Det danske magasin i Spanien
Helle Hollis donerer 4.242,41 euros til Det Danske Hus (Club Danés)

Helle Hollis donerer 4.242,41 euros til Det Danske Hus (Club Danés)

Den 20 februar var den store donationsdag hos Helle Hollis. 

Det danske biludlejningsfirma havde den store glæde at kunne overrække en check på 4.242,41 euros til formanden for Det Danske Hus, Claus Beyer Ottedahl.

Marketingschef fra Helle Hollis, Christine Fleischer, udtaler at det er første gang at vi har kunnet donere så stort et beløb som er kommet ind via vor charity billeje.    Donationsbeløbet er blevet muligt idet rigtig mange medlemmer og gæster fra Det Danske Hus har anvendt charity nummeret C0009 til deres billeje, når de har besøgt Costa del Sol eller haft venner eller familie på besøg. 

 ”Vi er glade for at kunne støtte Det Danske Hus, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde,” fortsætter Christine

For Det Danske Hus er denne store donation en velkommen økonomisk hjælp til klubben og for dens fremtidige aktiviteter, udtaler Claus Beyer, og minder om at når man går ind på Det Danske Hus hjemmeside, kan man direkte derfra reservere sin billeje hos Helle Hollis og få en rabat på billejen samtidig med man støtter Det Danske Hus.

Helle Hollis har hovedkontor ved Malaga Lufthavn og er åben 24 timer alle ugens 7 dage.  Desuden har de et lokalkontor i Fuengirola ved siden af Hotel PYR.

Helle Hollis tilbyder et bredt udvalg af nye bilmodeller og har en flåde på 1500 biler i højsæsonen.  ”Hos Helle Hollis kan du følge dig tryg ved at leje din bil, her er ingen skjulte ekstras, og vi ønsker at alle vores kunder får en god billeje oplevelse,” fortæller Christine.

Claus slutter af med, at Det Danske Hus også ser frem til at fortsætte samarbejde som er en gensidig win-win situation for begge partnere, hvor Det Danske Hus kan støtte lokale firmaer og samtidig tilbyde en rabat til brugerne af Det Danske Hus.

www.hellehollis.com     www.clubdanes.dk

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.