Det danske magasin i Spanien
Casa Nordica – din nordiske fødevarebutik

Casa Nordica - din nordiske fødevarebutik

I denne måned er det tid til at planlægge og forberede påsken! Så er det en god ide at besøge din nordiske fødevarebutik, Casa Nordica, lige ved Feriapladsen i det centrale Fuengirola. Hos Casa Nordica ved du, at selvom du nyder livet i det solrige Spanien, er det ved lejligheder som nu, hvor påsken nærmer sig, at traditionerne hjemmefra bliver ekstra vigtige. Derfor tilbyder butikken denne måned Anthon Berg fugleæg, Anton Berg blomme i madeira og andre ting, der hører sig traditionen til. Det er ikke kun ved højtider, at hylderne er fyldt med varer, vi kender hjemmefra. I det daglige sortiment finder du et stort udvalg af ægte flødeskum, remoulade, rødkål, agurkesalat, hundemad, produkter fra Mou, spandauer, kanelsnegle, og det fortsætter: Lurpak, Naturli plantebar, Hattings rundstykker, makrel, oste, leverpostej, Amo solsikkerugbrødblanding – for ikke at glemme slik som Haribo, Toms, Nørregade, Sallos og meget mere. Listen er lang! Casa Nordica er en del af den nordiske sjæl på Costa del Sol. Her kommer kunder, der ønsker at ”huske” smagene hjemmefra, og her kommer også dem, der ønsker at lære deres børn de nordiske traditioner. Faktisk finder selv spanierne butikken, når de leder efter noget særligt nordisk, som de har lært at kende gennem venner. Casa Nordica er butikken med både danske, svenske, norske og finske produkter. Udover specialiteter til alle årets helligdage og standardprodukter er der også et stort udvalg af glutenfrie produkter, allergivenlige produkter og tænk – lige så enkle ting som en ostehøvl, hvis den gamle derhjemme begynder at blive sløv. 

Besøg Casa Nordicas Facebook-side for at få oplysninger om f.eks. hjemmelevering i tilfælde af kommunale grænselukninger. 

Supermarked Casa Nordica 

Calle Feria San Isidro Labrador i Fuengirola 

952 19 91 48 

Åbningstider: hverdage kl. 10-19, lørdage kl. 10-15

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.