Det danske magasin i Spanien
1 års fødselsdag hos NEO Studio Mijas

1 års fødselsdag hos NEO Studio Mijas

For et år siden slog NEO Studio Mijas dørene op til deres nye og smagfuldt indrettede behandlingslokaler i Centro Idea. ”Det var vigtigt for os, lige fra første tanke, at indrette vores NEO Studio med en atmosfære, så man bliver mødt af ro og velvære, når man træder ind af døren”, siger Lene Remmen, indehaver sammen med hendes mand Hans.

”Vores første år er gået utroligt hurtigt”, siger Hans ”og det har været meget spændende at introducere vores NEO frekvensbehandling på kysten”.

Mange interesserede har spurgt ind til behandlingsformen, og taget godt imod tilbuddet om 2 gratis behandlinger, da det kan være svært at forholde sig til en ny behandlingsform, og ikke mindst forstå hvilken effekt NEO har på vores krop. For hvordan kan vand i et kar gå ind og påvirke vores krop?  ”For os i NEO Studio Mijas er det helt logisk, for kroppen består mest af vand, så det er oplagt at påvirke kroppen til hurtigere restitution via vand, siger Lene og fortsætter: ”En NEO-behandling er en frekvensbehandling, ligesom vi kender infrarødt lys og laser. Vi gør blot brug af vand og udnytter det energifelt, der bliver skabt via vandets rotation i NEO-maskinen”.

NEO Studio Mijas har fået mange tilfredse brugere, som er blevet lindret for skavanker og smerter.

Behandlingsformen fremmer kroppens restitutionsevne og får celler til at hele hurtigere. ”Har du ondt et sted, sover du dårligt,er stresset eller på anden måde udfordret, så hjælper NEO dig tilbage på sporet, fortæller Hans.

”Det handler om at få restitueret og løsnet op for de blokeringer vi alle har i kroppen, så du kan hele op hurtigere”, siger Hans.

NEO Studio Mijas har op til årsdagen ændret på deres prispolitik og har indført fri NEO i en måned for €150. En ret stor justering af prisniveauet i forhold til tidligere. ”Vi ønsker, at vores brugere og kommende brugere får fri adgang til NEO, så de får maksimalt udbytte af behandlingen, siger Lene og fortsætter: ”Der skal som regel mere til end 2 behandlinger for at få og mærke den fulde effekt, derfor har vi ændret vores priser.
NEO Studio Mijas holder reception lørdag den 18. marts 12-17 i Centro Idea

NEO Studio Mijas
www.neostudiomijas.com
Tel.  +34 681 914 138

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.