Det danske magasin i Spanien
Ny træner i Málaga CF efter fyring

Ny træner i Málaga CF efter fyring

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Málaga Club de Fútbol har her midt i den for klubben turbulente sæson fået ny træner. Den 46-årige Sergio Pellicer er valgt som afløser for den populære Víctor Sánchez del Amo, der af såkaldte ”diciplinære” årsager blev fyret af klubpræsident sheik Al-Thani – hans 10. trænerskift i de ti år, han har stået i spidsen for klubben.

Pellicer fungerede som coach for Málaga CFs reserveteam Atlético Malagueño, da han blev bedt om at tage over. I to kampe på fire dage blev det under hans ledelse til fire point – sejr over Ponferradina og uafgjort i Madrid mod Fuenlabrada. Som aktiv spillede Pellicer en sæson i Málaga CF.

Tidligere i denne sæson fyrede Al-Thani sportsdirektør Caminero og den juridiske rådgiver, advokat Jofre. Han er ganske utilregnelig i sin adfærd og stærke kræfter arbejder på at få ham til at sælge sin aktieandel på 48 % i Málaga CF.

Klubben med det tredjestørste tilskuerantal i 2. division møder søndag kl. 12.00 det nordspanske mandskab Mirandes på Estadio La Rosaleda i Málaga.

Billetter kan erhverves hos den danske supportklub af Málaga CF, La Peña de Dinamarca – tlf. +34 617 700 424 info@malaga-support.dk

Malaga CF er ubesejret i de seneste otte opgør!

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa