Det danske magasin i Spanien
Málaga-virksomhed slår nye rekorder

Málaga-virksomhed slår nye rekorder

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Den Málaga-baserede onlinevirksomhed, Freepik, overrasker på ny. I en tid hvor de fleste virksomheder kæmper for at komme helskindet gennem pandemien, har Freepik i det forgangne år øget medarbejderstablen med 136 medarbejdere til nu 300. Tilmed antager virksomheden, at man for indeværende år vil slå yderligere 100 nye stillinger op.   

Freepik er en forholdsvis ny virksomhed stiftet af tre unge iværksættere i Málaga. Virksomheden er opbygget omkring en online platform, som udbyder alle typer for grafisk design (layout, logoer, fotos, mm) over hele verden. ”Trods pandemien har vi kunnet fortsætte vores aktivitet og vækst. Alle medarbejdere har ufortrødent kunnet arbejde online hjemmefra og vil gøre det frem til sommeren,” fortæller Amine Saoudi fra Freepiks personaleafdeling i et interview til dagbladet SUR.

Freepik er et fint eksempel på den nye type virksomheder, der ser dagens lys i Málaga-provinsen. Det er af samme årsag bl.a. Málaga kommune arbejder på nye projekter, som skal skabe flere og bedre kontorfaciliteter i byen.

(Kilde: Diario SUR)

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa