Det danske magasin i Spanien
Fire voldsomme drab på én måned

Fire voldsomme drab på én måned

Den sidste måned har Costa del Sol været vidne til fire voldsomme mord. Det er flere end nogensinde. De fire mord relateres alle til den organiserede kriminalitet i narkotikamiljøet. 

Den 27. oktober blev en bulgarer fundet skudt i på vejen mellem Marbella og Istán. Tre uger senere blev en araber skudt i sin privatbolig i Marbella, og den 22. november blev en brite likvideret med seks skud nær sin bolig i Mijas. Sidste offer er en 60-årig franskmand, der blev skudt i Cabopino ved Marbella i tirsdags. I alt fire voldsomme mord, som politiet forbinder med narkotikamiljøet uden dog at være forbundet med hinanden. Både spansk politi og den europæiske politienhed, Europol, gør alt for at efterforske den organiserede kriminalitet men kan intet stille op for at hindre enkeltstående kriminelle handlinger. 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.