Det danske magasin i Spanien
Ingen ved hvor kongen er

Det har været det store samtaleemne den sidste uges tid, men offentligheden har stadig ikke fået svar på hvor den forhenværende konge af Spanien, Juan Carlos, befinder sig.

Det står fast, at Juan Carlos i sidste uge forlod landet i utide, da det blev bekræftet, at retsvæsenet vil fortsætte efterforskningen i sagen, hvor der nu er klare beviser for, at han har modtaget 65 millioner euro i ulovlige kommissioner i forbindelse med udliciteringen af byggearbejde i Mellemøsten, hvor han har formidlet kontakt mellem spanske virksomheder og lokale myndigheder. I sin position må han slet ikke modtage kommissioner og efter sigende har han, med sin veninde Corinna Larsen, unddraget skattevæsenet ved at kanalisere de mange penge ud i fiktive selskaber, boligopkøb og etablering af bankkonti i skatteparadis. Den nuværende konge, Felipe VI, har taget afstand fra sin far og afskrevet sig sin fædrene arv, man han ønsker ikke at offentliggøre hvor Juan Carlos befinder sig. Samme besked kommer fra statsminister Pedro Sánchez, som i onsdags mødtes med Felipe VI. “Vi er to uafhængige institutioner, og det er op til kongehuset, om de vil fortælle hvor landets forhenværende konge befinder sig.” 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.