Det danske magasin i Spanien
Ny hjemmeside og hundredvis af nye biler i flåden!

Ny hjemmeside og hundredvis af nye biler i flåden!

Det skal være let at reservere en bil, og man skal ved et enkelt blik kunne se, hvad der er inkluderet i billejen.  Det er sådan Helle Hollis annoncerer sin nye hjemmeside, som er designet med responsive design. 

”Responsive design” betyder, at hjemmesiden tilpasser sig automatisk efter om du ser den på din mobil telefon, på din tablet eller på din PC”, fortæller marketingchef Christine Fleischer.

”I dag reserveres fly og billeje ofte på mobiltelefonen, så derfor det er vigtigt, at reservationen kan laves i et par enkle trin. Specielt brugervenlighed var altafgørende i det nye design, hvor UX-processen blev anvendt for at få det optimale resultat”, udtaler Søren Hansen, der er COO og IT-chef.

”Som kunde er det altid vigtigt, at man kan se hvad billejen indeholder. Vi har ingen skjulte ekstras, og der er altid gratis ekstra fører inkluderet. Det er gratis at afbestille eller lave ændringer i reservationen. Der kræves ikke forudbetaling. Hvis man gerne vil benytte sig af Fast Lane Service for at have kontrakten forberedt før ankomst, så sker betalingen via en sikker betalingsserver”, uddyber Christine.

”Det er nu blevet endnu lettere at benytte sig af Early Bird rabat eller gratis opgraderingstilbud, hvis du reserverer 30 dage forud.  Desuden er det let at indsætte en rabatkode, for at få rabat på billejen. Og ikke mindst er hjemmesiden på seks sprog, – hvor dansk selvfølgelig er et af dem”, fortsætter Christine.

For Home Owner´ Club medlemmer kommer alle rabatter, opsparet bonus samt særtilbud automatisk frem, når der logges på online.

Helle Hollis står klar til at modtage alle kunder med hundredvis af nye biler.

”Vi fik 300 nye VW biler i modellerne VW Polo, VW T-Cross og VW T-Roc med automatgear leveret i januar måned, og i maj fik vi yderligere levering af disse kvalitets bilmodeller. I juni og juli måned får vi endnu flere biler leveret – både mindre og større bilmodeller som f.eks.  Opel Corsa, Kia Picanto og stationcarmodellen Kia Ceed.  Vi er derfor klar til det store indryk af kunder, når rejserestriktionerne lempes, og ser frem til en travl sommersæson, afslutter Søren Hansen.

www.hellehollis.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.