Det danske magasin i Spanien
Massiv vaccination mod influenza

Massiv vaccination mod influenza

1,4 millioner andalusiske borgere får nu tilbudt den årlige vaccine mod influenza. Det er alle borgere – også udlændinge – over 65 år, der får tilbuddet. Grundet frygten for Covid-19 smitte og det store pres, der i år ligger på regionens hospitaler og lægehuse, opfordrer myndigheder kraftigere end tidligere alle ældre til at lade sig vaccinere. Det andalusiske sundhedsvæsen håber, at mindst 70 procent vil tage imod tilbuddet. Først til november vil myndighederne være i stand til at tilbyde influenzavaccine til borgere under 65 år.

Det andalusiske sundhedsvæsen frygter, at en stor mængde influenzapatienter kombineret med de nuværende Covid-19-patienter, vil få systemet til at kollapse. Det daglige smittetal i Andalusien ligger fortsat på den forkerte side af de tusind borgere, hvoraf mellem 150 og 200 holder til i Málaga-provinsen.    

(Kilde: dagbladet Diario SUR)

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.