Det danske magasin i Spanien
CDS Construction – dit danske konstruktionsfirma med 20 års erfaring

CDS Construction – dit danske konstruktionsfirma med 20 års erfaring

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Han har været i byggebranchen de sidste 22 år og været selvstændig i 16 år, hvoraf de 12 af dem har været på Costa del Sol. Jeppe Mortensen er manden bag CDS Construction, og han lægger stor vægt på at levere det, der er kendt som god, dansk kvalitet. CDS Construction leveret konstruktionsløsninger af høj dansk kvalitet på hele Costa del Sol.

“Vi er ikke de billigste på markedet, men jeg oplever i høj grad, at kunderne netop gerne vil betale for kvalitet, der holder mange år frem. Desuden er der selve tilliden – det er det samme, alle danskere siger; man ønsker, at en aftale er en aftale. Bliver der sagt torsdag, så forventer man, at opgaven udføres om torsdagen og ikke engang i næste uge,” fortæller Jeppe Mortensen, der igennem årene har lavet alt fra køkkener til hele byggeprojekter.

Totalrenoveret udestue i Riviera del Sol.

Det er Jeppe Mortensens tætte samarbejde med arkitekter, ingeniører og andre håndværkerkontakter, der gør, at han kan levere på selv de største projekter til tiden. Dog er han ikke bleg for at tage mindre projekter for den helt almindelige kunde, der blot skal have hjælp til at sætte en lampe op eller som skal have slået en væg ned. “Det er de små kunder, der har fået mit firma til at vokse fra starten, så dem tager jeg mig stadig og med glæde meget godt af,” slutter Jeppe Mortensen.

Kontakt Jeppe Mortensen for et uforpligtende tilbud i dag på:

cds.invest17@gmail.com ● 684 45 31 39

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa