Det danske magasin i Spanien
Invester smartere med Binck

Invester smartere med Binck

BinckBank, en del af Saxo Bank er en af ​​Europas førende banker for private investorer med over 860.000 kunder. BinckBank er konsekvent blevet tildelt prisen for ”bedste service og platforme, konkurrencedygtige priser og fremragende kvalitet”. Som en del af Saxo Bank tilbyder BinckBank sine kunder adgang til en brancheførende online handelsplatform. Den er sikker, findes på dit eget sprog (28 sprog at vælge imellem) og tilgængelig fra en stationær computer, laptop eller mobilenhed. 

BinckBank og Saxo Bank har 46 års kombineret online erfaring med traders og investorer. Saxo Bank er anerkendt for sin banebrydende finansielle teknologi, og BinckBank er kendt for sin kundeservice, markedskendskab og diskretion.Investering med BinckBank giver dig frihed til at foretage dine egne investeringsvalg. Du drager fordel af supporten fra erfarne porteføljemanagers, der kan levere skræddersyede løsninger og personlig assistance. Klienter stoler på, at BinckBank er deres smarte investeringspartner, der leverer et førsteklasses serviceniveau og support.BinckBank-teamet i Spanien leverer betydelig investeringsekspertise og erfaring. Hvert medlem af teamet er erfaren og professionel. De har en historik, der strækker sig mange år tilbage, hvilket gør dem velkvalificerede til at besvare spørgsmål og hjælpe dig med at udvikle din investeringsstrategi. Det spanske kontor og Investment Academy er placeret i Marbella, men teamet yder fuld support til klienter i hele Spanien og Portugal, hvor de er tilgængelige for personlige telefonkonsultationer.BinckBanks mission er at give klienterne mulighed for at realisere deres mål og i sidste ende have kontrol over deres egen økonomi. Kaspar Huijsman, direktør for BinckBank Spain forklarer, at “enhver investor har brug for hjælp, uanset om de er nye til at investere eller har mange års erfaring. Hos BinckBank tilbyder vi vores kunder en gratis service, hvor de kan lære at forstå deres investeringer og udvikle en solid strategi. ” BinckBank-kunder får mange fordele, herunder fleksibiliteten til at besøge Investment Academy for en kop kaffe og en konsultation til enhver tid, med eller uden aftale.

Hos Binck er porteføljeforvaltere tilgængelige for private konsultationer via telefon eller Skype. Du kan også kontakte Kaspar Huijsman, direktør for BinckBank Spain og Portugal, via LinkedIn www.linkedin.com/in/kasparhuijsman eller via e-mail på info@binckbank.com.

www.binckbank.com

Handel med finansielle produkter indebærer altid en risiko. Værdien af ​​din investering kan gå ned såvel som op. Som hovedregel bør du derfor kun handle med finansielle produkter, hvis du forstår produkterne og de risici, der er forbundet med dem.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.