Det danske magasin i Spanien
Kære læser (Januar 2021)

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Kære læser,

2020 synger på sidste vers. Ved årsskiftet har man for vane at analysere årets oplevelser. Hvilke havner i scrapbogen og hvilke har allerede sikret sig en plads i glemmebogen?

Forventningerne var store da vi nytårsaften hoppede ind i 2020 med pengesedler i skoene og champagne i hånden. 2020 klingede godt og vi havde troen på, at det skulle blive et fantastisk år. Men nej, omstændighederne ville os noget andet.

Covid-19 har præget året, der er gået, og alle har mærket konsekvenserne af den globale pandemi. Jeg tror, at de fleste af os ser frem mod 2021 med håb og forventning om, at det bliver helt anderledes og bedre end 2020. Verdenssamfundet melder om snarlig vaccinering og håb for alle i kampen mod corona, så vi går ind i 2021 med behersket optimisme og med håbet om, snart at kunne genoptage nogle af de ting, vi savner mest.

Hver enkelt har sine ønsker og mål for 2021 – men alle ønsker sig unægtelig, at det nye år bliver bedre end det forgangne. 

Vi har spurgt en række danske erhvervsdrivende om deres håb og forventninger til 2021. 

Se svarene på side 18 i magasinet.

Hvis der er en ting, som denne pandemi har gjort os opmærksom på, er det, hvor vigtig investeringen i folkesundhed, videnskabelig forskning og sundhedspersonale er for, at samfundet kan klare de udfordringer, vi har og måske står overfor i fremtiden.

Der er noget positivt ved alt, selv ved Covid-19. På side 17 i magasinet finder du en liste over syv positive tanker og lektioner som pandemien har givet os.

Han var det glade ansigt hos Flor Valentin i Centro Idea. I ti år var han byens blomsterbinder, men det kapitel er nu slut. Tonny Larsen er dog allerede i gang med det næste. Hans liv indeholder mange spændende og varierende kapitler. Du får dem serveret her på blot et par 

minutter – helt uden filter. Mød Tonny Larsen i månedens ”Skæve vinkel”.

Ojen ligger lige bagved Marbella – blot 10 km. derfra, men der er en verden til forskel mellem de to byer. Ojen er oprindelig og uspoleret og emmer af idyl og uforstyrrethed. Byen har 3.700 indbyggere, som mest lever af turisme og alt hvad der kommer deraf. 

Tag med på en spændende udflugt til Ojen.

Det er langt fra videnskabeligt bevist – men alligevel tror mange på en verden fuld af uskrevne regler og overtro. I Europa er spanierne særlig overtroiske. Mere end 60 procent af spanierne hævder, at visse objekter og begivenheder har en overnaturlig evne til at påvirke deres hverdag. I månedens magasin finder du en liste over ti ting, som spanierne tror på.

Med disse ord, vil jeg ønske alle et Godt Nytår. Et år, hvor vi forhåbentlig sender coronapandemien i historiebøgerne og igen får vores vante hverdag tilbage.

Godt Nytår!

MN

Af Martin Norrbom

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa