Det danske magasin i Spanien
Hørebil kommer til Solkysten

Hørebil kommer til Solkysten

Har du på fornemmelsen, at din hørelse fra tid til anden kunne være bedre?

Med en gratis og uforpligtende høreprøve hjemme hos dig, får du afklaret, om din hørelse stadig er perfekt eller måske har brug for en smule hjælp. En høretest tager kun omkring 30 minutter og foretages af en uddannet dansk audiolog i dine vante omgivelser på Solkysten.

Kristine Kjærsgaard fra Hørebil.

”Vi har besluttet at imødekomme alle danskere, og derfor vil vi også gerne besøge jer, som bor på Solkysten. Vi flyver en professionel dansk audiolog ned til dig, og det eneste du skal gøre, er at booke tid til et besøg. Audiologen foretager en høreprøve samt en konsultation hjemme hos dig. Efterfølgende kan vi udlevere dine nye høreapparater, som du har mulighed for at prøve gratis og uforpligtende i 4 uger,” fortæller Kristine Kjærsgaard fra Hørebil. Hun er uddannet audiolog og har været leder i selskabet siden den spæde start for blot fire år siden. I dag har Hørebil 25 ansatte på landevejen. Succesen kommer nu til Costa del Sol. ”Vi ønsker at være alle danskeres foretrukne hørecenter og sætter en ære i at have glade kunder såvel i Spanien som i Danmark. Vi mener, det skal være ukompliceret at få en bedre hørelse, og vi hjælper dig derfor trygt gennem hele processen og ordner alt det praktiske. Vores koncept er skabt for at give dig den mest bekvemme og tidsbesparende løsning, når du eller din pårørende skal have tjekket hørelsen” lover Kristine Kjærsgaard.

Hørebil er en del af Sinitone, som i dag forhandler nogle af markedets bedste høreapparater.

Tilskud fra Danmark

Hørebil kommer til Solkysten godt forberedt. Det gælder også de mange tilskudsordninger danskere i udlandet kan drage fordel af.

”Du behøver ikke bekymre dig om at udfylde ansøgninger og blanketter når du får høreapparater gennem Hørebil. Vi klarer nemlig al papirarbejdet for dig og sørger for, at du får de tilskud og tillæg, du er berettiget til. Mange danske statsborgere med et dokumenteret høretab har mulighed for at søge tilskud” forklarer Kristine Kjærsgaard.

Høreapparater kan være dyre, men Hørebil forsikrer, at de har gode apparater til 6.500 danske kroner uden tilskud, med det danske tilskud kan man få et sæt høreapparater til Kr. 0 – og med en service der ikke gås på kompromis med. ”Der er returret på alle vores høreapparater, og vi tilpasser og følger op et par uger efter, du har fået dine apparater. Din servicegaranti gælder både i Spanien og i Danmark” forsikrer Hørebil, som ikke trættes af at gentage, at jo tidligere et høretab opdages, des mere enkelt er det at afhjælpe. ”Vi anbefaler altid, at du bestiller tid til en uforpligtende høreprøve allerede ved de første tegn på nedsat hørelse. Med et besøg fra en af Hørebils audiologer får du med det samme afklaret, om du har et høretab, og om løsningen kunne være et diskret kvalitetshøreapparat.”

Det enkelt for dig at booke en tid ved Hørebil. Ring blot til kundeservice på telefon +45 70345656 eller book en tid på vores hjemmeside Hørebil.dk. Så finder vi en tid der passer dig hurtigst muligt.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.