Det danske magasin i Spanien
Intrum skaber 450 nye arbejdspladser på Costa del Sol

Intrum skaber 450 nye arbejdspladser på Costa del Sol

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Intrum, en førende virksomhed inden for kredit- og formueforvaltningstjenester, går videre i sin transformationsproces med åbningen af ​​to driftscentre i Málaga-provinsen, tiltrukket af områdets innovative og forretningsmæssige karakter, fremragende livskvalitet og gode forbindelser med andre europæiske byer. Takket være disse to nye lokationer vil virksomheden skabe 450 arbejdspladser i provinsen.

Det første af stederne er et globalt operationelt center i Mijas kommune, hvor Intrum søger telefonkonsulenter med en national og international profil, som vil udføre deres arbejde på flere sprog: engelsk, svensk, dansk, norsk og finsk. Målet er at nå 250 medarbejdere på to år.

Det andet er et teknologicenter til at levere service på globalt plan. I dette tilfælde søger Intrum efter nye fagfolk at udfylde hundrede ledige stillinger inden for IT-udvikling, og det samme antal specialister i Data Science, op til 200 medarbejdere i alt.

Nyansatte vil få adgang til et internationalt arbejdsmiljø og karriereudviklingsprogrammer, hvorigennem de kan opbygge en langsigtet karrierevej inden for virksomheden.

“Med disse to nye lokationer demonstrerer koncernen sit faste engagement i Spanien, og specifikt på Costa del Sol, for at udvikle sin aktivitet. Intrum ønsker at fortsætte med at konsolidere sin position som førende inden for kreditstyringstjenester på verdensplan, og Málaga er på grund af sin beliggenhed og innovative og multinationale karakter det ideelle sted at opnå dette,” siger José Luis Bellosta, CEO for Intrum i Spanien.

Nyt operationscenter i Mijas

Sidste sommer indviede Intrum sine kontorer i Parque comercial Miramar, beliggende i Mijas, et nyt globalt driftscenter, et samlingssted for bæredygtighed, teknologi og innovation, for at yde støtte til sine kunder over hele verden.

Med mere end 100 års historie og mere end 10.000 ansatte i 25 lande i Europa og Latinamerika repræsenterer det nye Intrum-hovedkvarter i Mijas deres engagement , satsning og interesse for at øge sin aktivitet i Málaga, Europa og i verden.

“Málaga er blevet et sandt teknologisk og forretningsmæssigt centrum. Den fremragende livskvalitet og gode forbindelser med andre europæiske byer med fly, højhastighedstog og sejlruter gør det til en enklave med fantastiske forretningsmuligheder. Det var disse parametre, der fik os til at vælge denne placering. Vi er fordybet i en global transformationsproces, der giver os mulighed for at konsolidere Intrums positionering som en teknologisk avanceret virksomhed, der placerer kunden i centrum for sine beslutninger, som er styret af klare værdier og frem for alt, som tilbyder de bedste tjenester og løsninger”, siger Anders Engdahl, administrerende direktør i Intrum-koncernen.

Center of Excellence in Technology i Málaga by

Intrum har for nylig indviet et Center of Excellence med fokus på IT-udvikling og Data Science. Værktøjerne til analyse af ​​store mængder information giver virksomheden mulighed for at generere mere individualiserede tjenester, forbedre kundeoplevelsen, samt have et mere omfattende overblik over analyser og identificere markedstendenser, maksimere konkurrenceevnen, ydeevnen og produktiviteten af ​​virksomhedens ressourcer. Derfor forstærker Intrum sit engagement i denne gren af ​​innovation sammen med udviklingen af ​​andre nye transformative tjenester og applikationer.

”At skille sig ud på markedet gør man ved at tilbyde innovative løsninger, der tilpasser sig de nuværende og fremtidige behov hos vores kunder og partnere, og som er i tråd med den nye teknologiske udvikling på markedet. Og det er præcis, hvad vi gør hos Intrum: Styrk vores globale kapacitet og stop aldrig med at innovere. Det nye center repræsenterer den transformationsmodel, som vi ønsker, og derfor søger vi det bedste til at opnå det”, slutter Anders Engdahl, administrerende direktør i Intrum Group.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa