Det danske magasin i Spanien
Nye services hos Frisør Gottlieb

Nye services hos Frisør Gottlieb

Der er altid liv og nye mennesker hos Frisør Gottlieb i Fuengirola – og nu er der så også nye produkter og services. ”Vi har pladsen, og det har altid været mit ønske at tilbyde en bred vifte af behandlinger,” fortæller Kim Gottlieb.

Han har været frisør i Fuengirola i 27 år og er særligt glad for de sidste syv, hvor han har holdt til på Avda. Jesús Santos Rein. ”Vi ligger godt midt i byen, med god parkering på dét, jeg vil kalde et lille skandinavisk strøg,” siger den danske frisør. 

Med sig i salonen har han nu Maria Fuhrmann, som er negleteknikker. Hun er ny på Costa del Sol, men ikke indenfor sit fag. 

”Pleje af negle har altid haft min store interesse. Min opgave er at forskønne og rådgive om den bedst mulige behandling og pleje. Derfor bruger jeg allergivenlige produkter fra CND,” fortæller Maria, som tilbyder blandt andet manicure til mænd og kvinder, gelenegleforlængelse, negleforstærkning, CND Shellac samt IBX repair og strengthen.

Hos Gottlieb har Claus Beyer Ottedahl, Nature Clinic Spain, også sin daglige gang. De sidste fire årtier har han uddannet sig og arbejdet med akupunktur, Reiki-healing, zoneterapi, kinesiologi og NCT-terapi.

 ”Det giver mig mulighed for flere gode kombinationsbehandlinger. Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at bestille en gratis konsultation på 15 minutter,” fortæller Claus, som bliver konsulteret oftere og oftere. 

Claus forhandler også et bredt udvalg af helseprodukter som hampolie med CBD, urtekapsler samt indlæg til sko og rejse- og støttestrømper. Produkterne sælges også på webshoppen: www.nature-pharma.shop

Besøg Kim Gottlieb på Avda. Jesús Santos Rein 9 i Fuengirola eller ring 952 66 09 44.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa