Det danske magasin i Spanien
Málaga Ferieboligudlejning udvider med HomesInMálaga

Málaga Ferieboligudlejning udvider med HomesInMálaga

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Sara Lopez fra Málaga Ferieboligudlejning har nu oprettet en separat salgsafdeling under navnet HomesInMálaga. Her hjælper de folk med hele købsprocessen, renovering af boligen og eventuel udlejning.

“Sådan sikrer vi, at vores kunder gør en god investering og at de er i trygge hænder gennem hele processen,” fortæller Sara Lopez, der har oprettet denne del af forretningen, fordi de gennem årene er vokset trygt og godt, hvorfor en dedikeret gren af butikken var det naturlige næste skridt. Det er også den store efterspørgsel samt ønsket om større gennemsigtighed for kunderne, der lægger til grund for etableringen af HomesInMálaga.

Boligudlejning fylder dog stadig mest i porteføljen, og Málaga Ferieboligudlejning søger allerede nu boliger til næste års turister. Sara og hendes mand Alex gør nemlig allerede nu en stor indsats for i næste sæson at kunne tilbyde ekstra mange boliger, så alle kan få et sted at bo under deres ferieophold på Costa del Sol i sommeren 2021.

Málaga Ferieboligudlejning tilbyder en ekstremt personlig service. Virksomheden har eksisteret siden 2009 og har i dag 12 ansatte. Det vil sige, at det er fast og eget rengøringspersonale, der tager sig af din bolig. Der er personlig indtjekning og udlejning med personlig service både for lejere og ejere – her er vi på fornavn, som Alex Nielsen tilføjer.

Sara og Alex og hele deres dygtige stab er også behjælpelige med renovering og vedligeholdelse af boliger – hvad enten det er køb eller til udlejning.

Har du en attraktiv bolig, som du vil udleje til næste år, eller er du interesseret i køb af bolig, så tag allerede nu kontakt til Sara Lopez Petersen +34 952 850 530 /+34 673 800 259 sara@malagaholidayhomes.com www.malagaholidayhomes.com

Efterspørgslen på ferieboliger til sommeren 2020 g 2021 er allerede stor – det betaler sig altid at være i god tid.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa