Det danske magasin i Spanien
Endnu en mulighed for at drage fordel af Liberty Seguros cashback-tilbud

Endnu en mulighed for at drage fordel af Liberty Seguros cashback-tilbud

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Mens vi fortsætter med at tilpasse os det nye normale og de udfordringer, der følger, lægger mange stadig stor vægt på besparelser. Derfor aktiverer Liberty Seguros igen sit populære cashback-tilbud.

Cashback-tilbudet er kun gyldigt i en begrænset periode. Frem til den 25. november får eksisterende kunder, der tegner en ny bolig, bil eller livsforsikring, 60 euro i cashback med hver ny forsikring. Nye kunder modtager 30 euro cashback på deres første forsikring og derefter 60 euro i cashback på yderligere forsikringer.

Med dette tilbud er der ingen grænser for, hvor mange forsikringer du kan tegne med Liberty Seguros, så der er heller ingen grænse for tilbagebetalinger, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder, at både eksisterende og nye kunder kan spare store penge, samtidig med at de får en god forsikringsdækning af deres vigtigste aktiver.

Med blandt andet frit valg af bilværksted eller erstatningsbil i op til 35 dage i tilfælde af en ulykke eller mekanisk sammenbrud, med deres bilpolitik (op til 45 dage i tilfælde af tyveri eller brand), til skadedyrsbekæmpelse mm., er der mange grunde til at vælge Liberty Seguros.

Liberty Seguros har et omfattende netværk af mere end 300 forsikringsmæglere og agenter (der taler kundens sprog), der hjælper eksisterende og nye kunder med skræddersyet ekspertrådgivning. Med over 175.000 udenlandske kunder alene i Spanien er Liberty Seguros det første valg for udlændinge i Spanien!

Med Liberty Seguros har du også et gratis telefonnummer døgnet rundt til både vejhjælp og akut hjemmehjælp, altid på dit sprog. For at drage fordel af tilbuddet skal du kontakte din Liberty Seguros forsikringsmægler eller besøge www.libertyexpatriates.es eller ringe til 91 342 25 49.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa