Det danske magasin i Spanien
Husk at bestille dine julevarer i god tid – og vind alle dine julevarer gratis fra Vikingos City

Husk at bestille dine julevarer i god tid – og vind alle dine julevarer gratis fra Vikingos City

Mette Falk Nielsen og hendes superteam er ved at gøre klar til julen, for Mette ved, at planlægning er nødvendig, og at julen, hvad enten vi vil det eller ej, altid kommer et par dage for tidligt! Så derfor kan du allerede nu bestille dine julevarer hos Vikingos. Ja det er i god tid, men du bestiller dem nu og de leveres senere stress- og problemfrit.
 
Kig ind til Vikingos City og få deres bestillingsliste med hjem, så du i fred og ro derhjemme kan planlægge dine juleindkøb. Vi kan levere alt det, du har brug for til julefrokoster, juleaften og alle juledagene. Laks, sild, flæskesteg, ribbenssteg, sylte, aspargeskartofler, marcipan, nougat, kransekage, snaps, juleøl og meget meget mere er blandt de varer, du kan finde på bestillingslisten. Og skulle der være ting, du har brug for, men som ikke er på listen, så er det bare at spørge Mette eller Claus, og så kan det nok også klares, for Vikingos City kan levere alt, hvad der skal til, for at du kan få en perfekt jul. Listen kan også downloades på deres Facebook-side ’Vikingos City’ eller på deres hjemmeside www.vikingoscity.com
 
Vind hele din juleindkøbsliste
Aflever din liste til dem inden den 1. december, og så kommer dine varer midt i december.
Når du har afleveret din liste, så deltager du også i deres julekonkurrence, og måske bliver du den heldige vinder – præmien er, at alle de varer, du har bestilt på listen, simpelthen er gratis!
 
Hos Vikingos City, vil du også hver dag i december kunne deltage i deres Julenisse- konkurrence, kig ind og hør nærmere, og så bliver du måske den heldige vinder af en kæmpe julekurv.
 
Foto Shoptalk Vikingos City nov 20192
 
Kom ned og få lækker julefrokostbuffet hos Vikingos City
Hos Vikingos City er de også klar til at servere julefrokostbuffet serveret direkte fra egen restaurant – det er en himmerigsmundfulde af danske julefrokostretter, men der er begrænsede pladser, så bestil bord i god tid. De afholder julefrokoster lørdag den 23. og 30. november, samt 7. og 14. december fra kl 13.00 – 16.00.
 
Du finder Vikingos City lige ved Feriapladsen. Parkering ved døren.
Telefon 627 80 28 50 • www.vikingoscity.com
 
Åbningstider
Mandag – torsdag 9.00 – 17.30
Fredag 09.00 – 19.00
Lørdag 09.00 – 15.00
Søndag 10.00 – 15.00
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.