal føle sig velkomne og, naturligvis, have noget godt på tallerkenen,” slutter den nye danske restauratør på Costa del Sol.

Daddy’s Gastro Pub

Paseo Maritímo Rey de España 119 
Fuengirola
623 235 951

Daddy’s Not a Lot

Paseo Maritímo Rey de España 12
Fuengirola
951 476 734

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa