Det danske magasin i Spanien
Kosmetolog Nana Norrbom er tilbage i Centro Idea

Kosmetolog Nana Norrbom er tilbage i Centro Idea

Et velkendt ansigt er tilbage i Centro Idea. Efter adskillige år med klinik i Fuengirola by er kosmetolog Nana Norrbom nu atter at finde i Centro Idea. Det var her hun for snart 25 år siden åbnede sin første klinik som kosmetolog. ”Jeg glæder mig til at komme tilbage. Jeg har altid syntes godt om miljøet her i centret, og så er det praktisk med gratis parkering til kunderne,” fortæller den danske kosmetolog. Hun bliver en del af det forholdsvis nye NEO Studio i Centro Idea. ”Vi matcher hinanden godt, og lokalerne bliver ikke bedre,” fortæller Nana, som har brugt sommeren på at flytte og indrette, så hun allerede i dag kan byde velkommen til sin nye klinik. Det er primært permanent makeup, der efterspørges, men Nana Norrbom har meget mere at byde på.

Hold huden ung, sund og frisk

Mikro needling, kemisk peeling og plasma pen. Det lyder avanceret – men det er blot tidens nyeste og smertefrie behandlinger for at holde huden ung, sund og frisk. ”De fleste af os ønsker inderst inde en pæn og stram hud uden for mange rynker og brune pletter. Der kan behandles, men der kan også forebygges, og i dag kan den rette kosmetolog gøre mere end nogensinde,” fortæller Nana Norrbom. Hun klarer fint ansigtsbehandling, farvning af vipper og bryn, men det er pæn og stram hud, uden dybe smilerynker og pigmentmærker, størstedelen af dagens klienter i dag ønsker at gøre noget ved. Og så naturligvis permanent makeup. ”Jeg har altid syntes, det lyder lidt drastisk at kalde det permanent makeup, for dybest set holder behandlingen i to til tre år. Jeg foretrækker at kalde det semi-permanent makeup og med rette behandling er to behandlinger i dag nok,” forsikrer Nana, som ikke er bange for at give et par tips til alle, som ønsker blot at gøre en lille smule ud af sig selv.

Et par gode tips – også til ham

Hun kalder huden for kroppens mest levende organ. For alt hvad du gør og spiser ses på huden. Men er det ikke nok at spise og leve sundt så rens huden morgen og aften med et godt renseprodukt, der passer til din hud. Det koster ikke alverden – hverken i tid eller mønt. Tilsvarende kan man let erhverve sig en en ansigtscreme der fugter og nærer huden. Og så bør man bruge en god solcreme. ”Lidt sol får os alle til at se lidt bedre ud. Men for meget sol giver os på sigt rynker og pigmentpletter,” forklarer Nana Norrbom, som også kommer med en opfordring til herrerne. ”Mange mænd kan ikke lide cremer, men hvis en mand blot én gang om dagen efter morgenbadet bruger en fugtighedscreme med solfaktor, kan det virkelig gøre en forskel. Vi er ude mange timer om dagen, og meget sol giver typisk herrerne en lidt tyk læderhud i ansigtet, som ikke er det mest charmerende.” Nana Norrbom forklarer sig med et smil på læben, men hun er sikker på, at mange kvinder giver hende ret.

Et godt råd – til både ham og hende – og et godt budget på en behandling får du nu atter hos kosmetolog Nana Norrbom i Centro Idea.

Fem hurtige til Nana

Hvad er det bedste ved at arbejde på Costa del Sol?

De mange nationaliteter. Jeg har altid fundet det afvekslende og inspirerende at arbejde med folk fra forskellige lande.

Et råd til andre som vil starte op på Costa del Sol?

Du bør lægge en plan og følge den. Du skal holde ud og være stærk, når du kommer i modvind, for det kommer vi alle før eller siden. Sidst bør du aldrig være bange for at tage imod støtte fra andre.

Nævn to ting som spanierne har lært dig.

Jeg har lært at være tålmodig, for det har ikke altid været min stærke side. Nogle ting tager tid her og det kan vi ikke lave om på. Spanierne har også lært mig om imødekommenhed og tolerance.

Hvad har været det bedste ved sommeren 2022?                                                          

At Covid-19 pandemien ikke længere fylder så meget. Glæden er tiltage i folks ansigter. Vi har haft lange besøg fra børnene, som nu bor i Danmark. Det har været en god sommer.

Den bedste tid på året er…                                                                                             

Jeg elsker foråret og efteråret her. Sommeren har været lidt for varm i år.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa