Det danske magasin i Spanien
Club de Golf Dinamarca på Los Olivos

Club de Golf Dinamarca på Los Olivos

Club de Golf Dinamarcas månedsmatch og klubmesterskaber blev spillet fredag den 15. og lørdag den 16. oktober og på MIJAS GOLF, LOS OLIVOS.

Traditionen tro var NYKREDIT sponsor for både månedsmatch, klubmesterskaber samt Årets Golfer. En stor tak fra alle.

Gallamiddagen blev holdt i Miraflores golfrestaurant, hvor 90 festglade golfere mødte op til cava og canapeer, samt nød den dejlige 3 retters menu.

NYKREDIT, repræsenteret af Christel og Marianne, varrigtig glade for, at de efter alle Corona-restriktioner, igen at kunne deltage, både som spillere samt sponsor.

Alle de dygtige vindere, både klubmestre og månedsvindere blev fejret på behørig vis. Årets Golfer for både damer og herrer blev ligeledes kåret.

Der blev spillet månedsmatch fredag med 87 glade golfere, der samtidig var kvalifikation til klubmesterskabet om lørdagen, hvor 20 spillere kæmpede om trofæerne..

Klubmestrene blev:
Dame senior: Anne-Mette Wium        Runner-up: Tove Pedersen
Dame veteran: Lis Vangsted               Runner-up: Inge Strauss
Herre senior: Thomas Dahlsgaard     Runner-up: Klaus Juhl
Herre veteran: Ulrich Madsen             Runner-up: Søren Ernst

Månedsmatchen blev spillet i 4 rækker.
A-rækken 1.præmie Birk Andersen, 2.præmie Bjarne Dideriksen, 3.præmie Lisbeth Kristensen, 4.præmie Peer Andersen.
B-rækken 1.præmie Søren Friis, 2.præmie Gerhard Strauss, 3.præmie Janne Falkenberg, 4.præmie Kenneth Bæk
C-rækken 1. præmie Marianne Agger, 2 præmie Paul Sauerberg, 3 præmie Flemming Ernst, 4 præmie Ole Abildhauge.
D-rækken: 1 præmie Nanna Bahnsen, 2 præmie Susanne Brandt, 3 præmie Lis Eibye, 4 præmie Annette Friis.

ÅRETS GOLFER 2021 var i år også sponseret af NYKREDIT.

  • Årets Golfer 2021 DAMER: Connie Skovhus
  • Årets Golfer 2021 Herrer: Flemming Ernst.

Til slut takkede formanden, Flemming Ernst, alle medlemmerne for det store fremmøde og Bjarne for præmieoverrækelsen, samt endnu engang, en stor tak til NYKREDIT for deres samarbejde og velvillighed til at sponsere vores klub, så det blev muligt at afholde så flot et klubmesterskab.

Næste match afholdes på Los Naranjos fredag den 12. november.
Bestyrelsen.


Vikingerne på Costa Ballena

I år havde vi flyttet vores weekendtur fra maj måned til oktober på grund af risiko for restriktioner ifm. Covid-19. Tur gik igen til Costa Ballena, som vi besøgte sidst i 2018. Banen stod rigtig fint i år og der blev spillet golf både lørdag, søndag og mandag. Udover vores turneringsmatch mandag den 11. oktober, var der også en meget vellykket udflugt med sightseeing i Cadiz, hvor deltagerne bl.a. så katedralen og den gamle del af Cadiz.

Matchen mandag som var tællende i ”Året Viking”, havde 25 deltager og efter at Lars Kjær havde brændt banen af med 48 point om søndagen, så var forventninger store til matchen. Igen i år var BoConcept vores hovedsponsor for turneringen Simzar Estates for vores holdturnering.

I holdkonkurrence var det de 3 bedste scorer på hvert hul der talte og vinderholdet med 83 point blev hold 7 bestående af:
Søren Riis, Flemming L. Hansen, Jens Schrøder og Flemming Stoltze

Tættest på flaget på Hul 2 i 2 slag: Søren Ernst – Hul 16 i 1 slag: Klappræmie – Hul 16 i 1 slag: Lars Damgaard

Resultatet i Stableford turneringen som tæller med i kampen om “Årets Viking” blev vundet af:

Nr. 1 Lars Kjær 39 pts. – Nr. 2 Poul Christensen 34 pts. – Nr. 3 Lars Damgaard 32 pts. – Nr. 4 Kenneth Bæk 32 pts. – Nr. 5 Flemming L. Hansen 32 pts.

En rigtig hyggelig weekend med masser af golf, god mad og hygge. Resultatet af ”Årets Viking” vil blive lagt op på www.vikingosgolf.dk

Tak for en dejlig weekend
John & Kenneth


40.000 tilskuere på Valderama

Andalucia Marsters blev vundet af englænderen Matz Fitzpatrick i minus 6 på en vanvittig svær bane. Svenskerne Sebastian Søderberg og Alexander Bjørk blev henholdsvis nr. 2 og nr. 4. De bedste danskere blev Joakim B. Hansen og Thorbjørn Olesen som nr. 15 og nr. 20. Kæmpe fiasko for de spanske favoritter.

Verdens etter John Rahm klarede ikke cuttet hvilket var en stor skuffelse for de spanske tilskuere. Det var en kæmpe førnøjelse at se de mange skandinaviske tilskuere.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.