Det danske magasin i Spanien
Stjernegolf på San Roque

Stjernegolf på San Roque

Den 17 september indledte Club de Golf Dinamarca efterårssæsonen med besøg på den fantastiske nyrenoverede San Roque Old Course.

Banen har været lukket i over 1 år og alle huller er lavet om og det samme er klubhuset. Banen stod som en drøm, og det sås tydeligt, at der var brugt flere millioner euro på renoveringen. F.eks. Greens lignede kunstgræs, men var flotte nedklippede ægte græsser. San Roque direktionen, afviser alt brug af plastik på banen og gav en flot drikkedunk til, alle spillere, med logo. Der var på banen opsat vandstandere til opfyldning. Fairways og bunkere stod skarpe og alle kanter klippede til perfektion, i stedet for rough, var banen hele vejen rundt belagt med træflis, hvilket gav en fantastisk ro, samt flot design.  Der var stor tilslutning fra medlemmer og gæster. Alle nød banen, det gode vejr og selskabet. Alle kørte Buggy, så efter gunn-start kl. 10 hyggede alle sig på banen.

 Da alle havde underskrevet deres scorekort og afleveret til matchledelsen, Peer og Claus, blev der hygget med lidt kølig vin og øl. Vores sponsor Elps bød på denne tiltrængte forfriskning. Tak siger vi!

Da resultatet var gjort op, gik alle til bords, hvor snakken gik lystigt. Efter en dejlig middag med forskellige Tapas, paella og dessert, var det tid til præmieoverrækkelse som Bjarne stod for, sammen med vores sponsor Torben Maj. Inden præmierne blev uddelt, takkede Josué Mascuñán der er marketingsdirektør på San Rouqe alle deltagerne, for at de var kommet og der var stor ros fra Green-keeperne over den måde vi havde passet på banen, især bunkers og greens. Så var det Torben Majs’ tur til at fortælle, om hvad Elps står for og kan tilbyde.

Herefter blev det tid til selve præmieoverrækkelsen. Gæsterækken ble vundet af Dorte Bank Lauridsen med 28 point.  A-rækken blev vundet af Peer Andersen med 37 point. nr. 2 blev Poul Christensen med 34 point. nr. 3 blev Jan Petersen med 33 point, og nr. 4 blev Tove Pedersen med 32 point. B-rækken blev vundet af Jens Schrøder med 34 point, nr. 2 blev Jens Eibye med 34 point. nr. 3 blev Janne Falkenberg med 33 point, og nr. 4 blev Inge Strauss med 31 point. C-rækken blev vundet af Erik Knudsen med 37 point, nr. 2 blev Henriette Dideriksen med 34 point. nr. 3 blev Flemming Ernst med 33 point, og nr. 4 blev Ingrid Breitung med 32 point.

Det populære holdspil, blev vundet med 110 point af Janne Falkenberg, Dorthe Bank Lauridsen, Kenneth Bæk og Per Christensen.

Flagpræmierne blev vundet af: Annette Rosengren, Kenneth Bæk, Ingrid Breitung, Henrik B. Johnsen, Dorte Bank Lauridsen, Jørgen Wium, Ana Garcia og Bent Langerup.

Efter præmieoverrækkelsen fortalte Claus kort om klubbens næste match på Mijas Golf, Los Olivos, der er Club de Golf Dinamarcas klubmesterskab over 2 dage med månedsmatch fredag den 15 oktober og finale lørdag den 16 oktober med efterfølgende galamiddag om aftenen. Claus orienterede desuden om kontingentbetaling samt nye medlemskort.

Stor tak til Elps for sponsoratet og stor tak til San Roque. Fantastisk bane og service.

Det var herefter trætte glade golfere der vendte næsen hjemad.

På gensyn
Bestyrelsen


Vikingerne på La Cala

Mandag den 13. september startede vi så efterårets første match i Vikingos Golf. 32 vikinger mødtes på La Cala Golf for at spiller årets 4. match i dejligt vejr og på en fantastisk bane. Banen og vejret var nok med til at skabe nogle rigtig gode score på dagen.

Efter matchen var der dækket pænt op til en let frokost/middag, hvor dagens matchleder Bjarne Didriksen startede med at takke holdpræmie sponsor Simzar Estates, ”Årets Viking” sponsor BlueCat Parking.

Som altid var der holdkonkurrence med Simzar Estates som sponsor. Denne gang var det de 3 bedste scorer på par 5 hullerne, 2 bedste på par 4 og det bedste på par 3 der talte og vinderholdet blev:

Benny Nielsen, Benny Thomhav, Lars Ole Bell og Claus Rasmussen

Resultatet i Stableford turneringen som tæller med i kampen om “Årets Viking” blev vundet af:

Nr. 1 Benny Thomhav 40 pts. – Nr. 2 Claus Rasmussen 38 pts. – Nr. 3 Lars Kjær 38 pts. Nr. 4 Keld Sund Nielsen 37 pts. – Nr. 5 Jesper Hertz 37 pts.

En dejlig dag på La Cala Golf og med en god afslutning i restauranten.

Du kan se stillingen i “Årets Viking” og se billeder fra matchen på www.vikingosgolf.dk

Med venlig golfhilsen
Bjarne Didriksen (Kenneth & John)


Højgaard-brødrene på Valderama 

Mange danske golfspillere deltager i Europatour-turneringen på Valderama som spilles fra den 14-17 oktober.

Særlig spænding er der omkring Højgaard-brødrene. De har vundet flere gange indenfor de sidste 2 måneder på touren. De 2 tvillinger på kun 20 år har imponeret stort og mange golfere på kysten vil følge de 2 talenter. Der forventes også besøg af Søren Kjeldsen, Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard, Jeff Winther og Joakim B. Hansen.

Prisen for at opleve spillerne i 4 dage er 72 euro.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.