Det danske magasin i Spanien
Dansker bag målrettet assistance

Dansker bag målrettet assistance

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Serviceportalen ”jesper assistance” gør det nem-mere for danskere at bo i Spanien.

Mange danske statsborgere har svært ved at håndtere sager med de offentlige myndigheder i Spanien. Danskerne er forpligtiget til at overholde specifikke regler for tilflyttere, men de ved ikke altid, hvem de skal henvende sig til, hvilken dokumentation de skal medbringe eller hvordan de udfylder formularen korrekt. Jesper asssitance kan nu løse disse hverdags-problemmer. Initiativtageren Jesper Sander Pedersen har etableret hjemmesiden www.jesper-assistance.com og formidler kontakt til de spanske myndigheder eller fremskaffelse af dokumentation fra de offentlige myndigheder.

”Den offentlige sektor er for mange danskere en jungle af love og regler De ønsker alle at overholde spillereglerne under deres bosættelse i Spanien, men de har svært ved at overskue, hvordan de når frem til dette mål uden at rende panden mod en mur, siger Jesper Sander Pedersen.

Portalen er delt op i tre hovedkategorier (sundhed, kontaktformidling og oversættelser) med flere undersektioner, der alle har én fællesnævner. Hjælpen er lige ved hånden. ”Jeg bliver stifinderen i denne jungle af regler. Du behøver ikke længere fagte rundt i blinde uden at føle dig sikker i din sag. Jeg hjælper dig og leder dig hen til målet på den nemmeste og hurtigste måde, siger Jesper Sander Pedersen. Jesper har været bosat i Spanien gennem 35 år og trækker på omfattende viden om den offentlige administration i Spanien.

Jesper Sander Pedersen præsenterer projektet torsdag den 9. september fra kl. 13:00 til 15:00 ved en reception i Club Danés.

Yderligere information:

Jesper Sander Pedersen,
mobil (00 34) 669 713 637
info@jesper-assistance.com eller
www.jesper-assistance.com 

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa