Det danske magasin i Spanien
Helle Hollis støtter Cudeca på tiende år – det kan du også!

Helle Hollis støtter Cudeca på tiende år – det kan du også!

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Den 4. februar kunne Christine Fleischer, marketingchef fra Helle Hollis, med stor glæde overrække en check på 1.000 euros til Cudeca Cancer Care Hospice som Ángel Krebbers, der er kommunikations- og fundraising chef for Cudeca, modtog.

Helle Hollis har siden 2010 støttet Cudeca Hospice med et ”Cudeca charity nummer C0001” som giver 15 % rabat på billejen, når du lejer bilen her. Helle Hollis donerer så 10 % af en gruppe C bils lejebeløb til Cudeca Hospice.

“Det er takket været vores kunder, at vi kunne overrække dette beløb til Cudeca,” udtaler Christine.  Beløbet er blevet indsamlet via kampagnen ”Cudeca charity nummer C0001”. I løbet af de ti år, kampagnen har kørt, har Helle Hollis haft fornøjelsen til at kunne donere næsten 10.000 euros til Cudeca Hospice.

Alle kan hjælpe med at øge dette beløb til Cudeca Hospice ved at anvende charity nummer C0001.  Charity nummeret C0001 indsættes i feltet ”Har du en rabatkupon, promotion eller charity kode” på Helle Hollis hjemmesiden www.hellehollis.com, når man skal leje bil. 

Cudeca Cancer Care Hospice hjælper årligt flere end 1500 patienter, som har kræft eller andre uhelbredelige sygdomme med palliativ pleje. Pleje- og hjælpeprogrammer som hjemmebesøg, dagscenter, psykologisk hjælp til patienter og pårørende er gratis.  Cudeca Hospice vigtige arbejde kan kun finde sted, forudsat at de modtage donationer for at kunne blive ved med ”Tilføje dage til livet” til dem, der har mest brug for det. 

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa