Det danske magasin i Spanien
Sådan finder du forbindelsen mellem naturen og dig selv

Sådan finder du forbindelsen mellem naturen og dig selv

Fotos af Finca la Donaira

Kløften mellem mennesker og natur, som vores velfærd afhænger af, har aldrig været større end i nutidens samfund. De fleste af os har valgt at føre et hektisk byliv, der hverken er til gavn for os selv eller verden omkring os når det kommer til stykket. Der er derfor tidspunkter, hvor vi har brug for at flygte, reflektere, slappe af og genoplive. Det er ideen, der har inspireret Finca La Donaira (Montecorto, Málaga) til at invitere dig til oplevelser, hvor du kan finde en ny forbindelse til moder jord.

Let tilgængeligt, men stadig vildt: Store græsarealer, egetræsskove og klippeformationer, er den imponerende kulisse, ejendommen tilbyder når der fejres bryllupsfester, præsenteres unikke koncerter eller til at organisere omegnens øko-maraton. Alt fra jorden til bierne er tilrettelagt i et harmonisk samarbejde mellem mennesker og natur. Den økologiske gård og luksushotel danner rammen om alle La Donairas projekter og begivenheder, og kaster lys over det at finde en bedre og mere bæredygtig livsstil.

Måske er den reneste form for kunstnerisk udtryk musik. Den er i stand til at føre os ud over intellektets begrænsninger og give os et indblik i det universelle, der omgiver os. Musik er en af ​​de bedste udtryksformer for at udvikle og dele følelser, hvilket igen kan give en højt værdsat værdi – frihed.

La Donaira har præsenteret musik i verdensklasse utallige gange i en afslappet atmosfære i det fri, enten ved udendørskoncerter eller på romantiske sommeraftener, når stedet er vært for Pause Festival. Ved sådanne lejligheder åbner La Finca sine porte for alle, så de kan dele mindeværdige øjeblikke.

Det luksuriøse øko-hotel tiltrækker en konstant strøm af mennesker, der har brug for en pause fra en hektisk hverdag. Disse sammenkomster kan finde sted under et 500 år gammelt egetræ, når bruden og brudgommen skaber det magiske øjeblik ved at dele deres løfter med familie og venner. Under bryllupsfesten kan man nyde smukt indrettede værelser og terrasser, mens festbordet bugner af udsøgte naturlige delikatesser.

“Alt hvad du kan forestille dig eksisterer.”

Det var Málaga-kunstner Pablo Picassos ord. La Donaira udforsker altid nye oplevelser, der inspirerer til dialog om design, intelligent arkitektur, kunst, natur, landbrug og vores plads i den naturlige verden.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.