Det danske magasin i Spanien
Det naturlige og charmerende sted til bryllupsfester

Det naturlige og charmerende sted til bryllupsfester

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Når først du har fundet stedet, ønsker du ikke at forlade det!

Det er ikke let at finde et idyllisk hjørne af verden, der kender kunsten at stå som et værdigt vidne til dit livs vigtigste løfte. Med indbydende rammer omgivet af enkelhed og naturlighed, er den charmerende herregård, Finca La Donaira (Montecorto, Málaga), det perfekte sted til at fejre bryllupper.

Dette eksklusive spahotel med økologisk land-brug og et separat ridecenter ved, hvordan man arrangerer begivenheder for alle, der sætter pris på de små ting, søger det oprindelige og ønsker at forbinde sig med naturen. Donaira er dog ingen bryllupsfabrik. Selvom stedet kun ligger 30 minutter fra Ronda, åbner de kun op til fem eksklusive bryllupper om året.

Hvordan er et bryllup på herregården? For at starte med gæsterne er det perfekte antal 50-60 personer (maksimalt 100). Den hundrede år gamle gårdbygning er blevet restaureret, så hvert værelse har forbindelse til naturen, med store vinduer og dekorative elementer hentet fra omgivelserne. Med kun ni luksuriøse rumme-lige værelser og plads til 23 overnattende gæ-ster kan andre gæster indkvarteres på nærliggende hoteller og landsbyhuse.

La Finca byder alle velkommen, der påskønner fred og glæde i natur og skønhed. Du finder ga-ranteret dit eget særlige sted til fejringen på et af fincaens mange unikke steder, f.eks. under det 700 år gamle egetræ, der ofte får æren af at stå som det ældste vidne til vielsen. Gæsterne sid-der behageligt på en tribune lavet af naturlige materialer, hvor jordfarverne er grønne og beige og bringer liv til dekorationerne.

La Donaira har altid haft til formål at skabe et sted baseret på bæredygtig permakultur, og denne livsfilosofi afspejles i landbruget. I 2021, efter mange års arbejde, modtog de Demeter-certifikatet, som bekræfter, at landbruget er bio-dynamisk. På bjerggrunden, med mere end 700 hektar dyrket jord, en medicinsk urtehave og en økologisk grøntsagshave, serveres festmålti-derne med naturlige smage, lige fra marken og til bordet. Kokken, den svenske kok Fredrik An-dersson – med en Michelin-stjerne fra restauran-ten Mistral i Stockholm – og hans team, arbejder på at præsentere storslåede menuer baseret på årstidens råvarer, med økologisk frugt og grønt, æg, honning, olivenolie og andre pris- vindende lækkerier fra La Serrania de Ronda. Til herregår-dens gastronomiske tilbud finder du også en omfattende liste over naturlige, biodynamiske og bæredygtige vine fra verdens bedste vinpro-ducenter.

La Donaira er i sig selv en livsstil, eller una forma de vida, der gør enhver bryllupsfest fuld af små, omsorgsfulde detaljer til en mindeværdig familiefest. 

For reservationer: (+34) 680 654 454
reservations@ladonaira.com 

Fotos af Finca la Donaira

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa